推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 尖沙咀月盈軒美容水療 (FULL MOON)

想發言

優惠至何時?

昨天?

五月十五開始收返原價

不過

可能 妳沒有下令

昨午 妳不在

她們  全不知

下午四点前 入場

的愛士巴 實況

回復 228# 的帖子

Spa兄唔好意思。請問貴姓?下次見面可以提醒下我。因長期食安眠藥記憶力極差。抱歉。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-5-7 16:56 發表
師兄歡迎你光臨,來之前打電話來約定更好。我們有充足時間准備材料會讓你感覺更好。
ok

有時間一定黎試一試

早兩日在優惠時段上去。
找了早前看見的長髮美女。jojo.
外表看來雖然有點野性,
原來不是豹女,是隻小貓。
屬於溫柔體貼科。
按位置準確,力度剛好。
我更欣賞給我彈大腿筋時的痺痛感覺。
當然痺痛之後就是舒服的享受啦。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-5-11 11:12
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-5-11 11:12
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-5-11 11:12

人生不如意事十常八九
人也總有一天要向上天交帳

可明白我的英文簽名檔 The mill of God
grinds slow but sure.

Heaven will avenge.

God's mill grinds slow but sure.

亞E,随遇而安,一切從心,可減輕情緒波動,試下呀!

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-5-12 16:47 發表
一切盡在不言中

請問各位CHING,現在公價小費給技師多少?如90分鐘香薰推油?120分鐘SPA?

相關搜索目錄: SPA 香薰

引用:
原帖由 solapanda 於 2013-5-12 22:54 發表 請問各位CHING,現在公價小費給技師多少?如90分鐘香薰推油?120分鐘SPA?
也沒有明盟規定,一般參考價大約是$200 - $300,

當然如果你特別滿意也可以比$500

相關搜索目錄: SPA 香薰

回復 236# 的帖子

我推油和SPA般都是給$200,試過在港島區新場有技師開口說公價$200,如除BRA加$100。

又有新人返工。歡迎預約。

引用:
原帖由 fullmoonlad於 2013-5-14 13:32 發表
又有新人返工。歡迎預約。
EE, 没事了吧,
新人叫乜名呢?

I want to go there... any reference which one is good in there? whats the rate if bring it to hotel? thanks

EE 今天心情不錯,
跑过隔離場講笑

引用:
原帖由 indicator 於 2013-5-15 19:07 發表 EE 今天心情不錯,跑过隔離場講笑
今天的她,真是明艷照人,一身橙色連身裙, looks likes orange woman!

she pretty 真是超級大美人,我非常欣賞,和支持她。

願意做她的小粉絲,常伴左右。

Happy orange woman  總比苦悶(fullmoon) lady 好
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +10 絕對認同!!! 2013-5-15 19:41
  • 斯坦利 威望 +10 絕對認同!!! 2013-5-15 19:41
  • 斯坦利 金錢 +10 絕對認同!!! 2013-5-15 19:41

斯兄過奬了。我都唔好意思了。多謝支持!

引用:
原帖由 indicator 於 2013-5-14 14:02 發表 EE, 没事了吧,新人叫乜名呢?
新人小敏。星期四返工

引用:
原帖由 SW3388 於 2013-5-12 18:04 發表 亞E,随遇而安,一切從心,可減輕情緒波動,試下呀!
多謝師兄關心。時間與經歷只會讓Elise更加堅強!

引用:
原帖由 fullmoonlady 於 2013-5-16 04:51 發表 多謝師兄關心。時間與經歷只會讓Elise更加堅強!
支持,努力,一定成功!

沿途風景美麗,不要錯過身邊朋友支持,欣賞美麗風景,活在當下,E。

本人不嬲都係E既FANS,由新月莊到沙巴都係,最令我印象深刻既就係晴晴,諗番起當時佢好COOL,到佢之後變到同我勁熟又有我電話同微信,知佢好多野,到佢番左四川,真係對我既一個大打擊,因我最愛早場,佢肯早D番黎開舖幫我DUP,佢走左我都有繼續捧E場,直至去到呢個新場,我都係繼續早段時間去啦,一如以往E都係唔在場,上到去見到裝備真係超靚,好有高級格調,但自從我上次去入左房要求轉技師睇下,睇左2個,諗住事但揀番一個啦,點知就比人鬧我我排左隊梗係搵我做啦,你宜家黎DUP骨定揀老婆呀,我好記得果日係4月30號,自始我決定唔會再去,相信唔只我一個,亦有其他註冊唔到既C兄應該都有試過,我諗呢個應該係個場係大原因

回復 249# 的帖子

師兄多謝你的支持與提點。本埸只由E一個人打點。E只是一個普通女子。定有許多不足之處。請見諒。人無完美之人。事無完美之事。寬恕他人是一種美德。我也在學習中。
人 不一定要生得漂亮,但一定要活的精彩。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。