推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 慧妍坊 〜〜〜 WaiYin Beauty Spa

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-9 16:56 發表 现有的师傅有cici,sammie,雪儿,jade,sasa,卡文,tina,还有几个兼职
上周前次來就見到别處識開的兼职Baby 戴住有型眼鏡
粉红色裙 相見欢。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-9 16:56 發表 现有的师傅有cici,sammie,雪儿,jade,sasa,卡文,tina,还有几个兼职
現多了小美人雪兒和小妹妹Jade,加上cici, sammie, tina...真頭痛找誰先好呢?

回復 227# 的帖子

花心易笑,當然頭痛啦

今日有新人轩轩返

都未試小妹妹Jade,又有新人,頭痛頭痛,真係快D諗清楚,預早book

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-11 11:51 發表 今日有新人轩轩返
長髮瓜子臉 靚。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-7-11 15:59 發表 長髮瓜子臉 靚。
她的樣子令我想起鄧萃雯

引用:
原帖由 messenger 於 2013-7-11 16:09 發表 她的樣子令我想起鄧萃雯
不日再到場希望一睹芳容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-7-11 16:15 發表 不日再到場希望一睹芳容
或許又會有另一種感覺

雪儿下星期开始返一,三,五,各位师兄过来要提早约定先了。

小芬,咁呢幾日有邊幾位返工?等我諗清楚,早D去book

各位师兄,现有的师傅有雪儿,轩轩,cici,jade,sammie,tina,卡文

試了雪兒  見到軒軒  遇不到jade無返.

本人禽日都試左雪兒..雖然青春二十小妹妹..但按起都尚可.推油不俗..全程甜美笑容..談笑風生..真係樂而忙返..大家要鍚住佢呀..最多謝都係小芬的介紹..小芬著住白色裙..依然漂亮..想起以前的房內回憶..但見佢太忙..下次同佢傾耐d

回復 237# 的帖子

終於試到小妹妹Jade,一頭短髮,溫柔文靜,推油手勢唔錯,舒服到我差D睏著咗,Jade笑起含蓄中帶點甜美,幾可愛,而家去小芬度,又係果句-有D頭痛,要諗下揀邊個,重有個軒軒未試tim,唉!時間唔夠用,真係頭痛頭痛....

引用:
原帖由 老伯伯 於 2013-7-13 18:46 發表 終於試到小妹妹Jade,一頭短髮,溫柔文靜,推油手勢唔錯,舒服到我差D睏著咗,Jade笑起含蓄中帶點甜美,幾可愛,而家去小芬度,又係果句-有D頭痛,要諗下揀邊個,重有個軒軒未試tim,唉!時間唔夠用,真係頭痛頭痛....
預早麥定  輪住做 就可以咯。

白貓兄,我咁花心,輪住做,乜要好耐先見返每位靚女....

引用:
原帖由 老伯伯 於 2013-7-13 18:46 發表 終於試到小妹妹Jade,一頭短髮,溫柔文靜,推油手勢唔錯,舒服到我差D睏著咗,Jade笑起含蓄中帶點甜美,幾可愛,而家去小芬度,又係果句-有D頭痛,要諗下揀邊個,重有個軒軒未試tim,唉!時間唔夠用,真係頭痛頭痛....
雖然幾位新人當前,今日我都是找返思思,無論技巧與感覺,均依然保持水準。終於見到長髮的軒軒,身型不俗。也與Jade妹妹再相逢,見她比前略瘦,更青春逼人呢。見不到雪兒因今日她放假,聽說要下星期三才上班了....

真正迷到我的是老板娘!

哈,fanny何德何能得到师兄迷恋啊

今晚上左去做左jade小妹妹..佢真係一個小妹妹..手法尚可..比較怕羞..可愛..聲線溫柔..女朋友feel  出來同小芬聊天幾句..原來最近比較心煩..大家多多開解佢呀

今日有新人Z返,香港女仔

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-18 15:08 發表 今日有新人Z返,香港女仔
哈哈! 她取名Z,好有趣 Z小姐是好好傾的女孩。

回復 248# 的帖子

哈哈,信差兄真是交友な泛

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-7-18 15:08 發表 今日有新人Z返,香港女仔
佢叫Z,有趣趣!我叫L,哈哈!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。