推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

這樣地點,時間,再pm.暫定我(TONY1),小肥t ,PrintPro, suicide.
還有沒有兄弟加入?

Tony重有我呢, 唔記得左我嗎? Sorry各兄弟我出左trip 2星期, 你地都知大陸上唔到香港網, 所以睇唔到post, 一陳等我睇翻之前post啦. 約好時間再pm我啦, 我怕我要出trip姐, 唔洗就一定黎

今日講下內褲問題
穿孖煙囪請留意,雖然佢係通爽、但易擦損個陰囊
尤其是用緊藥膏既時間

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-27 23:38 發表
今日講下內褲問題
穿孖煙囪請留意,雖然佢係通爽、但易擦損個陰囊
尤其是用緊藥膏既時間
小肥t
我就比較喜歡穿孖煙囪,因為唔使俾D橡根(COOL)住.
如果大汗會容易生汗癬,
今日返去覆疹,再做瀲光.又有三粒係肛門.
上月發現有一粒.去Dr 做檢查,佢話唔似,所以無做,
今日大粒咗,証實話係.仲多咗幾粒添.
以後不論係與唔係..做咗穩陣D.

<<< 留意.....Dr Ho 喺 19/10--29/10 休息>>>

引用:
原帖由 minghin 於 2007-9-28 23:10 發表

小肥t
我就比較喜歡穿孖煙囪,因為唔使俾D橡根(COOL)住.
如果大汗會容易生汗癬,
今日返去覆疹,再做瀲光.又有三粒係肛門.
上月發現有一粒.去Dr 做檢查,佢話唔似,所以無做,
今日大粒咗,証實話係.仲多&# ...
醫生都會睇漏的......有咩唔妥叫佢做左先
好似我咁唔知點解成日翻發,原來有一粒有毛叢內.......成粒豆咁大
應該生左成3個月......一定有擴散........好擔心

gathering gathering gathering

今天都市日報陳醫生說我們的病.想了解多一點可以看一看.(其實這知識我們應該知道),但有些新仔不知道.可以看.因陳醫生非常詳細說這類皮膚病.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-9-28 23:35 發表

醫生都會睇漏的......有咩唔妥叫佢做左先
好似我咁唔知點解成日翻發,原來有一粒有毛叢內.......成粒豆咁大
應該生左成3個月......一定有擴散........好擔心
小肥t
其實都唔好只靠晒醫生.平時應該多D自我檢查.
試過幾次我發現有小粒粒.馬上去睇醫生.
佢話唔似.但都可以做咗佢,
自己又相信唔係,無决定做,
最後大粒咗,又証實係,
呢幾次教訓我,以後發現咗有.就
<<有殺錯.無放過>>
錯過咗只有害咗自己....唉~~~

其實睇錯已經好了,有d醫生你話生邊度就只睇附近

係咪出黎飲野呀??.....

yeah, we are gonna have a gathering soon.  Tony1 is thinking for the best place to hangout.

引用:
原帖由 PrintPro 於 2007-9-30 09:10 發表
yeah, we are gonna have a gathering soon.  Tony1 is thinking for the best place to hangout.
期待中.................

kt俊
是沒有酒精的聚會

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-9-30 11:51 發表
kt俊
是沒有酒精的聚會
冇問題唷...
不過我做飲食業..
我驚好難就你地

相關搜索目錄: 飲食

大家好,小弟之前懷疑感染非淋,但我之前去了dr.ho做了驗尿dna衣原體及其他尿液測試都係negative.但我下體有時有透明的液體流出,我想問下各位兄弟知唔知邊度有支原體dna測試做,謝謝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

急急我honey下面生左一粒1-1.5mm的粒粒,平滑的會是花嗎?
明天dr何診証咩時間

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-10-2 23:18 發表
急急我honey下面生左一粒1-1.5mm的粒粒,平滑的會是花嗎?
明天dr何診証咩時間
如果佢以前冇生過類似的.....最好去睇下
但你如何講佢知係你............又是一個複雜的事

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-10-2 23:18 發表
明天dr何診証咩時間
以我為例,粒粒都唔似但粒粒都係...

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-10-2 23:31 發表

如果佢以前冇生過類似的.....最好去睇下
但你如何講佢知係你............又是一個複雜的事
佢第一次發現炸,你有冇切過去化驗

the main point is 粒粒還是去看看.這裡以前post過女皮膚科醫生資料,兄弟可以看回前面的post.

女皮膚科醫生不少是美女來的.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-10-2 23:32 發表

以我為例,粒粒都唔似但粒粒都係...
由這版開始看有我的經歷http://forum.timway.com/f/viewth ... ;extra=&page=50
就算顯微鏡話係,dr.ho都說我由始至終都覺得我係冇,因發炎都可能有影晌,我前前後後切左-4,5次有2次report話係其它冇事,我今年3月到now用左幾個月先話到比自己知係冇的(看緊精神科),而家honey又發現一粒,但昨天先ml完冇用dom因要生bb,佢今日先發現一粒,希望唔係,如果係我都或會有

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-3 00:19 發表
the main point is 粒粒還是去看看.這裡以前post過女皮膚科醫生資料,兄弟可以看回前面的post.
想看完婦科再看dr.ho,因dr.ho可send去瑪麗做hpv分型,約可分幾十種hpv,但要2weeks先有report

小肥t
你果d粒粒咩色,我honey粒在陰道口側面比皮膚紅小小,凸起的,又唔係暗瘡咁,而家好驚,佢又哭,但我己哭不出來.....

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-10-3 00:42 發表
小肥t
你果d粒粒咩色,我honey粒在陰道口側面比皮膚紅小小,凸起的,又唔係暗瘡咁,而家好驚,佢又哭,但我己哭不出來.....
都係睇睇醫生穩陣..........有懷疑都係做左先.......

相關搜索目錄: 暗瘡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。