推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

朱古力廠QC/女工工作關系世系表

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 10:40 發表

你唔駛我關心啦.有乳乳關心咪得囉
呢排都無"落雨"...dry爆啦...所以你要關心下d"團友"先得...

I always see you guys say SANDS can play very crayz . but I had try last week, only uniform is attractive than the others KTV, may be I am  new , or we dont know how to play, anyone can tell the rule of the game.

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-9-19 00:45 發表
小雨已下完, 再不能見到她
不要傷心﹐ 小雨走了找中雨大雨喇。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2007-9-19 12:25 發表

不要傷心﹐ 小雨走了找中雨大雨喇。。
大海哥,今天四點,我,飛男,基,三個又去廠!

但表姐去了珠海零丁島,我今天會去食桑拿,然後去齋坐,等佢老母和姐妹証明我無帶囡出街!

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 11:06 發表

呢排都無"落雨"...dry爆啦...所以你要關心下d"團友"先得...
惡魔少年1號, 你有關心過團友嘅感受嗎 ?
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-9-19 12:38 發表

惡魔少年1號, 你有關心過團友嘅感受嗎 ?
你有你感受...我有我享受......

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 12:28 發表

大海哥,今天四點,我,飛男,基,三個又去廠!

但表姐去了珠海零丁島,我今天會去食桑拿,然後去齋坐,等佢老母和姐妹証明我無帶囡出街!
真係有恆心...你就好啦...今晚又去!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 12:28 PM 發表

......等佢老母和姐妹証明我無帶囡出街!
齋坐?  你係咪食左向表姐落緊d藥, e 家自己藥發?  
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-19 13:09 發表

HEY...MAN....幾時再一齊玩飲番杯先?

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 01:11 PM 發表

HEY...MAN....幾時再一齊玩飲番杯先?
ANYTIME
你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-19 13:15 發表

ANYTIME
下次早D來一齊揀女嘛...我比較ENJOY成班人好似係街市揀海鮮既感受!

引用:
原帖由 回歸的小羔羊 於 2007-9-19 10:51 發表

但係佢一個月後就會隨風回來呢
所以有咩好傷心
肥仔...唔好傷心...哥哥今晚同您去沖涼好唔好??

引用:
原帖由 惡魔少年二號 於 2007-9-19 13:20 發表

肥仔...唔好傷心...哥哥今晚同您去沖涼好唔好??
我又去得唔得先?

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 13:18 發表

下次早D來一齊揀女嘛...我比較ENJOY成班人好似係街市揀海鮮既感受!
您(惡魔少年1號)成日叫外賣...揀西咩...

引用:
原帖由 惡魔少年1號 於 2007-9-19 13:22 發表

我又去得唔得先?
好...話實係咪呀?
唔好放我鴿子喎...

引用:
原帖由 惡魔少年二號 於 2007-9-19 13:22 發表

您(惡魔少年1號)成日叫外賣...揀西咩...
都係一兩次姐.....唔駛小嘛?

引用:
原帖由 惡魔少年二號 於 2007-9-19 13:24 發表

好...話實係咪呀?
唔好放我鴿子喎...
邊有你咁多錢....

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-9-19 13:09 發表

嘻嘻!"你有你感受...我有我享受......"

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 13:57 發表

這精句應該到住d黑面廠女講.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 14:00 發表

有好野應該一起享受...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 13:57 發表

呢句野
祝七少次次都會得開開心心

喂!我貨架又上左新貨喇!

引用:
原帖由 btpower 於 2007-9-19 14:00 發表

罰D衰女數螞蟻都過癮

引用:
原帖由 惡魔少年二號 於 2007-9-19 14:03 發表

有好野應該一起享受...

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-19 14:07 發表
喂!我貨架又上左新貨喇!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。