推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 01:06 發表

這個就不知道了,
她的號碼,就是2個最靚的採耳妹的號碼合在一起
敝啦,我唔知你覺得邊個第二靚啵!
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 01:23 發表

敝啦,我唔知你覺得邊個第二靚啵!
點都唔會覺得係#、^、(掛!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 16:53 發表

兩個星期前都試過普通牌,又係玩得放的,其中一個是 !X%,很瘦的。
!X%, 大哥可否形容下有幾放? 骨技如何?

Thanks for sharing

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-28 01:06 發表

這個就不知道了,
她的號碼,就是2個最靚的採耳妹的號碼合在一起
喱隻又係王牌豬嗎,號碼係X!  or !X  呀

尋日成3點多先上到去,去左王金做左個雙鐘,幫下個囡囡完成任務,雖然佢好感激我,不過都無以身相許,有d失望.
跟手去左蟲島睇豬show,竟然撞到冬瓜盅 & 貪$怪,果個時段無咩客,睇左幾件黃牌豬,正當想搵jolin 時,突然見到小蠻腰,無心插柳就插佢喇,正當等候靚女時,冬瓜盅就色迷迷入泥勾嗒我,我斷然拒絕,因為今天只想練揸波龍爪手,吾好阻住我.小蠻腰仍然係好多口水,工作態度好認真,得吾錯,  r 雀都r得幾舒服,不過練龍爪手時,都係極力的頑抗,吾係經過ching的指導後,d防禦力減弱左咩,兩粒鐘就去趕尾班車.
最激氣等到9:30pm先有車,返到旺角成11:30pm,大獲
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

回復 1# 的帖子

very good story and report. keep up the good job mate. cheers.

Transportation and traffic jam are always the problems at CA

引用:
原帖由 hkmgt 於 2009-5-1 17:38 發表
Transportation and traffic jam are always the problems at CA
係ca,想玩夜d都吾得,攪到各位ching咁掛住我,罪過,罪過

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-1 15:17 發表

喱隻又係王牌豬嗎,號碼係X!  or !X  呀

尋日成3點多先上到去,去左王金做左個雙鐘,幫下個囡囡完成任務,雖然佢好感激我,不過都無以身相許,有d失望.
跟手去左蟲島睇豬show,竟然撞到冬瓜盅 ...
小蠻腰,越來越覺得她有韻味。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-1 23:41 發表

小蠻腰,越來越覺得她有韻味。
不過佢好鍾意講野,重要講到有d深度,吾係咁容易應付,否則佢會覺得你好無料

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-1 23:46 發表

不過佢好鍾意講野,重要講到有d深度,吾係咁容易應付,否則佢會覺得你好無料h:" />
我同佢講野都好有深度,呢層就唔怕,不過佢真係太多口水,佢幫你按摩果時佢好似做 MC 咁,一定要"唧" d 話題同你講,有時唔係話唔想答佢,但一答左嘴就大鑊,說過不停。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-1 23:49 發表

我同佢講野都好有深度,呢層就唔怕,不過佢真係太多口水,佢幫你按摩果時佢好似做 MC 咁,一定要"唧" d 話題同你講,有時唔係話唔想答佢,但一答左嘴就大鑊,說過不停。  
不過佢都算極少有的沐豬囡,佢話想學電腦,重想買部notebook添

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-1 23:55 發表

不過佢都算極少有的沐豬囡,佢話想學電腦,重想買部notebook添
佢都有同我講,我話幫佢 search 資料,但我之後都冇搵過佢了,掛住搵 5 朵花。
小蠻腰比 5 朵花踏實好多,而且唔會 r 小費,交足功課,我極之欣賞這個囡囡。

相關搜索目錄: 電腦 功課

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-2 00:05 發表

佢都有同我講,我話幫佢 search 資料,但我之後都冇搵過佢了,掛住搵 5 朵花。
小蠻腰比 5 朵花踏實好多,而且唔會 r 小費,交足功課,我極之欣賞這個囡囡。
我都極之欣賞這個囡囡,尤其係佢的姿色,可惜係藝術品

相關搜索目錄: 功課

謝謝c兄分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thx
--------------------
淡淡然畧過神秘又美麗, 她 彷似驟來的雨
風流總被, 雨打風吹去 !!!!!

骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />。

(P.S. 由金三角搭去天地的五號車係唔係好耐先一班嫁? 我兩次去天地喺屈人寺門口等左成廿分鐘都可以無車的)

第二場去左明珠,又係遇到隻豬,按左一個鐘就走人了。

之後去龍賭,所有錦囊都無得用。是旦叫左個皇牌黎,個樣都唔錯,個波幾大下 ,少量互動,係一件半藝術品。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 22:20 發表
骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />h:" />h:"  ...
哈哈,ching 最後都係要食番龍島妹先有安慰獎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-2 23:03 發表

哈哈,ching 最後都係要食番龍島妹先有安慰獎
無計啦,豬流感太勁啦呢排。
唔知其他CHING 係唔係仲喺CA 呢??

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 22:20 發表
骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />h:"  ...
師兄,我今天又去了 ca.

去到龍賭匯,客唔係太多,但係所有相熟都 unavailable,小蠻腰休假,Jolin 又休半日,五朵花又冇空,搵四月份十大殺又冇一個有空,或者上晚班。。。。唔想博,驚輪牌遇著豬,所以索性等 3:00pm 佢地返工先至 mark 佢地。。。。

在活力旺吃完午飯,時間尚早,行左一陣青路,非常熱鬧,好多小販擺賣。行到腳軟之後就再去龍賭匯,先搵靚女採耳 **% 整大隻耳窿 ....這個龍賭排名第二既採耳囡囡,近睇原來都係見光死,佢同第一位真係爭幾個馬位,唔怪之得竹人小朋友唔搵 **% 啦。。。唔知搞乜鬼,採完耳之後尿都荷左幾篤,但所點之十大殺手囡囡仲未到。等了 45 分鐘之後,正想同部長講搵是但,囡囡突然蒲頭。 ......

這個殺手,論樣貌不及 Jolin,論手骨與小蠻腰爭得太遠,論女友 feel 及不上5 朵花 ......唯一可取之處係藝術細胞冇 5 朵花咁多,雖然都係唔比摸個籮同對波,但對於送波餅與西餅,卻絲毫不吝嗇。。。試完之後,心中有十萬個為甚麼,點解佢可以在四月十大殺手榜上有名呢? .....做了兩個鐘,但第二個鐘都係冇料到,所以諗住去明豬國補飛。。。

落鐘之後,囡囡帶我去睇 6:00pm 豬 show,多人到爆,5 朵花之中 2 朵都有份走豬 show...熱鬧非常,連索女採耳妹 ! 號都走入黎睇。。。X 圓一見到我就拉鬼住我,我睇左一陣之後趁佢招呼其他客人就溜之大吉。

離開龍島,個天已經開始有小小黑,今次真係唔想再博,又見冇乜時間,去搵蒸餾水囡囡做超級沐足。。。蒸餾水囡囡真係變得好快,或者應該叫做"成長" 得好快,冇見佢兩個星期,同佢既話題已經去到有關 "高潮"、"姨媽到性能力大減"、"玩到出水"...今次可以玩到好似 AV 片咁,拉低佢條內褲用掌心同佢小妹妹做按摩。 ...搞左唔夠十五分鐘就比佢搞掂左我。 ...

有一樣野要提醒你地,明豬國服務員都有飲料 quota ,客人入房後會問:「先生,可否請技師飲一個飲料。」我見又唔係多錢,只係¥8,於是話冇問題,後來問返囡囡,佢話唔關技師事,技師冇飲料 quota 的。

在明豬國只逗留了50 分鐘,我放低雙鐘既錢比蒸餾水妹妹埋單,然後就飛奔去金三角搭尾班車回深圳。。

今日之骨運,我覺得不過不失啦,咁當然好過141china 師兄啦。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-2 23:24 發表

師兄,我今天又去了 ca.

去到龍賭匯,客唔係太多,但係所有相熟都 unavailable,小蠻腰休假,Jolin 又休半日,五朵花又冇空,搵四月份十大殺又冇一個有空,或者上晚班。。。。唔想博,驚輪牌遇著豬,所以索性等 ...
蘿生骨運都OK 啦
其實我覺得喺大陸D 假日去CA 通常都無咩運行,平時星期六都已經多人,而家五一大假仲多人,靚少少的囡囡都比人MARK 晒咁制。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 23:36 發表

蘿生骨運都OK 啦
其實我覺得喺大陸D 假日去CA 通常都無咩運行,平時星期六都已經多人,而家五一大假仲多人,靚少少的囡囡都比人MARK 晒咁制。
係呀,假期多人到九彩。如果你聽日去我地成日提果幾間場,搵隻 做沐足都可能要等幾個鐘。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-2 23:40 發表

係呀,假期多人到九彩。如果你聽日去我地成日提果幾間場,搵隻 做沐足都可能要等幾個鐘。
今日我四點幾五點去到龍賭都等左十分鐘先有房啦。D 阿姐都清潔唔切D 房。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 23:43 發表

今日我四點幾五點去到龍賭都等左十分鐘先有房啦。D 阿姐都清潔唔切D 房。
6:00pm 果一轉 cat walk show,有好多港人,我相信一定有呢度 d 師兄。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-2 23:48 發表

6:00pm 果一轉 cat walk show,有好多港人,我相信一定有呢度 d 師兄。  
咁一定無我份因為當時我同囡囡喺間房度E 泣緊
個囡囡都叫我去睇CAT WALK ,但對住條短褲同硬住條 9 ,所以無去到

呢個假期真係超多人!
我五一上去、今日下午四點就離開聾島回深圳MESSAGE!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。