推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-12 15:48 發表

,我吾成濕架,所以我每次上去都係齋K!
唔怪之走入尼鑑黻.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-12 15:43 發表 咸咸來形容師兄你是比較恰當些師兄切密見怪
那個男人不風流,只要不下流就可以了

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-12 22:00 發表

唔怪之走入尼媑莎問.
媑莎係齋塲,應以骨技為主,
揼功應比樓上骨/SPA有保證
不過價錢也比較高!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-12 22:29 發表

那個男人不風流,只要不下流就可以了
師兄果然係才子隹人啊

因為上述原因我喜歡子怡同Jojo為我做按摩,她們勝在夠力及穴位準按後令我疲勞盡消,精神爽朗

引用:
原帖由 loshue 於 2011-3-14 08:02 發表 因為上述原因我喜歡子怡同Jojo為我做按摩,她們勝在夠力及穴位準,按後令我疲勞盡消,精神爽朗。
Jojo力度爭小小,推油就Ok
想夠力就搵埋糖糖

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-14 11:44 發表 Jojo力度爭小小,推油就Ok想夠力就搵埋糖糖
JOJO細細粒有咁嘅力度已經難得,若是踩背借少少鋼架力就無得頂,早幾日先幫我踩背,之前話有個叫甜甜又無做,但又見到有個新人叫小雪,唔知有無人試過呢?
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-21 14:30 發表
JOJO細細粒有咁鴾O度已經難得,若是踩背借少少鋼架力就無得頂,早幾日先幫我踩背,之前話有個叫甜甜又無做,但又見到有個新人叫小雪,唔知有無人試過呢?
上次小雪幫我dup,一開背就知有料到
仲會用拳頭推背,宜家除鷘N場外好少技師咁做
原來灣仔新閣出身,力水夠

唔錯

引用:
原帖由 Terrorism 於 2011-3-21 17:12 發表 上次小雪幫我dup,一開背就知有料到仲會用拳頭推背,宜家除鷘N場外好少技師咁做原來灣仔新閣出身,力水夠唔錯
小雪咁正,我又靜雞雞上去試下先!

那天上到去見小雪响大廳幫人做腳,應該是樣樣都掂果隻﹗

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-22 11:59 發表
那天上到去見小雪响大廳幫人做腳,應該是樣樣都掂果隻﹗
見到佢,樣子幾靚,身材幾fit,吾係三大皇牌響樹,一定揾佢揼下

襯著三位皇牌上鐘的時候再預約小雪吧! 小雪獲以上C-hing 稱讚,相信有她的優點及技術,一定要試下。

引用:
原帖由 loshue 於 2011-3-23 07:30 發表
襯著三位皇牌上鐘的時候再預約小雪吧! 小雪獲以上C-hing 稱讚,相信有她的優點及技術,一定要試下。
哈哈,此乃高難度動作,
不如下次揾佢做腳先,
等三大皇牌上哂鐘就立刻入房,咪得羅!

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-21 23:53 發表 小雪咁正,我又靜雞雞上去試下先!
好學唔學又要靜雞雞試咁鬼崇,我去試就要光明正大,你驚三大皇牌會詐型咩?公平競爭先有進步㗎﹗

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-23 18:49 發表
好學唔學又要靜雞雞試咁鬼崇,我去試就要光明正大,你驚三大皇牌會詐型咩?公平競爭先有進步㗎﹗
引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-24 23:51 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=13625974&ptid=368955][/url]
打地主果位就是新來的甜甜,越諗越有女人味,又要學你之前說的一句,下次靜雞雞去試下先,免得JOJO話我花心﹗
我都係學e度d師兄炸

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-24 06:43 發表

我都係學e度d師兄炸

引用:
原帖由 loshue 於 2011-3-23 07:30 發表
昨晚終於試咗小雪,她樣子可人,骨技也不錯,按完之後我腰背的疲勞立刻盡消。

她說在新瀛學師的。

時間過得很快,轉眼又是一年了,今天似是潞丹拿開業一周年的日子,
最記得去年三月廿八號,應該是YOYO取其意頭328生意發的意思,
真是要打電話上去問吓YOYO今天有無特別優惠先,

祝YOYO同APPLE生意興隆,客似雲來﹗

衝開「無定義操作」, 推.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-31 20:32 發表
衝開「無定義操作」, 推.
白兄你是施展相傳的"老漢推車"绝招!

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-31 21:22 發表

白兄你是施展相傳的"老漢推車"绝招!
只是希望xiantsang兄等得閒回來.

昨晚剛試了小雪,骨技O.K. ; 穴位準按後令我疲勞為之舒緩。與她溝通後,原來她是大場出身的。下次可一試SPA呢!

引用:
原帖由 loshue 於 2011-4-2 13:28 發表
昨晚剛試了小雪,骨技O.K. ; 穴位準按後令我疲勞為之舒緩。與她溝通後,原來她是大場出身的。下次可一試SPA呢!
明天小雪是否上班呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。