推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-20 22:20 發表
小肥t
外幣狂上升.你說來貨有沒有貴到?
咁又係.....反正冇得揀.....600買個安心守門口,都值既..個人意見

小肥t
是呀.加油呀.

同埋各兄弟
醫生意見是皮膚其實可以淨水洗的
我淨用水洗左一個月,d皮膚反而靚左tim
同埋適當用凍水沖身是可以加強抵抗力

囡囡這行,有人有需要自然有.有事不是她想的,可能她都不知道自己有事.小弟絕對贊成合法化,合法化後黑x會會小了收入.又可以強制要求body check.

p.s.本地身份證的囡囡是香港人,她們有消費,買樓,炒股,買名牌,也會儲錢入銀行.也會入醫院做一般人的手術.囡囡都是人,只是職業有些分別.

相關搜索目錄: 銀行

小弟從前識一個囡囡住一層$500萬的樓.你說她一個月要供多少錢.

小弟又剛在另一區寸兄弟.兄弟有事,其他兄弟有一個問題會問?大家猜是什麼?

市場好,什麼都貴.不知道遲一點醫生會否加價?

係啦, 乜都咁貴, 不過好醫生加價冇所胃, 起馬睇左心理/生理都好d, 好過睇一d叫名醫的睇來睇去都確唔到疹, 重要聽你講都晒佢時間咁

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-20 22:46 發表
市場好,什麼都貴.不知道遲一點醫生會否加價?
報紙買左醫療集團會加價10%-20%

相關搜索目錄: 報紙

啊魚
城中名醫我看過2個.有一個第一次診金收$1000.(未計藥費)

小肥t
nova應該會加價.

我上升成為高級貴賓了.但沒有用.我只在這題目上發揮,其他題目的人講多=無謂.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-10-20 23:34 發表
小肥t
nova應該會加價.
冇計硬食.......

以前在這裡去玩的兄弟不見了,小新,city hunter等.....................

剛check他們的登錄時間,他們在新版開後已沒有再來..........

xocat是一個曾經在sex界出名過的論壇.現在已........

版主原來在2007-10-2登入過.

險些座出意外的巴士.好險.

回復 #2846 小肥t 的帖子

小肥T兄,

綠豆咁大粒你都唔去睇醫生? 你地主動問醫生話搽藥定係醫生介紹? 我睇左何醫生咁耐佢都無SUGGEST過, 只係話可以打針, 不過佢唔建議咁做!
你而家既情況點樣?

回復 #2852 小肥t 的帖子

我而家都只係用水沖下體!
原來凍水沖身可以增強抵抗力, 真係唔講唔知!

kwok兄

有時都明白好想去玩,但係打jj下一下火就冇事咖啦,堅持住,好快會好的

同埋想問下你話再返發之事,會唔會係用左果度d毛巾之類再發呢?

引用:
原帖由 kwok138 於 2007-10-21 12:14 發表
小肥T兄,

綠豆咁大粒你都唔去睇醫生? 你地主動問醫生話搽藥定係醫生介紹? 我睇左何醫生咁耐佢都無SUGGEST過, 只係話可以打針, 不過佢唔建議咁做!
你而家既情況點樣?
醫生放大假時用來頂住,事後再覆診醫生表示3m對我是有效的

引用:
原帖由 kwok138 於 2007-10-21 12:19 發表
我而家都只係用水沖下體!
原來凍水沖身可以增強抵抗力, 真係唔講唔知!
好簡單0者,你用得多凍水沖,都冇咁易因為凍親感冒

引用:
原帖由 kwok138 於 2007-10-21 12:14 發表
小肥T兄,

你而家既情況點樣?
你有錢打針不如用d錢睇中醫調理下
西醫只是有症狀出才醫
點解以前玩冇事而家有事,除左唔好彩外、身體差左都係原因。呢d只有中醫先識
急病冇得講,想條命長d都係睇中醫、甚至靠自己抵抗力去搞

最重要早睡,心境開朗.開開心心又一天.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。