推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:23 發表

喔?「港人排行榜」有咩「精英」響度啊?
不過榜上一定有師兄份啦!你就算唔係狀元都係榜眼啦!
技師房有一個傳聞.....係有關一個送小禮物給技師的港人....
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 23:34 發表

我只係係楊丞琳既一個過客...
我比佢罵我半年先搵佢一次
我打電話比佢佢都唔知我乜水,
要見到先知

你話我點會比人點相呢  

我都係食下散餐好啦 唔好點我相
所以我唔敢搵湖南幫 ...
師兄,唔搵楊丞琳,那就搵蔡依琳囉

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:20 發表

我知道皇牌妹成日提果個台灣人係邊個了!仲有一個港人。

我也知道「港人排名榜」上之名單!  
你有冇咁犀利呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 21:45 發表

明珠邊有龍島咁好玩,數埋都係得果三幾個....殺手之王、蒸餾水妹妹、老練妹、傻大姐、玩得放娃娃臉高妹.....
嘩, 我唔知 有個 玩得放娃娃臉高妹 wo

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:38 發表

師兄,唔搵楊丞琳,那就搵蔡依琳囉!
其實我一直唔清楚你地班龍島相好...
JOLIN, 小蠻眼,口膠妹,氣質小美女 我都唔知好知佢地號碼亦唔知咩樣
其實係無心知姐

5花就有號碼 不過分唔清邊個打邊個........始終藝術品唔係太岩我

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-19 23:30 發表

蘿生做狀元有咩提成呢
做狀元冇提成,但有提子食!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 23:39 發表

你有冇咁犀利呀
「狀元蘿蔔」當然係名不虛傳,有份咁上下啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:42 發表

Bamxxxxxx
Bonxxx
Jackxxx
1x1Chxxx
Rxxxxxxxxx

呢幾條友,張相貼左o係技師房,比皇牌豬通輯緊。
無奶油, 有一個一定唔係, 唔會俾 皇牌豬通輯緊

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-19 23:44 發表

無奶油, 有一個一定唔係, 唔會俾 皇牌豬通輯緊
那個應該係我.......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:47 發表

唔係通緝 係追殺

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 19:16 發表

有,玩到激到不得了。不過係助養同一隻,因為應承左去餵佢。

我搵左 Jolin,又助養了一隻普通豬,由於時間尚早,跟住走左去天地做左一粒鐘正足,然後飛奔回龍島睇豬 walk.....好 Q 多人,我見到有一個俊男,左邊 ...
什麼, 我當時都在看 豬 show, robert ching 究竟"躲"在那裡

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:42 發表

「狀元蘿蔔」當然係名不虛傳,有份咁上下啦!
原來係 從5 朵花流傳開來的,仲有上次 Jolin 果次 show off 事件,震驚整個技師房 ,...令好多技師都希望被輪........牌輪到一個手機穿上Q版蘿蔔公仔手機繩之港人。。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-19 23:49 發表

什麼, 我當時都在看 豬 show, robert ching 究竟"躲"在那裡
乜師兄你已經響上個星期六已駐守在島上啦!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:42 發表

做狀元冇提成,但有提子食!  
無奶油呀,做狀元都係食提子,咁我厘d撞板咪無淡好食,唯有食下2手 lin 喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:50 發表

原來係 從5 朵花流傳開來的,仲有上次 Jolin 果次 show off 事件,震驚整個技師房 ,...令好多技師都希望被輪........牌輪到一個手機穿上Q版蘿蔔公仔手機繩之港人。。  
師兄,你條手機繩唔係已經跟住你部手機跌左落坑咩!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:50 發表

你條.....繩吾係送左俾囡囡咩,下次搵身上d條狀物體做記認喇,吾會送俾人掛

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 23:55 發表

我星期日上去。
要比禮物包你同埋bonego 師兄。佢果個,我要放在明豬國屎坑水箱裡。   
我都唔得閒去 屎坑!   星期日好大雨

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-18 23:59 發表

怎麼這幾天也不見BONEGO師兄了!?
佢真係駐守在CA做戰地記者!?
怎麼?你掛住我? 你快 d 係聾島浦頭, 我搵極都唔見你, 我都就黎聾

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:47 發表

係你個頭啊

快 d 話我知邊個係 玩得放娃娃臉高妹

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-19 23:49 發表

我係講星期六(16/5)發生既野!

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-20 00:00 發表

怎麼?你掛住我? 你快 d 係聾島浦頭, 我搵極都唔見你, 我都就黎聾
星期日一早已經在島上啦!你搵唔到我咩!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-19 23:55 發表

師兄,你條手機繩唔係已經跟住你部手機跌左落坑咩!?
買左一條新的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 00:34 發表

買左一條新的。
我都想睇你條.......................新手機繩!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 00:40 發表

我都想睇你條.......................新手機繩!
所有我上過鐘之囡囡都吼住我果條手機繩,叫我除左比佢地。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。