推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

如果你自己也有意思的話不訪試著交往看看
反正都是一個機會不是嗎

~...回頭是岸啦~要諗清楚

ok..let's go..to do

有錢米有女囉
咪扮大哥,造壞市
咪做情聖,玩沉水

引用:
原帖由 67529 於 2007-9-17 19:40 發表
有錢米有女囉
錢故然重要, 但也要花很多時間和心機!!!!!!!!!!!

請教各位師兄, 在大陸遇到的囡囡, 多數來自何處?
我多數遇到的都是來自湖南, 湖北....

只是说做女朋友嘛  又没说结婚 如果喜欢 也可以呀

no eye see. don't follow in love la

玩下無妨,記得千萬不要沉船

現在道行高了, 不易沉船!!!!!

師兄講咁耐,即係食左味呀之前條女?

又係個句,唔岩聽都要講,呢期好多Post都唔係好知出Post者想問乜...
樓主,其實你想問乜??你係想人地教你溝女??定係佢係大陸妹,會唔會受騙??你到底自己想點呀.....

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-9-22 19:17 發表

錢故然重要, 但也要花很多時間和心機!!!!!!!!!!!
Not spence, should be litter you money and heart......

引用:
原帖由 BandChow 於 2007-10-1 08:35 發表
又係個句,唔岩聽都要講,呢期好多Post都唔係好知出Post者想問乜...
樓主,其實你想問乜??你係想人地教你溝女??定係佢係大陸妹,會唔會受騙??你到底自己想點呀.....
師兄,
我只是想在這裡和各位分享一下我的溝女經驗!!!!!!!!!!!!!!!!
chanchifai1234

引用:
原帖由 ck363 於 2006-11-20 09:08 發表

上都無妨,看你自己點想,上期六晚同件囡囡做完第一次愛都問我可否做她男朋友,只要關心她便可以,不介意有老婆.

good idea ....................

引用:
原帖由 求其 於 2006-11-19 23:39 發表

你貼得出黎, 梗係想做, 也梗係想人告訴你去馬, 並告訴你應如何proceed, 是嗎? 呢d情況, 日中見唔少, 反正叫你唔好你都唔會聽(你係黎搵認同你的意見壯膽的, 是嗎?), 試試吧, 反正未試過你會有遺憾的, 試過下次 ...
做版主既唔好踢爆哂!!!
讲出实情後又少个人入黎出帖...

一句到尾 錢錢錢錢錢    你有幾多 佢幫你清倉

上啦...................

上啦! 遲早都會食 不如早D食  唔使煩丫嗎

many footjob & hand job girls want me to be their BF, but need to buy many new things such as phone, TVgame, computer etc.....no different or even expensive than buy smile

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。