推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 慧妍坊 〜〜〜 WaiYin Beauty Spa

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-7-29 12:30 發表 上親來,除了cici外,緊係見靚Fanny啦
我就會見多幾位...Jade, Z, Tina, 軒軒

上星期試了軒軒。長髮大眼睛、樣子漂亮,令我想起鄧萃雯,也想起徐子琪,呵呵! 像不像見仁見智吧。她的手法...我會覺得似桑拿式的,據說之前在大場做過,靜靜地享受輕鬆個半鐘。

今日終於無落雨,上去Mcici做SPA,享受魖潃蚅,,有D唔捨tim!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 老伯伯 於 2013-8-3 17:18 發表 今日終於無落雨,上去Mcici做SPA,享受魖潃蚅,,有D唔捨tim!
記得你好像周六上去多。

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 老伯伯 於 2013-8-3 17:18 發表 今日終於無落雨,上去Mcici做SPA,享受魖潃蚅,,有D唔捨tim!
這麼湊巧,昨天也是約Cici做SPA。她的做法是先按按才磨砂,手法依然相當全面,再加推幾下淋巴,爽到呢! 然後浸浴...全程享受著她的細心體貼服務

回復 279# 的帖子

係呀!星期六比較有時間,可以話,平日都想上去

明天有新人紫琪返

上次才剛見過z
真是目不暇給
God's mill grinds slow but sure.

這裡又有個紫琪?哈不知是否一樣高挑身材!Z還未見到呵!不過有cc已很滿足!

回復 284# 的帖子

ken兄憡黕N知

見過这里的紫琪了。

Jade係咪只做齋架?同幾點CLOSE?THANKS!

回復 287# 的帖子

您可以打m话约定时V

星期一雪儿开始返,另有新人珊珊

回復 289# 的帖子

小芬,雪兒係唔係上上星期六見過身材高高地,皮膚白白地果位?

回復 290# 的帖子

不是啊!雪儿之前休息了一段时V,今天开始返来

各位师兄,雪儿逢一,三,五返,搵她的要提早落booking

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-8-6 12:52 發表 ken兄憡黕N知
昨晚又係思思,但不見其他囡囡,入晒房見唔到

明天有新人冰冰返,欢迎各位师兄预约

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-8-22 12:44 發表
明天有新人冰冰返,欢迎各位师兄预约
冰冰 唔知可唔可以消暑

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-8-22 12:44 發表 明天有新人冰冰返,欢迎各位師兄預約
係咪姓:范?

回復 291# 的帖子

老人家無記性,終於記得靚女雪兒係邊位啦

回復 296# 的帖子

哈哈,这議给ken兄想到

下星期一开始有新人可儿,珊珊,冰 冰,欢迎各位师兄预约

雪兒是否只做dup?另外cc還在嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。