推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

灣仔天樂里美越

回復 275# 的帖子

其實鍾意依班越南女仔既話都唔會介意個場既環境係點。
當然我好希望佢地成功搬到去新場,始終擴大客源係必要既事。
如果齊齊整整咁搬去就更好

只希望新地方環境可以好齱A齯礞y換懮\!

heard that a new BG called Sasa

睇你點睇,就算技師好,如果見到張床上塊布又唔換,D毛巾烏卒卒,都唔知用好唔用好,都有衋Y痛。出薊掖ㄚY想舒舒服服,希望佢地改善下環境。個場D技師質素好,又主動,就係環境差,所以唔太多想去。

想問通常90分鐘要俾多少小費 ?

老實說, 當你去過元朗o個d場, 就會知道咩叫dirty!!

諗返以前去樓上足浴場,都要圍著毛巾出房往浴室沖身,近年的新場房內會設淋浴間,我們才不慣出房沖身了。不過,這裹不用穿過大廳往浴室已經好好了,環境不是好好,但也不算差呢。港島區近期我現只去這間.....

引用:
原帖由 makemyday 於 2015-10-8 08:18 發表 睇你點睇,就算技師好,如果見到張床上塊布又唔換,D毛巾烏卒卒,都唔知用好唔用好,都有衋Y痛。出薊掖ㄚY想舒舒服服,希望佢地改善下環境。個場D技師質素好,又主動,就係環境差,所以唔太多想去。
我覺得係毛巾色問題,我用落又唔覺烏糟喎。不過搬新地方係勢在必行了,現在必先解決係技師數量問題,流失率高新入行少

一次不快經歷

有睇開我出post黈v兄都知我算係成日去呢間,同埋都成日介紹人去呢間,但今次真係不吐不快!
話說,尋日鄐u作上畀個客小完,想去鬆鵅C6點打去,佢話有房,點知去到又要等!等魖滮T個字先入房!

Part 1正常,都舒服!Part 2都順利完成,但仲有四個字先夠鐘。但佢]就因為仲有師兄等,而先後幾次叫我去沖涼,又話沖完涼去大廳幫我按頭。點知出到薄A個囡囡已經幫第二個按緊,而錢都係另一個代收。

真係激氣!
希望呢次只係個別事件!
下個月搬到新舖,加幾十鐘錢,有埋獨立沖涼房,服務會回復到之前咁好啦!

回復 285# 的帖子

時間的掌握問題的確很重要
希望她們要注意好好管理啦∼

期待美越新環境新景象∼

引用:
原帖由 bar2009 於 2015-10-23 11:28 發表
下個月搬到新舖,加幾十鐘錢,有埋獨立沖涼房,服務會回復到之前咁好啦!
下月真係搬新舖?
係邊處呀?

引用:
原帖由 笨小馬 於 2015-10-23 13:19 發表 下月真係搬新舖?係邊處呀?
據悉11月1日開始在新地址營業,位置在鵝頸橋灣仔消防局左邊的商業大廈,較近銅鑼灣地鐵站B出口了∼

引用:
原帖由 messenger 於 2015-10-23 13:45 發表

據悉11月1日開始在新地址營業,位置在鵝頸橋灣仔消防局左邊的商業大廈,較近銅鑼灣地鐵站B出口了∼
左邊,是指以人站在消防局門閘前望向街的座向,的左邊。
God's mill grinds slow but sure.

tried sasa last thursday, really nice skills and she is short and slim

引用:
原帖由 kenabc123456 於 2015-10-26 15:54 發表 tried sasa last thursday, really nice skills and she is short and slim
She is sweet and lovely. Saw another new girl Coco....

is Coco lovely too?

師兄們, 有冇新店地址? 如不方便公開, 可否PM我?

回復 293# 的帖子

11月開始....
已再沒有美越
只有彩越

引用:
原帖由 messenger 於 2015-11-2 16:19 發表
11月開始....
已再沒有美越
只有彩越
怪不得師兄另一個新Post中提及的女女, 咁熟啦...  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。