推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

我早兩日去左,仍捧^*。

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-7-16 12:13 發表

138,下次試下先!
(大前提係條腰唔痛先,俾銀泉!@dup完之後,呢兩日痛到鞋帶都綁唔到,今日先至好少少)
我好同情你的不幸遭遇,
我尋日亦請138幫我跪背.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-7-17 00:49 發表

any secret VAS?
係唔會有, 最多1/2; 3/4,

而我經驗中, 推胸時bg的某種站姿
亦可帶來一些「部份性」的享受.

引用:
原帖由 avlover 於 2007-7-1 10:55 發表

They wont do that!
I went there just one time as the bg i tried didn ask anything when i left.
I guess it is the rule of the sauna!

( is ok but no vas!
( 是日更陀地, 先前離開一段時間又返來了.

No, but can be an alternative at times.q#h%D)b5VpI
At least, the locker service is better than at Windsor, and no r tip

引用:
原帖由 s3w886 於 2007-7-17 17:12 發表
No, but can be an alternative at times.q#h%D)b5VpI
At least, the locker service is better than at Windsor, and no r tip
That's why I gave tips to them without solicitation

引用:
原帖由 s3w886 於 2007-7-17 17:12 發表
你引/抄我舊post而無回應.

做過新技師20, 外省人,原來是先前鉦((   
樣順眼, 少中女, dup 可以, 但略嫌太多野講
按Y區方面, 可以去到龍泉匯80的境地, if you know what I mean, 但總之無犯規,
但衰在那舒服的時候仍多野講, 我便提示她要改善此點.
worth a try!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-20 03:46 發表
按Y區方面, 可以去到龍泉匯80的境地, if you know what I mean, 但總之無犯規,
但衰在那舒服的時候仍多野講, 我 ...
20返邊個更?

引用:
20返邊個更?

返早中: 2pm.亦岩你下次2pm前入場優惠.

做過111, 返5pm,三十才出頭,樣順眼唔肥, 做過新瀛宮鉦,手骨好,夠力,
無乜vas, 亦係略嫌太多野講.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-17 06:46 發表

( 是日更陀地, 先前離開一段時間又返來了.
出房見到陀地(仔, 長髮樣唔錯, 下次要早d去試下了(因她返早.)

另外,未到星期五,星期四已很旺,全部房爆,要開埋美容房.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-27 00:33 發表

出房見到陀地(仔, 長髮樣唔錯, 下次要早d去試下了(因她返早.)

另外,未到星期五,星期四已很旺,全部房爆,要開埋美容房.
星期五 also 全部房爆

same bg as you mentioned, but not as lucky as you

相關搜索目錄: 美容

引用:
星期五試過, 但冇您講既境地........

IIFLD, roederer二兄, 咁你地味同一日mark佢囉,咁我又真係無作大喎,
不過, 我尋晚落銀泉翻mark相熟bg, 那境地更不可同日而語.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-29 07:26 發表
IIFLD, roederer二兄, 咁你地味同一日mark佢囉,咁我又真係無作大喎,
不過, 我尋晚落銀泉翻mark相熟bg, 那境地更不可同日而語.
Then I should try 2nd time

引用:
原帖由 IIFLD 於 2007-7-31 01:53 發表

Then I should try 2nd time
有空晚上call我, 我可以再詳細D同你講下那次的情G.

引用:
原帖由 roederer 於 2007-7-29 04:48 發表

星期五試過, 但冇您講既境地........
咁要您介紹下喇......

聽聞有幾條新女過咗嚟!得閒要去試吓

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-5 02:32 發表
聽聞有幾條新女過薄I得閒要去試
你指是七月來的? 另外我也聽到八月一日有個新女,後生, Jack話要培訓下佢提升骨技喎.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-5 06:38 AM 發表

你指是七月來的? 另外我也聽到八月一日有個新女,後生, Jack話要培訓下佢提升骨技喎.
好似唔祇一個,我落完去2/3次先交包膠

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-5 20:21 發表

好似唔祇一個,我落完去2/3次先交包膠
正好, 你知我尼期係銀泉同浪淘沙食很齋太多又或者二分一四份三到喉唔到肺谷往谷住,正好你幫手去試下.

小弟有個無聊既問題...
其實想要邊個囡囡係咪同經理埋黎o個陣直接同佢up number就得架啦...?
因為未試過,次次去親咩場都係經理問我有冇心水,我話冇佢話介紹俾我

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。