推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

小酒窩 養生SPA館

仲有新女仔未起名

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-5-30 18:31 發表

信兄, 除左飄雪之外, 都想試小甜甜, 小點心, 可惜唔知佢地幾時至再出現
你一提起小甜甜
第二天就再有上班
試了沒?

引用:
原帖由 messenger 於 2016-6-1 14:14 發表

你一提起小甜甜
第二天就再有上班
試了沒?
信兄,無試呀,要返工,想知小點心平時返幾點?

早上好巴打們,今天返工同事有:果果,糖糖,小S,LaLa,妍妍,可兒,心儀,飄雪,新同事青青,KiKi,限量版小甜甜 祝大家有愉快的一天!

早晨C兄;今日返工同事有,妍妍,心儀,貝貝,可兒,小S,lala,飄雪,果果,糖糖,新同事青青,新新同事KiKi,仲有限量供應小點心

早晨各位巴打周末愉快,今日返工同事有心儀 ,飄雪 ,LaLa, 糖糖 ,可兒 ,
小s ,貝貝 ,兼職琪琪,新同事青青 新新同事kiki,祝大家開心每一天.

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 messenger 於 2016-6-1 14:14 發表

你一提起小甜甜
第二天就再有上班
試了沒?
今日終於試左飄雪, 骨技真係好得, 多謝信兄既好介紹
下次想試小甜甜, 小點心, 可兒, Vincci

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-6-4 20:23 發表

今日終於試左飄雪, 骨技真係好得, 多謝信兄既好介紹
下次想試小甜甜, 小點心, 可兒, Vincci
謝謝試後回來回應∼
見到飄雪都幾多人約

我就試了新來只一星期的青青
小家碧玉型,猜不到原來骨技相當了得
受過正規的訓練是寧捨不同
準確的找到我的筋患對症下藥
悉心處理得好好
全方位推油非常徹底
配合劇情而發展
沖身後我坐在還為我再加按
出房後兩位表妹都覺得我
比剛入來時輕鬆很多∼

見到Kiki.....
我要5秒後才認得她呢
因一段時間沒見了∼

引用:
原帖由 messenger 於 2016-6-5 14:36 發表

謝謝試後回來回應∼
見到飄雪都幾多人約

我就試了新來只一星期的青青
小家碧玉型,猜不到原來骨技相當了得
受過正規的訓練
準確的找到我的筋患
悉心處理得好好
全方位推油非常徹底
沖身後我 ...
又多一個選擇, 不過見你之前話可兒愈黎愈靚, 試左佢先

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-6-5 19:55 發表

又多一個選擇, 不過見你之前話可兒愈黎愈靚, 試左佢先
我從來不會說女孩像仙女下凡
可兒的眼鼻嘴
在她的臉兒上配合得好好

師兄有排你試呀!
Vincci都快放完大假回來了

早晨各位C兄;今日返工同事有:飄雪,妍妍,可兒,貝貝,琪琪,心儀,青青,小S,lala,果果,新同事KiKi,限量版小甜甜!祝大家有愉快的一個下雨天

引用:
原帖由 messenger 於 2016-6-6 10:59 發表

我從來不會說女孩像仙女下凡
可兒的眼鼻嘴
在她的臉兒上配合得好好

師兄有排你試呀!
Vincci都快放完大假回來了
Vincci 幾時返呢?

早晨各位C兄,今日天氣非常好;返工同事有:飄雪,貝貝,小S,可兒,心儀,琪琪,lala,新同事青青,仲有回歸陀地妹vincci

好的一定要讚, 飄雪的按功很好:她是一個很用心及懂得按摩(不是按摸)的技師。 我跟她說只集中按腰跨,她就懂得找尋相關的位置(不是單按腰就可解決的)來集中推按;力度變化有序。

出來時看見一位很高及身材平均的女孩子,樣貎可以競選港姐級數的,看一眼也給她迷著了,沒有問她叫什麼名字,一切留白也好。

早晨各位C兄;今日返工同事有:可兒,果果,小S,心儀,琪琪,陀地妹vincci,限量供應小點心.祝大家有愉快的一天!

回復 289# 的帖子

師兄~ 我估你講個個係vincci
佢已經俘虜了不少師兄既心了...
你應該要試下..佢岩岩先番黎..

另外...如果係靚女...可以試下可兒...真係都好靚   

澄澄成日話出山...又未出wor 我等緊佢架ma~~

引用:
原帖由 etpooh 於 2016-6-8 15:42 發表
師兄~ 我估你講個個係vincci
佢已經俘虜了不少師兄既心了...
你應該要試下..佢岩岩先番黎..

另外...如果係靚女...可以試下可兒...真係都好靚   

澄澄成日話出 ...
如果是很高的就不是Vincci了
而且她昨天才放完假復工呢
可能是可兒或澄澄
昨天澄澄短褲仔上陣
高佻玉腿確很誘人
難怪師兄們想她出山

回復 292# 的帖子

事後調查後及綜給各師兄的貼士, 她應該是可兒;下一個目標。

回復 293# 的帖子

可兒的確愈看愈靚
她的GFF濃烈
小心沉船事件發生呢∼

信兄, 我始終同小點心無緣

引用:
原帖由 mmkit2000 於 2016-6-8 19:25 發表
信兄, 我始終同小點心無緣
今日小點心限量供應師兄點不切?

引用:
原帖由 messenger 於 2016-6-8 20:46 發表

今日小點心限量供應師兄點不切?
要返工好難夾到時間

各位C兄早晨,小酒窩端午節放假一天,祝大家節日快樂,愉快一天!

引用:
原帖由 dimple_spa 於 2016-6-9 11:09 發表
各位C兄早晨,小酒窩端午節放假一天,祝大家節日快樂,愉快一天!
祝你們端午安康。
God's mill grinds slow but sure.

差兄,當天下午我和Vincc打招呼時,也見她很靚、開心和精神。
(按:我所回messenger兄新的Vincci報告,是在下頁,messenger兄移了下頁。)

God's mill grinds slow but sure.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。