推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-8-2 01:08 發表

suki is more attractive
yes i do, but no vas ........

tried 32, dup is so so ..... young with vas !
32夜更喎, 你得咩?
覺得她young得尼有少少「良」喇.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-1 13:18 發表
另外各位兄弟有無用過「蕉」(J)房? 雖然都做了內部裝修, 但那是間長窄房,
兩床前後而非左右相鄰, 窄得尼甚至那次做苗條的72, 她一進房做撞到床角.

暫時還是較喜歡M1, M3, K 房.

在K房, 試想你若 ...
上次就係用呢間房 ! 正 !

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-2 01:13 發表

32夜更喎, 你得咩?
覺得她young得尼有少少「良」喇.
tried 32 last night after dinner in jordan , finish 2 session is around 1230, sleepy like hell .........
yes she is kind of 良 ........... can't compare with 129

但她把聲也好聽.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-3 00:16 發表
但她把聲也好聽.
agree !!! very soft and sweet !!

但98果種sweet voice又有d唔同, 似陀地feel though not so.

尋晚1點鐘飛左出去銀泉.

冇乜人.成個浴室只有我一個客人.

沖完之後去左休息室坐.叫野食同時MARK左(*

食到一半已經執好房.等我入去.不過我食完先施施然入房

個技師前前後後都等我左3個字.都仲好好態度.讚!:

一開始按手按背部.OK有力.而且我因為操勞過度問題已經唔多受得起.佢竟然即刻知道重手左.佢按背脊D筋真係好掂.舒服到曉訓

按腳稍嫌輕手左.不過按脾筋果下搞到我想叫咁滯.爽死了

推油按胸幾新鮮.成個人滾哂.之後就係戲肉.兩隻手不停按膀胱.脾筋.手指仲有意無意揩到小KYOTO.真係滾哂.

不過佢冇得HJ

樣貌:7/10.黑麻麻.不過都隱約睇到佢唔錯既輪廓.

身型:9.5/10.好SLIM.一雙美腿

手勢:9/10.輕重有緻.以第一次MARK鐘黎講.真係好好.如果翻啅必有進步.

態度:8.5/10.有少少DEAD AIR.不過仲肯主動出聲傾偈.最少一開始已經等左我3個字都冇黑面.笑容滿分

P.S真係好多謝白貓兒版豬既推介.我一向都有去開銀泉.不過冇相熟技師.叫D經理介紹個個都係陳國漢蔡寶奇.以後會多左去

嘻嘻..........98(李龍怡)正哩~~~~~

今日原本去碧泉,點知去錯左銀泉 -___-
唔怪得我 up 果D 冧巴佢話冇,仲介紹左另一件俾我,話同我想搵果件 ^# 差唔多款,我仲未知去錯場,諗住 ok 啦,入到房,個位姐姐我睇都有百三、四磅,心諗,咦....差咁遠既......但諗住橫掂想massage..試下啦..點知...
埋單寫三百五,佢就收我四百二,問我俾幾多tips c fu..我俾左廿蚊
詳情唔講啦,我背脊而家仲痛緊,幫襯骨場都有廿年...我發誓..以後唔會再去錯場
mark 錯女啦...我知錯啦..

P.S.: dump 到一半,佢仲問我...咦?你好熱咩?鏢曬汗既? ......................

引用:
原帖由 lawbakgo 於 2007-8-4 02:35 發表
埋單寫三百五,佢就收我四百二
唔係好明

引用:
原帖由 lawbakgo 於 2007-8-4 02:35 發表
今日原本去碧泉,點知去錯左銀泉 -___-
唔怪得我 up 果D 冧巴佢話冇,仲介紹左另一件俾我,話同我想搵果件 ^# 差唔多款,我仲未知去錯場,諗住 ok 啦,入到房,個位姐姐我睇都有百三、四磅,心諗,咦....差 ...
師兄你都幾攪笑,
一間要上天,
另外一間要落地,
o甘都有得攪錯o既,哈哈!

前天去了一試,水池區翻新,幾干淨舒服,但花灑格是細了點,水池水真係好清,總括可以合格.到了休息區裝修都+分好,幾舒服,但人造皮的腳踏位有點痴腳,唔系好舒服,食品算差,我吃了燒賣及腸粉,+分堅硬:lo,可能叮得過火了.经理都未有問我想休息下定想入房按摩,便和我安排進房,本來我想坐多陣,算拉入房,技師的服務都唔錯,按得幾好,是我的要求.總括以這個價,可以接受,在九龍區,除東方棕泉,另一個可以一試的場.但有好多地方仍未翻新,未有高級場的感覺,休息區又少電視,p宜去䏲波,宜加多一兩部電视.到波季時我相信唔會去了.唔知那裡沒有沒電腦上網?

相關搜索目錄: 裝修 電腦

回復 #314 白貓兒 的帖子

First thanks to Whitekitty Sir's helpful & here is my recent try
BG is *@ Nothern & new
body is a liittle bit fat
Bone Skill is in trainee level but overall attitude is OK & say sorry for her poor skill
a little bit plane service is provided, not more than 1/2 plane
Brother may feel disappointment if want a good bone service especially for tire recovery
One thing is that so many brother order Pig liver congee or fish chip congee for eating & sell out very fast. I haven't tried but it may tasty
Thanks to Whitekitty Sir again

引用:
原帖由 apple444 於 2007-8-6 15:09 發表
.......花灑格是細了點,.......食品算差,我吃了燒賣及腸粉,+分堅硬:..........,未有高級場的感覺,休息區又少電視..........唔知那裡沒有沒電腦上網?
花灑格我覺得同皇室宮殿大細差唔多喎.....我明知燒賣唔好食我一向都唔叫....腸粉我食過ok...日更鍾哥煮野ok架....可試下生菜魚肉...水餃或煎餃, 火腿炒, 但麵係福麵唔係丁麵...我地咁耐未有巴打叫過佢「高級場」...電y我覺得不足係唔夠大幕....有電腦上網...多謝報告.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 szky 於 2007-8-6 16:17 發表
First thanks to Whitekitty Sir's helpful & here is my recent try
BG is *@ Nothern & new
body is a liittle bit fat
Bone Skill is in trainee level but overall attitude is OK & say so ...
Thanks for your report. *@ is the only newly trained girl I haven't tried. After the main congee types are sold out, often there is still 雜粥available.

上星期由於骨引由發作,結果趁一晚早收工,拿拿淋去幫襯。水池亞伯照舊於你沖涼時”依依俄俄”….. 出左大應,無胃口,叫左”大力+冰”及西瓜,果晚人不是太多,越坐越凍,突然,有一位女經理aunt送上毛巾, 再問, “係唔係好凍?” ,去了骨場多年,第一次感受到這種服務態度,真係唔錯,加分! 言歸正傳,今次做!^ ,雖然不是大師級,但真的不錯,服務態度亦好,我會番mark!

最後,請問各位C兄,有沒有相近的夜班BG推介?

引用:
原帖由 高射炮 於 2007-8-6 17:57 發表
上星期由於骨引由發作,結果趁一晚早收工,拿拿淋去幫襯。水池亞伯照舊於你沖涼時”依依俄俄”….. 出左大應,無胃口,叫左”大力+冰”及西瓜,果晚人不是太多,越坐越凍,突然,有一位女經理aunt送上毛巾, 再問, ...
好, 又有兄弟去試.
如試過16, 相近的可試93返8:30pm及12,
但12收12點, last mark10 pm.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-6 10:42 發表

好, 又有兄弟去試.
如試過16, 相近的可試93返8:30pm及12,
但12收12點, last mark10 pm.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-6 16:51 發表

花灑格我覺得同皇室宮殿大細差唔多喎.....我明知燒賣唔好食我一向都唔叫....腸粉我食過ok...日更鍾哥煮野ok架....可試下生菜魚肉...水餃或煎餃, 火腿炒, 但麵係福麵唔係丁麵...我地咁耐未有巴打叫過佢「高級 ...
no lar 皇室宮殿 花灑格 is much bigger !!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-18 09:02 發表

今次做了同和93出師的98, 亦係返8:30pm,
由於我比較少這炳艉~落去, 所以要到今次才輪到做98 (其他一些夜更的7:30pm就返到).

98亦後生, 樣稍遜93, 面瘦如早更78, 身型slim.原來她未返工前去做瑜珈, 有興趣 ...
十分懷念68... 回想與她相聚的一刻及十分親密的接觸均令我有一些按捺不住找她....但因她已經有其新的世界及私人的理想...實在不忍心令她再有這段的回憶...故只可有心地祝福她!!! 及祝福自己有新的代替

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-8-7 00:15 發表

no lar 皇室宮殿 花灑格 is much bigger !!!
可能又因為上次我去宮殿覺得唔係咁大.

引用:
原帖由 骨浪 於 2007-8-7 00:52 發表

十分懷念68... 回想與她相聚的一刻及十分親密的接觸均令我有一些按捺不住找她....但因她已經有其新的世界及私人的理想...實在不忍心令她再有這段的回憶...故只可有心地祝福她!!! 及祝福自己有新的代替
果時你又同佢點親密呀咁巴閉.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-6 16:51 發表

花灑格我覺得同皇室宮殿大細差唔多喎.....我明知燒賣唔好食我一向都唔叫....腸粉我食過ok...日更鍾哥煮野ok架....可試下生菜魚肉...水餃或煎餃, 火腿炒, 但麵係福麵唔係丁麵...我地咁耐未有巴打叫過佢「高級 ...
其實佢地方位置+分就腳,若再在硬件上改進一下,管理招呼上再好D,比人有高檔 feel,而又 keep 住 中檔收費,不難成為一間好旺的場.最緊要加多D電视䏲波,

唔系我唔去拉,哈哈

引用:
原帖由 apple444 於 2007-8-7 17:46 發表

其實佢地方位置+分就腳,若再在硬件上改進一下,管理招呼上再好D,比人有高檔 feel,而又 keep 住 中檔收費,不難成為一間好旺的場.最緊要加多D電yO波,

唔系我唔去拉,哈哈
其實間場不少十幾年舊客, 包括老板, 炒家, 退休伯伯, 馬主留係間場, 都係因為相熟, 其實每間場都有其忠心者. 又要全面高檔ぉ蚺S要中檔收費, 好難架. 不必一定用去開高級場的睇光去睇銀泉, 我睇個老細好現實, 間場雖然客數升翻唔少但仍離break even 少少(聽說), 我估佢要steady profit先再加快餘下的renovation. 有九龍棕泉食開個勢係既定的, 個老細傾向保守可理解. 我相隔大半年重返銀泉只不過兩個原因: 一、多了不少後生女; 二, 硬件改善了. 如果要高檔, 我反而等待在尖東龍濤樂原址開的場將來開幕.

whitekitty : " 待在尖東龍濤樂原址開的場將來開幕"

when will it open ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。