推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 Oldman 於 2008-1-26 03:01 發表

so it really depends on luck in this sauna .

may be glucerna can quote us some nos with good services.
水立方的水療房間,其實真的比不上皇室假期的,如果唔介意價錢,我還是會選擇皇室多一點

當然,沖涼房和休息廳,就以水立方更具規模,以這個價錢,又比皇室吸引

反而地點是另外一個考慮,水立方真的很近皇崗地鐵,香港人從落馬州下車,過關,出皇崗地鐵站後,只需往右邊走10分鐘左右即到

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-1-28 10:33 發表

C兄:你是老行專呀!!

請收PM..
please pm me too, thanks !

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-28 10:40 發表

水立方的水療房間,其實真的比不上皇室假期的,如果唔介意價錢,我還是會選擇皇室多一點

當然,沖涼房和休息廳,就以水立方更具規模,以這個價錢,又比皇室吸引

反而地點是另外一個考慮,水立方真的很近 ...
but I think most of us concern the bg quality and services the most !

引用:
原帖由 Oldman 於 2008-1-28 06:09 發表

but I think most of us concern the bg quality and services the most !
唔錯啊!今個星期四我都會再去皇室,已經預約好,book房間做個3小時套餐,約好相熟的手勢好好的水療師,好好享受一下!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-28 06:26 發表

唔錯啊!今個星期四我都會再去皇室,已經預約好,book房間做個3小時套餐,約好相熟的手勢好好的水療師,好好享受一下!
原來C HING 係將 "關係" 變成 "資產", 相熟的水療師當然是有 JET SO 啦。

引用:
原帖由 sl886 於 2008-1-28 09:49 發表

原來C HING 係將 "關係" 變成 "資產", 相熟的水療師當然是有 JET SO 啦。
呢d bonus system,作為服務行業,好應該的!

多謝分享期待進一步資料SPA有驚喜嗎?...

相關搜索目錄: SPA

師兄:報告非常精彩!

Too expensive for me

引用:
原帖由 97778081kids 於 2008-1-28 17:41 發表
多謝分享期待進一步資料SPA有驚喜嗎?...
捨得駛錢 + 打好關係 = 一定有驚喜!!

相關搜索目錄: SPA

oldman i am waiting your report.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-1-28 10:33 AM 發表

C兄:你是老行專呀!!

請收PM..
可唔可以pm俾我呀?thanks

星期四五兩日去了皇室兩次,真的十分十分滿足啊!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-2 07:00 PM 發表
C兄..我星期五係水立方做大堂項目,一對孖生姊妹花,一个做头,一个做手,

兩个都敢靚,我都好滿足啊.....

不過講靚女,就梗係皇室多啦.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2008-2-3 08:25 發表

C兄..我星期五係水立方做大堂項目,一對孖生姊妹花,一个做头,一个做手,

兩个都敢靚,我都好滿足啊.....

不過講靚女,就梗係皇室多啦.....
哈哈,大堂項目遇到靚女其實好慘............有得睇無得食!

thanks alot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-3 10:00 發表
  是否兩日都係連戲女主角呀?

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2008-2-4 01:51 發表

是否兩日都係連戲女主角呀?
我買唔係...

因為個位係doer老師....

引用:
原帖由 Doer 於 2008-1-28 10:40 發表

反而地點是另外一個考慮,水立方真的很近 ...
天氣凍就唔好去.......

冇乜暖氣,記住攞件浴袍"嬲下....

引用:
原帖由 anakin 於 2008-2-3 18:15 發表

我買唔係...

因為個位係doer老師....
知我者莫若Anakin兄! 不過兩個都係靚....number,絕對應該試曬架!!!

[分享]

看看在说吧

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2008-2-9 17:38 發表

I went there too as per your advice.  Very very satisfied as well.  Thanks very much brother Doer!
any more details?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。