推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

仲有個問題..唔好意思
想問咩叫1/2, 3/4...

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-8-9 00:50 發表
小弟有個無聊既問題...
其實想要邊個囡囡係咪同經理埋黎o個陣直接同佢up number就得架啦...?
因為未試過,次次去親咩場都係經理問我有冇心水,我話冇佢話介紹俾我
當然係直接同佢up number,
甚至電話上預約就對想做的bg不會所失了.

我諗住遲幾日去呢個場行一轉
如果想要本地應該點up好?

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-8-9 20:34 發表
我諗住遲幾日去呢個場行一轉
如果想要本地應該點up好?
早更可試9仔,首推
中更36返5pm
夜更70
打電話book  25962222

今晚啱啱去完,小弟係第一次去依間,做咗@!号,但冇太大驚喜...不過個場真係幾好,一定會再去!
想問吓早更/中更邊位技師會激啲呢?

引用:
原帖由 lemercier 於 2007-8-10 00:39 發表
今晚琤h完,小弟係第一次去依間,做糴!迭A但冇太大驚喜...不過個場真係幾好,一定會再去!
想問鵀郁/中更邊位技師會激攭O?
你想點激?齋場最多米1/2;   3/4.

引用:
原帖由 lemercier 於 2007-8-10 00:39 發表
今晚琤h完,小弟係第一次去依間,做糴!迭A但冇太大驚喜...不過個場真係幾好,一定會再去!
想問鵀郁/中更邊位技師會激攭O?
你今晚去完?  我又係喎, 9點幾出房, 10:30 pm走. 你坐邊?

可能我哋人海偶遇了,我9:10出房,坐中間section第二行右...隔個位有條友煲緊煙,唔係你掛!!??(我怕煙,坐咗兩個廣告嘅時間就閃)
我都係想要1/2, 3/4姐...但今晚...1/4都唔知有冇~可否畀個好冧把我?(因短期內會每星期去灣仔兩次)

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 lemercier 於 2007-8-10 01:21 發表
可能我]人海偶遇了,我9:10出房,坐中間section第二行右...隔個位有條友煲緊煙,唔係你掛!!??(我怕煙,坐魖潃蚍s告黈伅●N閃)
我都係想要1/2, 3/4姐...但今晚...1/4都唔知有冇~可否畀個好Ñ ...
我都唔食煙既, 我坐你後面果行呀.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-5 06:38 發表

你指是七月來的? 另外我也聽到八月一日有個新女,後生, Jack話要培訓下佢提升骨技喎.
昨晚就是做了這個新技師, no 90, 看來她絕非骨技嫩, 而在浪淘莎返了一個星期也適應了.
90是外省人, 後生,看來是mid 20s, 比先排新出師/加盟的要後生. 樣子也中看娟好,衒灠豆. 中細力, 來自大班, 現返3pm. 開背不久後健談起來, 聲甜, 細心問我感受並說會為我而調適, 也算做得到, 推油時推腰、手臂特別舒服. 她大腿滑 (俟近床邊碰到嘛), 推油、做鉈仵刉鄐W擒落床, 好落力. 都有些1/2, 翻轉身繼續做鉈犰釵糷漇鷃H胱, 不過就無銀泉98按膀胱咁耐咁頂癮. 望望佢又好似138咁(扮?)害羞.夠鐘後再補多7分鐘推胸, 亦有少少果種101, 138的站姿「特別效應」(站在我身後雙手推胸連消推到肚, 故要彎彎身, 留翻想像空間讓大家想想「特別效應」究竟是甚洶@回事.)

最後主動伸出雙手拉我雙手助我挺腰起身, 起身後我和她仍坐在床, 她就雙手環抱我腰, 微側著臉嫣然一笑嬌態盡現, 被她一電我不禁輕ok她面頰一啖她也回ok我一啖 , 跟住仍在坐著姿勢下她主動抱我,  頭俟我膊, 都幾甜蜜 , 然後二人才站起她替我穿袍. 送我出去在走廊時二人似乎有默契四手交憍黖萓b背後, 她嬌羞gf feel令我難忘. 回到休息室我少有地「醒神」,無平時dup完咁眼訓.

總結90內(手勢)外(外貌)兼備, 唔算骨技高超但都好有心機, 對我的態度係我在浪淘沙半年來最好的三個之一 , 亦young, mpower兄, IIFLD, roederer兄, 值得一試呀!

另外兩個新技師一個是最新出師60, 據說亦是mid 20s, 另外一個是23, 據說年紀大少少.

138據說弄傷了手,要到九、十月才能返來, 有點掛住她.

在休息室裹見到來自寶力湖/陽光的練腳余師傅, 原來是Ken哥請他來幫手.

第8頁post #225 的精選技師名單已updated, 我不搞攪珠,不重抄了.

引用:
原帖由 IIFLD 於 2007-7-29 04:40 發表

星期五 also 全部房爆

same bg as you mentioned, but not as lucky as you
昨日Thurs則較靜, 可能天氣仍差,
但晚餐set飽飽, 意米東瓜湯好飲.
下次我不要再Thurs去了
否則總見不到阿旦了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 07:43 發表

昨晚就是做了這個新技師, no 90, 看來她絕非骨技嫩, 而在浪淘莎返了一個星期也適應了.
90是外省人, 後生,看來是mid 20s, 比先排新出師/奶互摁S好,衒灠豆. 中細力, 來自大班, 現返3pm. 開背不內滶絞o到,  ...
呢水工作忙
少去
睇完真係心思思

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 07:51 發表
另外兩個新技師一個是最新出師60, 據說亦是mid 20s, 另外一個是23, 據說年紀大少少.

138據說弄傷了手,要到九、十月才能返來, 有點掛住她.

在休息室裹見到來自寶力湖/陽光的練腳余師傅, 原來是Ken哥請 ...
23我試過,年紀係大少少,不過骨技不俗。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 08:55 發表

昨日Thurs則較靜, 可能天氣仍差,
但晚餐set飽飽, 意米東瓜湯好飲.
下次我不要再Thurs去了
否則總見不到阿旦了.
我也有去啊....食粟米雞柳飯.....係咪?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-9 23:54 發表

早更可試9仔,首推
中更36返5pm
夜更70
打電話book  25962222
都係本地?
有冇你地所講既1/2,3/4...
其實實質係點解?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 07:43 AM 發表

90是外省人, 後生,看來是mid 20s, 比先排新出師/奶互摁S好,衒灠豆. 中細力, 來自大班, 現返3pm. 開背不內滶絞o到,  ...
8號風球唔係就去試吓

引用:
原帖由 kensir 於 2007-8-10 11:01 發表

23我試過,年紀係大少少,不過骨技不俗。
謝謝報料.

引用:
原帖由 roederer 於 2007-8-10 18:00 發表

我也有去啊....食粟米雞柳飯.....係咪?
你也在??????

你做邊個bg??

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-8-10 18:46 發表

都係本地?
無錯三個都是本地.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-10 19:11 發表

8號風球唔係就去試
可能8號下,bg 特別得閒.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 08:17 PM 發表

可能8號下,bg 特別得閒.
温銀浪..................出動啦!不過未決定邊間

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 20:13 發表

你也在??????

你做邊個bg??
吉祥囉........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。