推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

MERRY CHRISTMAS.

聖誕及新年快樂

又見過何醫生,佢睇過而家一切都她正常.
咁我自己打算之後一個月睇一次,睇幾個月,如果無事先唔睇.
因為何生話頭2,3個最有機會發.
另外師兄講過傷風感冒返發問題,問過何生,佢話如果
係3幾日內好返,其實就唔使咁擔心抵抗唔夠引起
返發,係幾個星期都好唔返就先要小心d姐

TONY1,請問你可吾可以比dr. ho 果d detail我,我去搵有太多dr. ho了,都吾知邊個先係,我睇左好多呢個post的資料,唉,真係....我竟然去睇左dr. ip............好灰.....佢只係診金都800....都未計藥,仲有lab test 果..d.....好希望可以知道名醫dr. ho的detail呀,小弟不勝感激!!!!!!
雖然我吾知dr. ip係吾係好cheap.....但佢就好like 拖......仲要十問九吾..答.....己經waste左好多錢.....
thanks

Can I have Dr. ho detail as well? I need to see him. Many thanks.

Dear brother Tony1. Please send me the contact information of Dr. Ho. Many thanks.

sor ar 我想問下 DR HO D INFO 同看一次要多少$ PS

睇舊post
如果咁大件事都唔值得你花d時間睇下
咁冇人幫到你

呢度同家計會一樣一到而家又多左人求助

不想再PM.不要再問,CD-ROM自己看.
DR.HO INFO
何家強醫生
旺角惠豐中心15字樓
電話:27872818

tony大哥太仁慈了
同埋小心俾人話你賣廣告banned acc

相關搜索目錄: 廣告

呢d人係唔會停止pm你
只要一開左新版佢地唔係第一眼睇到既話
d人玩時又咁開心又唔見會唸下後果?
玩完又想人地「冇條件、即時、user friendly」幫你?

另外,幫tony補充
dr ho之外,其實所有皮膚科專科資格既醫生都可以在此找到﹕
http://www.mchk.org.hk/doctor/spec/derma15_h.htm
冇話邊個醫生好,要睇自己既運氣
有d人地得自己去睇又未必

今日開始跑步,希望身體會好d
tony大哥﹕
dr ho既價錢唔同左
可能你好耐冇去
我最怕攪到dr ho俾人鬧佢收貴,人地診所好似一律加了價

小肥t
上次去2007年11月頭.
已刪除了診金.什麼都加價.........通貨膨脹利害.

「冇話邊個醫生好,要睇自己既運氣
有d人地得自己去睇又未必」是對.
謝謝你補充.

買廣告,我都唔想..........但的CD-ROM什麼都不看,就問.不想個個都問.

相關搜索目錄: 廣告

2008年快到.祝各位2008年身體健康,工作順利,事事如意.

新一年就快到~我都祝大家有新的開始.衰野隨著2007過去而消失

祝大家早日攪掂
在晴朗的一天再出發

2008年就讓我們開始新的希望,新的自己.2007年的不好全部過去.好運2008來.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-12-31 13:04 發表
2008年就讓我們開始新的希望,新的自己.2007年的不好全部過去.好運2008來.
我都希望, 記得由2006講到依家了, 不過多謝tony和各兄弟兩年多黎係個post 陪住我同大家.

大家好,剛剛PM左Tony兄要資料,不過現在唔洗啦,因為想要既料已經係posts度搵到,Thank You!!

希望大家幫到我

有性病去(社會衛生科診所) 想知未夠16歲去唔去得?(女仔)  同會唔會通知屋企人  我好驚

引用:
原帖由 大J 於 2008-1-2 12:26 發表
有性病去(社會衛生科診所) 想知未夠16歲去唔去得?(女仔)  同會唔會通知屋企人  我好驚
基本上就唔會既, 但係睇私家好d同私家就一定唔會

引用:
原帖由 大J 於 2008-1-2 20:26 發表
驚係無用..一定要醫..唔醫一世都有牌你驚.
當然有能力有錢就去睇私家專科醫生.比較徹底D.
無錢無能力去(油記)醫都好過唔去醫..不過幫助唔大.
祝你好運.

引用:
原帖由 小肥t 於 2007-12-20 16:32 發表
近期三星期又有一粒,又要探dr ho
我就近期有好轉,袋袋就己有7-8月無翻發了,
後面就有2個月無翻發,越來越少.
我想會係我平時衛生處理有關.
盡量唔好俾患處同其他地方共用衣物,毛巾.
可能有D幫助.祝你新的一年好運.

引用:
原帖由 Fun Guy 於 2008-1-2 18:40 發表
大家好,剛剛PM左Tony兄要資料,不過現在唔洗啦,因為想要既料已經係posts度搵到,Thank You!!
希望你唔只一個post喇

引用:
原帖由 minghin 於 2008-1-3 09:44 發表

我就近期有好轉,袋袋就己有7-8月無翻發了,
後面就有2個月無翻發,越來越少.
我想會係我平時衛生處理有關.
盡量唔好俾患處同其他地方共用衣物,毛巾.
可能有D幫助.祝你新的一年好運.
呢個當然,不過我發覺唔好用皂液淨用清水,皮膚本身會抵抗力好d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。