推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 kot 於 2010-6-14 15:07 發表
好耐無上呢個塲,轉变這麼大,呀恩是否還在, 另外一個領班,忘記了名字.
我依然都有上去
但唔覺有太大的轉變
係侍應唔同晒

其實間間場都要時間去探路, 有可能一次兩次就話唔得既, gfs係其中一間ok既選擇, 講真咁既價錢, 絕對合理啦

引用:
原帖由 messenger 於 2010-6-15 12:32 發表

我依然都有上去
但唔覺有太大的轉變
係侍應唔同晒
好鐘意你用嘅嗰個公仔........

引用:
原帖由 doggie69 於 2010-6-17 10:56 發表

好鐘意你用嘅嗰個公仔........
鐘意攞去用啦

doggie69兄近排找邊位多呀?

回復 3338# 的帖子

唉! 試過去)%,&(,還有些新人, 但仍在尋找合心水的人選!  你可有介紹?

今日同大家分享吓好運來開大經驗!

如果各位Ching响揼骨時mood到, 想開大的話,
只要向BG暗示吓, 或者單刀直入表示想開大.
無BG會托手踭, 一定會滿足你要求.
BG會揭開你毛巾, 响呢個時候, 你就要把握時間......

行去廁所, 開大之後記得沖水, 一定要把握時間, 無鐘補!

回復 3331# 的帖子

我話去廁所開大咋!
見沉咗咁耐, 摷出來講吓笑咋!
唔好咁認真啦!
我去咁耐, 連佢地手仔都未摸過.

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2010-7-28 12:32 發表
我話去廁所開大咋!
見沉咗咁耐, 摷出來講吓笑咋!
唔好咁認真啦!
我去咁耐, 連佢地手仔都未摸過.
鉅祥兄,我鐘意你呢個咁抵死嘅笑話!哈哈哈哈!

相關搜索目錄: 笑話

回復 3331# 的帖子

入到房甚麼都可以做啦 ,劃公仔出腸,這罔是給警察看的.....朱

引用:
原帖由 smhung 於 2010-7-31 02:38 發表
30/7 19:00 上去.介紹咗*!,都好YOUNG下 ,按1 PART唔錯80/100 ,2 PART手藝只得6 0/100,走時MAY 姐介紹^#,話都好YOUNG 吓,下次出來^#REPORT
' A bit young' is your description, but I may not agree in 100% law! Service is a bit strange, anyway, remark chance, less than 50%.....

Mandy有無返工呀,好久無上去

整番部電梯未??????

前日上去無壞到... 其實係幾時壞過?

引用:
原帖由 虎次郎 於 2010-8-21 17:28 發表
前日上去無壞到... 其實係幾時壞過?
係上周.

引用:
原帖由 楊鉅祥 於 2010-8-21 15:40 發表 整番部電梯未??????
星期三上過去已可不用行後門了

Anyone tried *@??  Heard that she is very young?  any report?

bmw

又來了幾位新技師喎!

Any good new BG to recommend?  Anyone tried *@?

引用:
原帖由 doggie69 於 2010-5-10 10:20 發表

Just take action... and further further action...then you will get your return or she like you!
is * still there..

if so, maybe try to go next week

最近都試左1個新技師...number唔係好記得, 名字應該叫"唐唐", 我係佢休息1年後的第1個客.
骨技未算生疏, 中小力, 皮膚都好滑, 樣貌都ok掛....因為冇睇清楚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。