推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 Oldman 於 2007-8-7 19:24 發表
whitekitty : " 待在尖東龍濤樂原址開的場將來開幕"

when will it open ?
真係未知lu.

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-8-3 22:29 發表
尋晚1點鐘飛左出去銀泉.

冇乜人.成個浴室只有我一個客人.

沖完之後去左休息室坐.叫野食同時MARK左(*

食到一半已經執好房.等我入去.不過我食完先施施然入房

個技師前前後後都等我左3個字 ...
Kyoto兄, 仲乜今次新報告貼係果邊唔貼尼度. 我自行抄你報告貼於下(不過有D cut左, 你明啦.)

我尋日12點半又坐亡命VAN仔單刀赴會.

我入到去D人又問我姓乜.點解呢排密密落都唔認得我...果然”認錢認撚都唔認人”

入到CHANGING ROOM同BATH ROOM.都有唔少人.

大撚鑊.唔通今日好旺.咁我個心水咪冇行   

沖涼之後入左休息室即MARK(#先坐低搵野

竟然即有.鴽鼎韙鶪妨幓N即刻入房.我都唔好意思要人等我   

入房見到個囡囡既樣.都冇我個FD講到咁超斑.不過香港骨場黎講都叫好好.有少少瘦版容祖兒既FEEL   

1.一開始就按背,手.用左唔少時間.不過指力勁.落位準.上半身既筋都比佢彈過咁滯.真係人都癲   

2.除褲.背部&PAT PAT推油.轉左用成隻小臂黎按背.鐘意力量型既朋友必選.R PAT PAT時就開始用指甲挑我既大腿內側同敏感部位.

3.按腳&推油.按腳呢PSRT唔多好...尤其賣飛佛既按脾筋得果幾下..

4.正身按腳. 反而正面按腳就幾有心機.按哂我所有骨位.拉筋.BARK腳趾樣樣齊.

5.佢仲應我要求同我按額頭.佢呢PART一D都冇隄y灘.當我個頭好似姦左佢既仇人咁按.夠敬業.抵讚   

樣貌:7/10.各花入各眼.應該唔會好多人覺佢令.但係一定唔會失望.

身材:8.5/10.對咪咪都唔知食乜大.佢話佢34C.根本就唔撚止啦-.-不過我最鐘意既美腿就有少少肥.稍為失色.

手勢:9/10.好有心機.而且力度.準繩均為上等.

OVERALL:9/10.我DUP骨最求態度同手勢.樣同身材我一向只當BONUS.尚可接受就得.偏偏呢兩樣野佢就做得咁GOOD.冇得頂.落樓$316+200.冇乜所謂.又唔係日日咁玩.HAPPY就得.

Kyoto 兄, 希望你勿介意.

「都冇我個FD講到咁超斑」你是否話我?
我話佢靚但無話佢超班喎.

相熟網友可問我Kyoto report的full version.

received tks buddy

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 19:54 發表
received tks buddy
你的二度一打報告呢?

My boss's around, later

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 20:07 發表
My boss's around, later

上週六午飯后未夠中电約 一打 施施然落去焗下浸下 重食左杯幾好味冰花大菜高yummy yummy ...
入休息室同靚靚suki吹吹水 食完生果入房 一打已鋪好牀在等 原來她剛返 好開心又見面 二話不說跳上床  honestly 各兄弟如想好骨技 就吾揾佢 吾系好夠力 若祗想揾個pretty girl 吹吹水 講下"煲冬瓜 極力推介

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-8 20:38 發表

she is not local, i think she is not pretty
尼句你講左好多次了.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 20:36 發表
上週六午飯后未夠中m約 一打 施施然落去焗下浸下 重食左杯幾好味冰花大菜高yummy yummy ...
入休息室同靚靚suki吹吹水 食完生果入房 一打已鋪好H在等 原來她剛返 好開心又見面 二話不說跳上床  ho ...
待續.........

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-8 12:38 發表

she is not local, i think she is not pretty
i never say she's local or northern.  Everyone got his own view, I'm just giving my report.  I dont think u will talk "utunghua" with a local girl in HK

我就甚少同12講普通話,
不過78的廣東話口音真係令人

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-8 13:34 發表
佢口陰吾得咩

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-8 01:34 PM 發表
78的口音雖然有點差,但勝在健談及好笑容。
小弟昨冕上去試過,感覺非常良好, 哈哈哈!

特此鳴謝猫兄代為預約#78, 昨晚7點半時到場後吃了套餐飯就入房。
Part1 : 有力+位置準, 技巧與功架在同期新出師女中叫好好
Part2 : 中力加溫馨,舒服中又帶3/4機 …. 正

完事後出休息室再吃多個魚粥+生果+骨肝粥+餃子 … 真正係--滿載而歸
埋單396+tips

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-8-9 00:12 發表

78的口音雖然有點差,但勝在健談及好笑容。
小弟昨冕上去試過,感覺非常良好, 哈哈哈!

特此鳴謝S兄代為預約#78, 昨晚7點半時到場後吃了套餐飯就入房。
Part1 : 有力+位置準 ...
同你一人一件煎餃, 第日食少翻野味唔怕肥囉.

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-8-9 00:12 發表

Part1 : 有力+位置準, 技巧與功架在同期新出師女中叫好好
其實佢唔係同尼一大班新bg同期,
佢係同12屬上一期舊年年尾出師.
尼新一期學得最好要算60,其次98和你也試過的72,而60樣子也不算差.
另外, 早更18是外來的, 是較後生之中手骨較好的.

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 23:07 發表

佢口陰吾得咩
已收到你的PM續篇, 謝!

引用:
原帖由 fitman 於 2007-8-8 20:36 發表
上週六午飯后未夠中m約 一打 施施然落去焗下浸下 重食左杯幾好味冰花大菜高yummy yummy ...
入休息室同靚靚suki吹吹水 食完生果入房 一打已鋪好H在等 原來她剛返 好開心又見面 二話不說跳上床  ho ...
以下bg 12 補充係fitman兄請我代貼的:

由於入房前又浸池又焗sauna 搅到慶烚烚 所以一開始佢已經除左我條skirt 赤條條地dup足全呈   一邊 dup一邊抽抽水 佢有時R袋底 有時碰周頭 半軟半硬 未轉身反手巢到佢腰間汗濕濕
咫礞y 好快就返 絕不呑pop 敢說我近年最快返bg dup完後跟住攬住佢可能廣硌雂ㄓj好所以比人錯覚好 若用普通話 刀幾健談 她來自重慶  無奈夠中電話鈰_ 愉快的1.5小時又过去 悵甚 唯有今周5 or 6 抽空再去吧   完
註 : 手好  btw tks bro Whitekitty

九巴簡報:
樣就開頭睇一般,越睇越順眼,廾尾嘅初陀北,身形幾好,脚靚,但搽左紅色極Leung嘅指甲油,可能上面輕!揼就60分啦,有心機奈可年資極淺,不可要求太高,反轉身有極超3/4,唔須要太大力嘅bro可以試,396+200抵玩,簡報完畢

引用:
原帖由 mpower 於 2007-8-9 21:40 發表
九巴簡報:
樣就開頭睇一般,越睇越順眼,廾尾麊鴘北,身形幾好,骭陛A但搽左紅色極Leung麉甲油,可能上面輕!K就60分啦,有心機奈可年資極淺,不可要求太高,反轉身有極超3/ ...
係呀,我都覺得佢越睇越順眼,所以我笫二次marked佢就有所悟叫佢「龍怡」.

mpower兄, 得閒過Lotto果邊睇我新報告.

引用:

完事後出休息室再吃多個魚粥+生果+骨肝粥+餃子 … 真正係--滿載而歸
我地係滿肚而歸.
下次你叫田雞粥啦, menu無寫有架.

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-8-10 00:31 發表

想先飲碗青紅羅白豬肉湯
跟住叫份味菜大腸飯
再叫份心走oil
飯野要iced OT
再食埋份apple先入房

做part 2後出來食份drilled dumpling + ice cream + orange + toast
你最近去過尼??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。