推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-4 23:51 發表

佢果日爆左你 d 料比我聽:「你朋友頭先黎過,不過冇搵我!」   
比蘿生發現左添

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-4 23:51 發表

佢果日爆左你 d 料比我聽:「你朋友頭先黎過,不過冇搵我!」   
師兄真係相識滿天下,下次,囡囡可能話:「你朋友頭先黎過,不過無找數,吾該幫佢俾$,吾係吾好搵我!」
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 00:04 發表

師兄真係相識滿天下,下次,囡囡可能話:「你朋友頭先黎過,不過無找數,吾該幫佢俾$,吾係吾好搵我!」
佢咁講完全冇所謂,我請你地 r 雀有咩所謂。我最驚佢同我玩完先同我講:「你朋友頭先黎過,我請佢食煙,佢話唔食,於是我招呼佢食 lin。」
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-4 22:57 發表

我前日找過她。
她身上見唔到陽光既部份,全部暴露在我眼前。 ...佢問我深圳既男技師點同女客人打碟,我花了十分鐘在她身上示範。
願聞其詳,點解蘿生可以玩到咁勁的

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 21:00 發表

願聞其詳,點解蘿生可以玩到咁勁的
籮生的措藝,簡直深不可測

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 21:28 發表

籮生的措藝,簡直深不可測
蘿生呢方面不嬲都響爐火純青的境界啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:15 發表

蘿生呢方面不嬲都響爐火純青的境界啦!
你咪亂講呀,我靠小禮物黎溝女咋,你地赤手胸拳都溝到女,我都要向你地學野。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:18 發表

你咪亂講呀,我靠小禮物黎溝女咋,你地赤手胸拳都溝到女,我都要向你地學野。   
而家已有141師兄融化到氣質小美女,
而我就只係睇住你地成班師兄有好野食,我就食西北風........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:22 發表

而我就只係睇住你地成班師兄有好野食,我就食西北風........
師兄唔好扮野喎,你而家叫緊幾飛糊啦
又JOLIN ,又五朵小花

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 22:30 發表

師兄你已經食左「大四喜」啦!
小弟只係食詐糊而已!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 22:30 發表

重有個小蠻腰呢!可惜神女有心,竹人無夢,ching以無比的毅力,種5花,劈冰山,欽敬!欽敬!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:22 發表

乜你咁講野呀。

你有 5 朵花在手,佢地聽哂你話,仲想點?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:32 發表

師兄你已經食左「大四喜」啦!
小弟只係食詐糊而已!
我想食你個"詐糊" 多D 喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 22:34 發表

重有個小蠻腰呢!可惜神女有心,竹人無夢,ching以無比的毅力,種5花,劈冰山,欽敬!欽敬!
錯啦!
小蠻腰條件咁好,
像小弟呢D「無賴」係唔會適合佢的!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 22:39 發表

我想食你個"詐糊" 多D 喎
咁你一定可以食到好多鋪詐糊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:37 發表

乜你咁講野呀。

你而家都有JOLIN在手!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:37 發表

乜你咁講野呀。

明珠閣的第一殺手係咪!(呀?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:42 發表

咁你一定可以食到好多鋪詐糊!
竹兄諗住星期幾又北上會你D 情人呢??  

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 22:50 發表

竹兄諗住星期幾又北上會你D 情人們呢??  
四、五、六、日,任選一日

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:43 發表

你而家都有JOLIN在手!
我投降了, JOLIN 是攻不破的。
我攻小蠻腰算了。
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 22:43 發表

明珠閣的第一殺手係咪!(呀?
bingo!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:51 發表

平日去囉,無咁多人

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:51 發表

我快過你,我今日上去了。

JOLIN 又整返直 d 頭髮。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:55 發表

乜你唔係聽日先上去咩!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:55 發表

蘿生就好啦又有得上去
好想放雀呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。