推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:26 發表

係呀,份報告係我星期日去 ca 既指路明燈!
我今個星期休養一下 28號先上去
ching我28號既幸福靠你地今次既明燈黎幫我指路架啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:13 發表

新豬?快 d 報導下!  
果隻咪係!)X,足淫師兄介紹,雖然佢吾助養普通豬,不過都有好野醒我,四川妹,相頭ok,不過塊面闊d,成日笑淫淫,個樣幾嬌俏,有互動,按摸吾錯,由於我太眼訓,在頂腰後,就訓左係佢個胸上面成10多分鐘,搞到按肚升空都吾太夠時間,由於早一日係CP搾奶ok汁到件好野,完成兩次任務,所以今日神周9號就沒有升空,佢真係值得一試
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-22 23:30 發表

果隻咪係!)X,足淫師兄介紹,雖然佢吾助養普通豬,不過都有好野醒我,四川妹,相頭ok,不過塊面闊d,成日笑淫淫,個樣幾嬌俏,有互動,按摸吾錯,由於我太眼訓,在頂腰後,就訓左係佢個胸上面成10多分鐘:loveeyes ...
原來是竹淫師兄推介,必屬正野! 包你食到 lam lam 嘴。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-22 23:30 發表

果隻咪係!)X,足淫師兄介紹,雖然佢吾助養普通豬,不過都有好野醒我,四川妹,相頭ok,不過塊面闊d,成日笑淫淫,個樣幾嬌俏,有互動,按摸吾錯,由於我太眼訓,在頂腰後,就訓左係佢個胸上面成10多分鐘:loveeyes ...
小弟推介過?無印象的?
係湖南五花那個!X^?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:37 發表

小弟推介過?無印象的?
係湖南五花那個!X^?
佢話普通豬喎

引用:

四川妹,正呀!!
又白又滑

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-22 23:39 發表

四川妹,正呀!!
又白又滑
SORRY!
唔記得左添!
!)X呢個囡囡見過兩次,真係好正架!皮膚白白,身材不俗!係居家旅行必備良豬!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:42 發表

SORRY!
唔記得左添!
!)X呢個囡囡見過兩次,真係好正架!皮膚白白,身材不俗!係居家旅行必備良豬!
有冇你知私家無比膏 !XX 咁正先?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:42 發表

SORRY!
唔記得左添!
好適合用黎打種喎

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:45 發表

有冇你知私家無比膏 !XX 咁正先?  
兩個唔同灰喎!
!)X應該較KAWAII一些,而!XX就純情些!
諗來諗去,好耐無搵過!XX,聽日都係同!XX一齊去睇豬WALK先!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-22 23:46 發表

好適合用黎打種喎
師兄,你的神周狗號有目標出擊啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 23:37 發表

小弟推介過?無印象的?
係湖南五花那個!X^?
師兄我有晒証據,我已send 左俾幾位勢力人士證明係你搞鬼,無得抵賴

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-22 23:52 發表

師兄我有晒証據,我已send 左俾幾位勢力人士證明係你搞鬼,無得抵賴
嘿嘿嘿......搵人去試完之後回來出報告。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 23:55 發表

嘿嘿嘿......搵人去試完之後回來出報告。
太多囡囡了!試極都試唔哂!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 00:02 發表

太多囡囡了!試極都試唔哂!
師兄都應該為助養普通豬出一分力呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 00:04 發表

師兄都應該為助養普通豬出一分力呀
有師兄響度助陣,都唔駛小弟出手啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 00:08 發表

你負責教豬囡玩鬥地主!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:12 發表

你負責教豬囡玩鬥地主!
師兄,我負責教佢地打種得唔得?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 00:08 發表

師兄上次彈左十個八個俾我試,食得多都會濟,你吾幫下手又點得呢!一係搵其他師兄捱下義氣

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 00:18 發表

師兄上次彈左十個八個俾我試,食得多都會濟,你吾幫下手又點得呢!一係搵其他師兄捱下義氣囉
師兄今次一隻皇牌豬都無搵啊?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 00:18 發表

師兄上次彈左十個八個俾我試,食得多都會濟,你吾幫下手又點得呢!一係搵其他師兄捱下義氣囉
你搞唔掂果批,記住通知我,等我去調教。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-23 00:43 發表

你搞唔掂果批,記住通知我,等我去調教。  
有師兄肯包底,我放心

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-23 00:44 發表

有師兄肯包底,我放心
咁比哂成班豬比蘿蔔師兄包底慢慢調教!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:06 發表

咁比哂成班豬比蘿蔔師兄包底慢慢調教!
一鑊過,叫哂佢地去同一間房,開個seminar ,教佢地摺千紙鶴與 r 雀。

通常我遇到師兄頭果個情況都會反轉頭...因為明知會好黑~呵呵

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。