推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

女人真的要慢慢調教
不過我仲未掂
最想睇老婆比人奶西時個姣樣
一邊享受一邊含著另一男人碌撚
唸起都HIGH

引用:
原帖由 CCLOVE 於 2009-11-3 03:25 發表
女人真的要慢慢調教
不過我仲未掂
唸起都HIGH
真係眼到你仲high

女人開頭玩時會又驚又怕又想試又面都紅晒,好似第一次俾人砌咁
睇到會覺得好興奮
引用:
原帖由 CCLOVE 於 2009-11-3 03:25 發表
女人真的要慢慢調教
不過我仲未掂
唸起都HIGH

呢個真呀,好似現場睇四仔咁樣,又點會唔high?
引用:
原帖由 zero20021188 於 2009-11-3 03:32 發表

真係眼到你仲high

呢樣真呀 ,俾第二個男人插過,通常女人都會變得開放好多
引用:
原帖由 sonybird 於 2009-11-3 21:56 發表
D女人被第個男人吊過一次就會心思思架喇  

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-11-2 15:37 發表
睇到你地對話真係硬晒, 我夠想睇老婆當住我面係咁比佬屌LA,此刻尚未實現, 可惜.
啊嫂似乎係要有愛先可以有性, 搵對手時最好比佢同啊嫂獨處一排先,慢慢倍養....

引用:
原帖由 大小小 於 2009-11-4 10:32 發表
呢樣真呀 ,俾第二個男人插過,通常女人都會變得開放好多
無錯,我以前條女(大陸妹)連2男1女,一齊插晒前後門都試埋,真係今生無悔啦。
亦正亦邪

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-5 14:47 發表
妻未玩3p/4p前很賢淑,不會同我口交/肛交,著性感衫褲.但玩了知後,她變了另一人,變得很淫賤.妻冇著舊式內衣褲,著D新潮內衣褲(T-Back,開口T-Back,開口絲襪).她櫃內全部性感內衣.甚至有時出街/上班都不著內衣褲.夏天經常 ...
師兄識貨

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-5 06:47 發表
妻未玩3p/4p前很賢淑,不會同我口交/肛交,著性感衫褲.但玩了知後,她變了另一人,變得很淫賤.妻冇著舊式內衣褲,著D新潮內衣褲(T-Back,開口T-Back,開口絲襪).她櫃內全部性感內衣.甚至有時出街/上班都不著內衣褲.夏天經常 ...

正呀 ! thx !

超鍾意女人著 T-back G-string底底 , 超sexy , 著短裙打野戰好方便 !

著貼身褲就更正 , 個patpat扭下扭下 , 引死我地呢d麻甩仔

相關搜索目錄: 野戰

睇完咁多師兄POST真係掂~~~點先可另自己條女放D~~~初初開給同佢車震佢都驚~~~震多幾次插到一半我試開門落車切都OK了~~再下一步應該點做好~~

very good topic ...

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

raymond88c兄

你老婆dtback真你好誘惑
著到身上一定睇到硬...........

Raymond ching, waiting for your experience

不如叫亞嫂做 model, 映張相睇下點涼爽!
引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-9 13:43 發表
妻至愛第一條T-Back ,妻說,下面很涼爽.

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-9 13:43 發表
妻至愛第一條T-Back ,妻說,下面很涼爽.
可惜就快凍天無得玩。
亦正亦邪

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-9 14:52 發表
都不是,妻一年四季都著性感內衣/真空,如冬天經常著開口絲襪,有外著長身外褸,內全裸.
good photo 真係引死人

引死人...睇到硬

有個咁姣的老婆真係幾好
引用:
原帖由 raymond98 於 2009-11-9 14:52 發表
都不是,妻一年四季都著性感內衣/真空,如冬天經常著開口絲襪,有外著長身外褸,內全裸.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。