推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 密宗按摩

thanks C Hing, I googled and got two sites...
引用:
原帖由 Happy_1973 於 2011-5-3 16:39 發表

There is another company which provide this kind of service, but dunno whether it is done by foreign girls or not.  Just google tantric massage hong kong you will find it.

CHing PM me please, thanks

May I have the pm too?

我約了一個九點,很緊張,講英文,兩小時是1000
有誰可以預告知進行狀況,如有什麼可以做和不可以做?謝謝!
要給貼士嗎?

引用:
原帖由 cataaaaaaaa 於 2011-5-6 19:12 發表
我約了一個九點,很緊張,講英文,兩小時是1000
有誰可以預告知進行狀況,如有什麼可以做和不可以做?謝謝!
要給貼士嗎?
1000 包兩小時 tantric massage
如想她除衫, 好似另 +500
不可以 ML
唔洗貼士

電話已到,就在樓下,但未搵到地址,好緊張,驚係40歲

肥妹,就快入房啦,哈哈!……

引用:
原帖由 cataaaaaaaa 於 2011-5-6 20:36 發表
肥妹,就快入房啦,哈哈!……
Please update the information upon of completion

引用:
原帖由 cataaaaaaaa 於 2011-5-6 20:36 發表 肥妹,就快入房啦,哈哈!……
期待你的tantric massage報告

打電話去講英文,問佢識唔識講中文,佢用一大堆我聽唔明英文回答
算數,一句 how much & ok 搞掂晒,但用英文講地址慘過問價
亦搵錯地址搞左廿分鐘,吹脹!

1000+600(底底都除埋),網上講1.5k見佢要多0.1k,豪畀佢啦!

過程報告完畢

頭先叫的過程,而家講入房過程:

廿二歲,『飛安娜』,少肥樣可愛,好有女友feel,i 身 i 勢,
猛咁用波用鮑魚頂龍門,笑容聲線ok,好玩得、好笑得、好傾得…

入房問佢係咪除晒,佢回答當然,而要佢清裝上陣,承惠六舊
以為剩低條底底,按到一半發現多把毛擦,一摸之後,屌!黑森林黎架!
佢又攬又錫,做埋bm,認真抵錫,但按摩麻麻,按春袋頂癮…
於是起咁巢,係咁挖,水仲多過身上的油,轉身拿拿聲,搏晒老命

最後,女上男下hj,感覺似ml,本來佢用手擋門口,我改用策略輕捻nie頭
搞到佢水長流,我就射向佢妹妹口…感覺同抽出外射一樣
我以為我賺到偷笑,佢反而問我點解咁快,同埋點解唔顏射,吹九脹!

做愛開價兩千,差少少應承佢,幸好,定力夠,冇失威,堅持錫身唔益佢
前例線加埋一共起頭過八次,過程相當愉快,臨走仲要溫馨kiss,
皮膚白淨,香水味清新,我會再搵佢,假如我唔再嫌錢腥的話,一定!

相關搜索目錄: 香水
本帖最近評分記錄
  • logwai 體力 +3 我很認同 2011-5-14 14:42
  • logwai 威望 +3 我很認同 2011-5-14 14:42
  • logwai 金錢 +3 我很認同 2011-5-14 14:42

引用:
原帖由 cataaaaaaaa 於 2011-5-6 22:39 發表

廿二歲,『飛安娜』,少肥樣可愛,好有女友feel,i 身 i 勢,
猛咁用波用鮑魚頂龍門,笑容聲線ok,好玩得、好笑得、好傾得…

入房問佢係咪除晒,佢回答當然,而要佢清裝上陣, ...
Thanks for your detailed report

I'd tried a golden hair bg two months ago., around 33-aged, nice smiling face and smooth white skin.  She said not allowed to touch pussy but insisted....lastly, make her very high so allow me to put a bit inside, then eject....

引用:
原帖由 cataaaaaaaa 於 2011-5-6 22:39 發表

入房問佢係咪除晒,佢回答當然,而要佢清裝上陣, ...
謝謝ching詳細report........想問『飛安娜』咩國籍???

師兄  報告好, 精挑細選,

並精力過人.....

試過同 tantric BG 熟左, 仲可以影相

引用:
原帖由 LTF_123 於 2011-5-6 15:24 發表
I'd tried a golden hair bg two months ago., around 33-aged, nice smiling face and smooth white skin.  She said not allowed to touch pussy but insisted....lastly, make her very high so allow me to put  ...
you put a bit inside? with or without condom?

回復 339# 的帖子

回復 337# 的帖子

C Hing 你的骨埸遊記未update..........

相關搜索目錄: 遊記

回復 337# 的帖子

Brother cataaaaaaa
from what you've described, is this a different place and not what Happy 1973 reported, could you please PM me contact information.  thanks very much

cataaaaaaa ching,

Thanks for the report.

Pls pm me the details.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。