推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

新一年繼續花天酒地夜夜笙歌

各位 gOOd MorninG, 又到左 Happy fRIDAy 啦!
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

各位午安, 午飯時間...

細B版主, 死肥貓, A公子 午安呀))))))

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-19 02:00 PM 發表
各位午安, 午飯時間...
a 仔午安... 食得飽唔飽呀??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-19 02:09 PM 發表
細B版主, 死肥貓, A公子 午安呀))))))
卡卡午好!!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

enjoy weekend

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-19 04:04 PM 發表
enjoy weekend
你會去冰度玩呀?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-19 04:48 PM 發表

你會去冰度玩呀?
茅呀, 你有好介紹

矛.......................人??

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-19 05:29 PM 發表
矛.......................人??

死肥貓除處放CC係唔岩既

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-19 05:14 PM 發表
茅呀, 你有好介紹
I will
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-19 05:49 PM 發表

I will
貢好? 幾樹呀?

茅淫   

開舖呀!!~~~~~

引用:
原帖由 KOG 於 2007-1-20 10:34 發表
開舖呀!!~~~~~
唔該開支芝華士..薑水唔該 ~~~~~~~~~

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-20 10:45 AM 發表

咁早飲酒唔通係回魂酒~~~

引用:
原帖由 KOG 於 2007-1-20 10:34 AM 發表
開舖呀!!~~~~~
吾盍 漬漬~

掘摸零~ 帶渣!!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 小潔 於 2007-1-20 10:45 AM 發表
冇薑水喎~
聖水啱唔啱??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

早晨, 又係出動既時候

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-20 11:33 發表
早晨, 又係出動既時候
妹妹仔,晨早流流笠個咩o係頭殼頂呀?? 拎個身分證睇下!

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-20 11:56 AM 發表

妹妹仔,晨早流流笠個咩o係頭殼頂呀?? 拎個身分證睇下!
你今日未食藥呀 你笠我唔笠.......食左早餐未呀,,,醒你既~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-20 11:58 發表

你今日未食藥呀 你笠我唔笠.......食左早餐未呀,,,醒你既~~~
呢篤留返你宵夜!做兄弟算係貢喇~~

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-20 12:13 PM 發表

呢篤留返你宵夜!做兄弟算係貢喇~~
一篤冰度夠多呀,,,,,唔好貢客氣, 有褔梗一齊享既,,,拿, 私人醒多d比你既
~~.........................

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-20 12:16 發表

一篤冰度夠多呀,,,,,唔好貢客氣, 有褔梗一齊享既,,,拿, 私人醒多d比你既
~~.........................
早知你收收埋埋好多架喇

員工尾圍用膳完畢!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。