推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

美 房

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-10-10 16:03 發表
又係忙碌的一天~~~~~
早晨送錢時間..

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

巴寶,早晨啦!  

BRAVO~~早晨

咳住入黎打招呼...各位早

各位晚安∼∼∼

黎~~~

引用:
原帖由 益力多 於 2006-10-13 02:54 AM 發表
黎~~~
好! 

巴寶早晨,又到左Happy Friday啦!  

要 touch wood 既星期五

各位早晨~~~

唔溫馨提示......各位黑色星期五上網既朋友.....小心小心.......

無聊入來踩0下~~

星期六晚上

各位好

引用:
原帖由 brasco 於 2006-10-15 05:21 PM 發表

星期日喇!!............
星期一喇!!....

巴寶...找神

忙到唔停手既一天

各位午好~~

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-10-17 02:13 PM 發表
忙到唔停手既一天

各位午好~~
V...VVV.......VVVVVVVVVVVVVV.VV......V.VVV.VV.V.VVVVVVVVVVVV.VVV.VV...................VV.VVVVV....SI SI SSI....SI......蛇蛇...蛇.. 忙裡偷閒..蛇...
有病醫病,無病保健~
有碗話碗,有碟話碟~^o^

早...
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 我很贊同 2006-10-21 14:58
  • Bravo 威望 +20 我很贊同 2006-10-21 14:58

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

又黎~~~
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +20 我很贊同 2006-10-21 14:59
  • Bravo 威望 +20 我很贊同 2006-10-21 14:59

又係忙到唔停手既一天

weekend拿...巴寶

引用:
原帖由 養樂多 於 2006-10-20 01:45 AM 發表
weekend拿...巴寶
冒牌益力多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。