推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

五月花 SPA

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-8-18 13:05 發表 中午有新入行後生陀地妹妹Bella加入
白紙,要不要等下先!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-8-18 15:38 發表
白紙,
Bella上班了,師兄們鍚住佢,
咪嚇走佢我無得試!
Ken兄,你咁樣引我又要好快上去,小弟怕唔夠貨用喎 hahahaha

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-8-18 15:38 發表 白紙,要不要等下先!
等下先......到時會唔會又要輪籌先

回復 326# 的帖子

師兄等你報告   快的試下

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,棋棋,SuKi,貝貝,子珊

水晶今日4:00回歸

相關搜索目錄: 水晶

初試貝貝

兩三個星期沒去,今天打給老板娘,介紹貝貝。上到店角@看,外觀有九分 MCOT! Part one 證明她確是美容院出身,無論磨沙,推油都十分正統。可惜太靜。
到了part two 她的魅力才出現,靈巧的雙手很用心的幫我升空,中間時間略長,可能自己太累,但貝貝依然溫柔的令我放松,十分專業,要贊。
完事出房有幸還有一杯coffee, 要再來㑹會貝貝........如果貝貝加冰冰雙飛?

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 fatfatton 於 2015-8-20 00:48 發表 兩三個星期沒去,今天打給老板娘,介紹貝貝。上到店角@看,外觀有九分 MCOT! Part one 證明她確是美容院出身,無論磨沙,推油都十分正統。可惜太靜。到了part two 她的魅力才出現,靈巧的雙手很用心的幫我升空,中 ...
謝謝分享∼師兄試到貝貝確實難得

相關搜索目錄: 美容

信差兄,這個貝貝小妹妹熟了以後不得了,質地優良, 潛力夠,看好

回復 334# 的帖子

還記得她的少油推法,乜咁多死皮 好久未做磿沙喎
可想而知貝貝是有力度的推法

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,棋棋,水晶,新同事小喬,陀地妹妹 KK

好消息,Louie返4:00

各位師兄講到我心思思,都想去試

偷得浮生半日閒,難得今日早收,拿拿聲打去睇下有冇房,望下報名表水晶返左黎,之前其實都做過一次,印象幾好,可惜無緣再聚,今次當然唔會錯過啦。冇見一排,身型比之前更fit,穴位推油仲keep住相當好水準,認真抵讚。真係唔知佢去左邊到深造,手指輕彈全身慢遊,未轉身都差D頂唔順。最後都係比佢好快ko左,希望佢今次可以留耐D,可以比我再挑戰佢啦。

大家好,今日返工同事有:豆豆,CC,棋棋,小喬,陀地KK,今日有新同事 嘉儀加入

Miumiu,水晶返4:00

又有新人   期待一試

大家好,今日返工同事有:Miumiu,豆豆,SaSa,棋棋,小喬,嘉儀

大家好,今返工同事有:豆豆,棋棋,水晶,冰冰,SaSa 陀地妹妹KK,Dada

今日仲有Miumiu

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-8-24 12:37 發表 大家好,今返工同事有:豆豆,棋棋,水晶,冰冰,SaSa 陀地妹妹KK,Dada
喜見sasa, dada, KK, 冰冰這些名字再現,有如五月花之典

引用:
原帖由 messenger 於 2015-8-24 13:14 發表

喜見sasa, dada, KK, 冰冰這些名字再現,有如五月花之典
五月花dada dada kk鎮店之寶   無得頂

今日上去再試Sasa,記得第一次見呢位小妹妹感覺佢有D怕羞唔多出聲,而家多左笑容,眉宇之間多左幾分媚態,比之前鄰家女孩既感覺更加吸引。骨技確實進步左唔少,溫柔既推油手法好快就挑撥左我既神經,一邊聽住懷舊既英文歌,一邊同佢互動纏綿,真係爽到冇朋友。臨走再黎個深情擁抱,放低家用,又要忙碌既現實世界........
本帖最近評分記錄
  • wkhh9876 體力 +10 我很認同 2015-8-25 13:14
  • wkhh9876 威望 +10 我很認同 2015-8-25 13:14
  • wkhh9876 金錢 +10 我很認同 2015-8-25 13:14

回復 348# 的帖子

sasa多了笑容是寧舍不同呢,初戀情懷∼
與她一起時聽的懷舊英文歌?
Carpenters的Close to you 如何?

上星期預約了kk. 準時到達,一如既往受到主持人殷勤接待。寒喧數語便會kk去了。小妮子骨技尚可,酮X態度和綿花似的小手,令我aa失去髐E十分鐘,值得

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。