推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

=.=.......................我冇咁好彫

hktony
$2000是非常樂觀.悲觀想一個月試過一萬.

我聽日又要去搵dr. ho了, 3年既錢都唔知用左幾多, 真係無間道咁3年又3年唉, 2000算少, 希望dr ho聽日未放假啦

錢唔係問題.......
只係想醫好個病. 如果洗錢搞得定又唔怕洗架!
我淨係睇心理都貴過Dr Ho 了....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-3-13 01:34 發表
我聽日又要去搵dr. ho了, 3年既錢都唔知用左幾多, 真係無間道咁3年又3年唉, 2000算少, 希望dr ho聽日未放假啦
大哥你有冇用3m
同埋你生在咩位置?

唉,,我好擔心同唔開心呀

有冇brother 可add 我msn 一齊傾下計,開解下我

msn : hk_scarecrow@hotmail.com

Thanks

引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-13 00:25 發表

嘩!  
$10,000好像好嚴重咁喔...應該唔上花咁少野架....或者你係不停換醫生呀..

我本身就冇睇到 dr.ho, 因為朋友介紹左個皮膚科既醫生 係 cwb (方便睇近返工)..
佢唔係香港註冊...網上冇資料。so far 我 ...
睇番有註冊果d醫生好d wor

hktony
只是不嚴重的皮炎.轉醫生不會貴.是看醫生次數多.一次千多元.這裡的兄弟也有一個月10000.也有一次掂.

我想問 , 我懷疑有性病 , 但又唔知係邊隻
去 DR.Ho 到做晒全部test 搵性病

要幾多錢架

Thanks

引用:
原帖由 z888888 於 2008-3-13 15:30 發表
我想問 , 我懷疑有性病 , 但又唔知係邊隻
去 DR.Ho 到做晒全部test 搵性病

要幾多錢架

Thanks
一個字一定好貴, 如果係要先去過d醫療中心檢左先, 但如果看病徵好明顯, 依個唔洗講點明顯你都知吧, 唔知睇翻前面post啦, 也可以pm我地先問, 一明顯就應該第一時間去睇私家醫生先, 自己既普通科醫生都可以, 佢唔得會再轉你去邊去邊

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-3-13 04:43 發表

大哥你有冇用3m
同埋你生在咩位置?
無呀, 我都可能今次問dr ho要3m試下

大哥唔好錫住個荷包喇........我仲以為你用緊
dr ho 都話而家好多report都話3m有助減少覆發

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-3-14 03:48 發表
大哥唔好錫住個荷包喇........我仲以為你用緊
dr ho 都話而家好多report都話3m有助減少覆發
我睇左快3年了, 你話我荷包會唔會錫住, 首先thank you你啦, 下星期dr ho真的放一個星期的假, 而今天又去了又証實左係, 無計一直差dd就係差dd, 心情都無乜了, 其實Dr Ho ok的一定無問題, 因為我睇翻之前dr tam比我的藥一樣, 都係NEOMYCIN藥膏, 而從上一次開始比左一隻幾好既SALICYLIC既藥膏, 依個幾好, 唔會太拿, 但都會令到翻發基會細好多好多, 而今日的POST就剛好講翻之前有位兄弟講過既野了, 就係點解用左3M或之前kUARTLAU兄介紹我的D字頭的疣藥膏後有時候會反而生得更多, 因為今日我走時問DR HO話好多兄弟話你配3M比佢地, 我係咪要買呢? 但佢馬上同我講翻, 用3M其實唔係用黎整甩D疣而係加強抵抗力而已, 等無咁容易翻發, 係一定既, 但唔好要求佢可以整甩D疣, 只係用左好D咁, 而且要小心用唔係用多就無, 應該只係好小心一星期點一點患處3次, 如果過多就會損左, 損左更加令D疣散開 (唔怪之真係之前用D字頭咁勁既藥膏搽多D想整甩佢又唔甩重更多, 原來係咁, 所以各位兄弟解釋翻上一次既問題啦), 所以佢比SALICYLIC依隻我都覺得OK, 會有小小拿令疣盡量唔好再出, 又唔會而損, 所以DR HO都叫我唔好買3M,用依個就OK, 如果最初期用3M就好D.

不過有一樣我都唔係話DR HO, 只係我都知道有時候好趕既時候佢都唔會隨便左D, 可能忙啦, 依個也是答回上一次位兄弟既問題, 其實疣係好平常皮膚病, 只係加左有色眼鏡就可以叫性病, 因為上一次去DR HO比佢睇我隻腳生左粒野, 佢話唔係疣, 點知越黎越大, 今日順便比佢睇多次佢話係, 不過佢都馬上幫我做埋隻腳既冷凍, 佢也講疣有多好種, 可能接觸到唔干淨既野, 就會生或抵抗力低都會, 每個部位都有可能, 而如果腳就重有好多比較重手既藥膏拿走既, 唔同下面, 下面就係怕太拿頂唔住, 不過我睇重要去多次, 因為生到好大粒而家冷凍完都好似無乜反應.

題外話, 今日去睇DR HO我前一個出黎既係一個超超超索既女, 嘩正到係港女黎講真係一班, 我都好少會讚到咁, 希望佢係睇普通皮膚科同下一次再見到佢啦.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-3-14 23:02 發表

我睇左快3年了, 你話我荷包會唔會錫住, 首先thank you你啦, 下星期dr ho真的放一個星期的假, 而今天又去了又証實左係, 無計一直差dd就係差dd, 心情都無乜了, 其實Dr Ho ok的一定無問題, 因為我睇翻之前dr tam ...
唔.....咁可能dr ho真係因應不同病人而提供意見
因為睇左一年、佢只係講過除左3m外只有冷凍
可能驚我亂試藥
anyway, 希望大家都快d攪掂佢

stanleysex
看皮膚科美女很多.因為女人會為皮膚一點問題就找醫生.男人未必會.HA HA!!!!!

我昨天都去左睇Dr.Ho

因為小弟龜頭尿位附近有粒白點 , 跟左我3年有多 , 我一直都無理

佢又無大又無多 , Dr.HO 同我搽左d淡醋 , 不過無變白 , 佢就同我拎左d 組織去驗 DNA

一星期先有報告 .

我好擔心有性病 , 我擔心同我以前出黎玩d 女,,唔知有冇病傳到俾我 ,

我想一次過驗晒所有性病 ,  Dr.Ho 話驗晒所有性病好貴 , 佢話冇明顯特徵就未必有 , 但我都係好擔心

大家有冇d好既化驗中心介紹俾我 , 等我去驗晒所有病 , 謝謝.

我想問下大家

性器疣會在感染後兩個星期至八個月內長出

你地通常咩時間內長出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。