推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 22:57 發表

乜你唔係聽日先上去咩!?
改左今日。

我尋日send sms 比JOLIN ,諗住佢會一日後先 reply,點知隔左 9 個鐘就 reply 左,所以將個 plan 改早一天。

我問 JOLIN ,我果個"朋友" 有冇搵你?

Jolin:「佢好耐冇搵我啦,上次他教我玩打烏龜。」
Robert:「咁咪好囉,佢都有搵你。」

Jolin:「那裡,他只搵 !XX,他一找就找她幾個鐘,我只和他上一個鐘便冇份了。」
Robert:「是不是雙飛那一次?」

Jolin:「是啊,那一次 XX!,!XX 和我,和他,四個一起玩的。」「他不會找我的,他只喜歡 !XX」
(其實我唔知佢話既"喜歡" 係代表乜....love, like, appreciate, respect..........)
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:07 發表

(其實我唔知佢話既"喜歡" 係代表乜....love, like, appreciate, respect..........)
應該係LIKE

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:14 發表

應該係LIKE
我覺得 JOLIN 當左你係負心人。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:16 發表

今日只搵左JOLIN一個?
無睇豬WALK?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:16 發表

又一個竹人兄的棄婦
等我星期六去接收先

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:54 發表

我投降了, JOLIN 是攻不破的。
我攻小蠻腰算了。

bingo!
今日plan左去明豬閣搵 蒸漏水,點知點到殺手之王,佢番3點班,我係佢第一個客,佢比較成熟,身段都不錯,好有2奶灰,不過吾係我杯茶,佢好鬼好笑容,健談,好風騷,手骨按得不錯,著件衫都好露下,凸出南北半球,不時盤查我的資歷,好彩我有robert新手錦囊,瞞天過海,等佢以為我係熟客,加多幾錢肉緊,等左成粒鐘, r 晒頭,點解重未到戲肉,頂,我忘記左,厘度吾係叫雙鐘,叫升級版沐豬,所以係做緊普通沐豬,簡直晴天霹靂,佢竟然遊說我普通沐豬+升級版沐豬,最後都係加一粒普通鐘算籮,正當我好無奈,佢竟然幫我自動增值,我當然老實不客氣,原來佢係順得人,抵佢坐穩第一位,如果熟絡d,應該會有不錯的bonus,下次就要試蒸漏水,呵呵!!

相關搜索目錄:
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 23:18 發表

又一個竹人兄的棄婦
等我星期六去接收先
師兄,盡情施展你的魅力去俘虜JOLIN吧!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:17 發表

今日只搵左JOLIN一個?
無睇豬WALK?
今日下午點幾鐘由中環上去,好趕,去到成四點,做雙鐘做到六點半,仲可以去得邊?

六點行豬 walk 之時我本來想叫 JOLIN 帶我去睇,等佢威下,不過見著住條短褲,所以冇去。JOLIN 在房內行了幾步豬 walk 比我睇。睇落佢 d 身材真係幾正,佢話@X*正過佢,我就覺得佢正 d。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:55 發表

我快過你,我今日上去了。

JOLIN 又整返直 d 頭髮。   
ching你講大話,明明話聽日先上去,早知同你今日相聚在CA喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:23 發表

今日下午點幾鐘由中環上去,好趕,去到成四點,做雙鐘做到六點半,仲可以去得邊?

六點行豬 walk 之時我本來想叫 JOLIN 帶我去睇,等佢威下,不過見著住條短褲,所以冇去。JOLIN 在房內行了幾步豬 walk 比我睇 ...
JOLIN身型係唔錯架!特別係佢雙修長美腿!好正!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:26 發表

JOLIN身型係唔錯架!特別係佢雙修長美腿!好正!
長腿我鐘意呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:07 發表

改左今日。

我尋日send sms 比JOLIN ,諗住佢會一日後先 reply,點知隔左 9 個鐘就 reply 左,所以將個 plan 改早一天。

我問 JOLIN ,我果個"朋友" 有冇搵你?

Jolin:「佢好耐冇搵我啦,上次他教 ...
喜歡=溝,jolin都吾錯呀,ching吾要,我要喎

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 22:55 發表

我快過你,我今日上去了。

JOLIN 又整返直 d 頭髮。   
JOLIN直髮個LOOK得唔得?

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-5 23:26 發表

長腿我鐘意呀
JOLIN 對腿真係好正!佢行豬 walk ,好有美感,絕對唔會有身上肥肉彈下彈下之感覺!

佢個胸都幾渾圓,唔大唔細,岩岩好。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:31 發表

JOLIN 對腿真係好正!佢行豬 walk ,好有美感,絕對唔會有身上肥肉彈下彈下之感覺!

佢個胸都幾渾圓,唔大唔細,岩岩好。  
所以我比較喜歡JOLIN著黑色那套空姐服,可盡SHOW佢的美腿!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:28 發表

JOLIN直髮個LOOK得唔得?
直髮靚過 戀髮,佢直髮看起來較清純,配合佢真本性。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:39 發表

直髮靚過 戀髮,佢直髮看起來較清純,配合佢真本性。
我都覺佢直髮靚D.........
之前見幾次都係直髮,突然間見佢電左個曲髮,都覺得有D怪怪地!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:42 發表

我都覺佢直髮靚D.........
之前見幾次都係直髮,突然間見佢電左個曲髮,都覺得有D怪怪地!
我第一次上佢鐘佢係岩岩電左髮,我仲以為點錯技師,個樣好似傻婆咁。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:45 發表

我第一次上佢鐘佢係岩岩電左髮,我仲以為點錯技師,個樣好似傻婆咁。
當時有無諗住「貨不對辦」,彈佢鐘啊!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-5 23:49 發表

當時有無諗住「貨不對辦」,彈佢鐘啊!?
想架,但當時.........個身郁唔到......果時 XX! 同我採緊耳,佢摟住我隻耳仔。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:54 發表

想架,但當時.........個身郁唔到......果時 XX! 同我採緊耳,佢摟住我隻耳仔。
咁彈埋!嘛!擋我者「彈」!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-5 23:23 發表

六點行豬 walk 之時我本來想叫 JOLIN 帶我去睇,等佢威下,不過見著住條短褲,所以冇去。JOLIN 在房內行了幾步豬 walk 比我睇 ...
師兄唔換褲去睇?平日豬WALK會有多D囡囡睇的!
JOLIN真係同@X*熟?會無啦啦提起佢的?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-5 23:21 發表

今日plan左去明豬閣搵 蒸漏水,點知點到殺手之王,佢番3點班,我係佢第一個客,佢比較成熟,身段都不錯,好有2奶灰,不過吾係我杯茶,佢好鬼好笑容,健談,好風騷,手骨按得不錯,著件衫都好露下,凸出南北半球,不 ...
殺手之王好利害的,功力悉敵,敵不動我不動,佢第一次會摸清楚你個底,玩得未必放。你第二次去搵佢,佢會摸清楚你隻雀,叫你升級,然後你就可以摸清楚佢。 ...你絕對唔好以低估佢既互動能力,佢"頭號殺手" 呢個銜頭,並非浪得虛名。

比小小提示你,蒸餾水妹妹已經被訓練到玩得激過殺手之王,但玩法不夠老練,與殺手之王爭九班。佢需要慢慢引導,才能發揮互動效應。

如要玩鬥智,可以找殺手之王;如果想簡簡單單過下手癮雀仔唱下歌,蒸餾水妹妹絕對唔會令你失望,不過,你千祈唔好比佢在房內食煙!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-6 11:15 發表

殺手之王好利害的,功力悉敵,敵不動我不動,佢第一次會摸清楚你個底,玩得未必放。你第二次去搵佢,佢會摸清楚你隻雀,叫你升級,然後你就可以摸清楚佢。 ...你絕對唔好以低估佢既互動能力,佢"頭號殺手" 呢個銜 ...
ching果然係色途老馬,完全俾你講岩晒,佢話你識做時我識做,相信下次再搵佢,  bonus一定會滿載而歸,值得一試.

既然蒸餾水d技術重未可以登堂入室,佢年紀重細,應該俾佢多d機會,培育新一代,唯有犧牲我隻雀喇,
我不去食豬,誰去食豬

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-6 19:59 發表

ching果然係色途老馬,完全俾你講岩晒,佢話你識做時我識做,相信下次再搵佢,  bonus一定會滿載而歸,值得一試.

既然蒸餾水d技術重未可以登堂入室,佢年紀重細,應該俾佢多d機會,培育新一代,唯有 ...
我不去食豬,誰去食豬<===  師兄,靠你了。

我一諗起蒸餾水妹妹果陣煙味我就打冷震,咪搞我。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。