推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 沙巴海岸

手足慾...哈哈...

諗吓,幻想都開心哩.好有女人味。

聽得C兄講得多... 有一日下午上左去...
呀細FULL BOOKING... 目見事業線的老闆娘介紹個高高地囡好似叫"miko"
咁上下日本名啦...
dup就so so... 全程多起"爭", 無咩skill可言...
part 2 勁基本... 又係無skill可言...
可取之處是可以上山觀光探索!
無偷懶亦可取...

出黎老闆可能都知女唔多得...
急急補獲說除呀細仲有小玉(唔記得係唔係)
仲有樓上全程電動麻雀檯嘈生曬...
令到裝修不俗... 環境都打了節扣!!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-3-7 23:21 發表
聽得C兄講得多... 有一日下午上左去...
呀細FULL BOOKING... 目見事業線的老闆娘介紹個高高地囡好似叫"miko"
咁上下日本名啦...
dup就so so... 全程多起"爭", 無咩skill可言...
part 2 勁基本... 又係無skill可言 ...
可能呀細係網上虛擬人物,我約左3次都約吾到!
老板娘次次都係話比第二個我,
好彩無要,吾係就好似師兄咁不幸

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 07:12 發表

可能呀細係網上虛擬人物,我約左3次都約吾到!
老板娘次次都係話比第二個我,
好彩無要,吾係就好似師兄咁不幸
I have tried 阿細 last week (on a weekday's morning). She is a young Vietnamese and is exceptionally good on both parts.

Visit 沙巴 again but 阿細 was not available & saw a new BG named 莎莎.
Feeling alright with her bone skill, outlook & I like her milky smooth skin most , may be the best in 沙巴.

Apart from that, 小燕 is back and she seems quite busy by the time I was there.
BG list  阿細, 莎莎, 可兒, 小燕, Bobo, DanDan(still on leave) and there are some new comer soon i guess.

隔離台有幾條新THREAD都係講阿細, 佢唔係虛構 , 不過真係好旺, PEAK HOUR的話, 早一日打電話會好D;
DUP得幾好, 大場感覺, 我睇就有+0, QQ嘅水平, 有過之而無不及; 我想放埋MICHELLE, 不過佢手法就另類, 不宜比較; 一邊DUP仍都不時問DUP得OK唔OK; 邊度疲倦D咁; 白話亦講得好好, 溝通起來無問題
值得再搵佢

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-3-10 15:48 發表
隔離台有幾條新THREAD都係講阿細, 佢唔係虛構 , 不過真係好旺, PEAK HOUR的話, 早一日打電話會好D;
DUP得幾好, 大場感覺, 我睇就有+0, QQ嘅水平, 有過之而無不及; 我想放埋MICHELLE, 不過佢手法就另類, 不 ...
上次book阿細, 我都係1星期前book定 好嘢一定係難約,話時話都巳經book了下次。
我都很懷念Michelle(阿雪)嘅 "另類手法" ,睇嚟又要book埋下次medical appointment

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-10 16:16 發表

上次book阿細, 我都係1星期前book定 好嘢一定係難約,話時話都巳經book了下次。
我都很懷念Michelle(阿雪)嘅 "另類手法" ,睇嚟又要book埋下次medical appointment
引得我好想去試!

[quote]原帖由 Redtshirt 於 2011-3-10 07:48 發表
..., 我睇就有+0, QQ嘅水平...........[quote]

By the way, I saw QQ in [url=thread-372051-1-1.html]沙巴 &[/url]she will be on duty early next week.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-3-10 18:49 發表
[quote]原帖由 Redtshirt 於 2011-3-10 07:48 發表
..., 我睇就有+0, QQ鴾竷...........[quote]

By the way, I saw QQ in 沙巴 &she will be on duty ...
佢係桑拿好旺, 又出返尼?

Feeling that 沙巴 班底 is getting better and better...............

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-3-10 18:49 發表 [quote]原帖由 Redtshirt 於 2011-3-10 07:48 發表 ..., 我睇就有+0, QQ嘅水平...........[quote]By the way, I saw QQ in 沙巴 &she will be on duty ...
我先排都約咗QQ在水雲澗客串幫我dup咗幾次

QQ是樓上骨最令人驚喜的BG.

是日試了很多C兄推介的呀細
第一眼見有少少意料之外... 因越南妹會比較矮...
而呀細是比較高的!!

PART 1 - DUP的手法及技巧真係人夾人...
               她的確是很勤力... 不過是硬力及死力...
               手"爭"亦是主力... 個人不喜好...
               叫多次收力亦沒收多少... 有少少捱過的感覺!
               個人喜柔力及不用下下硬碰硬...
               技巧有待改進!  (PS: 呀細在香港學師, 非我曾親身在越南所試的感覺)

PART 2 - 呢PART真係無得彈!! 唔係話好高超技巧... 不過整理氣氛十分不錯!!
               後生女感覺真係唔同D... 係玩得D的!!
               (小弟搵到久遺了的後生身體上才有的特徵: 富彈性及新鮮味感!)

會不會再翻食? 未必了... 因DUP不合心水!!
小弟也很重視PART 1合唔合心水...
反而我覺得老闆YUKI真的很不錯!! 甚具女人味!!

Yuki...............?

引用:
原帖由 littlehorse 於 2011-3-13 03:20 發表
是日試了很多C兄推介的呀細
第一眼見有少少意料之外... 因越南妹會比較矮...
而呀細是比較高的!!

PART 1 - DUP的手法及技巧真係人夾人...
               她的確是很勤力... 不過是硬力及死力...
            ...
同意 c hing, 我也覺得她用的是死力, 還未很懂得用力.
還有很少遇到的少女彈性

回復 365# 的帖子

You mean Yoyo, Ling or Gigi?

呀細 claimed that she is at her early twenty..don't know it is true or not but her body is quite nice anyway.

Ching.........有冇電話?

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-3-13 17:40 發表
呀細 claimed that she is at her early twenty..don't know it is true or not but her body is quite nice anyway.
So interest in呀細..

小弟不幸消息...
前日被呀細強死力DUP, 勁落爭及要求收力無效後...
發現被弄傷了條腰...
現在左腰筋腫脹... 赤赤痛...
仲要用熱水袋協助鎮痛...
睇怕要休息起碼一星期!!

各C兄找她如不受力的... 記得小心再三提醒她!!
必要時真係要佢停同唔好!!
我就係諗住頂得下... 點知就衰左...
回家皇太后問咩事整親我唯有扮唔知... 唉!!!

回復 373# 的帖子

好彩唔係俾阿細弄傷條x, 如果唔係都唔知你點同你老婆交代
必要時真係要講"唔好"!

C-hing,XX有冇睇跌打呀,Ha Ha..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。