推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

PK LA 我以為得自己有事 點知我個fd同我講 佢中左...(我地係唔同的時期同
同一條女行過)連佢家下條女都中左 花 真係pk死....慘

引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-25 12:12 發表

雖然我睇開既醫生到目前為止,我都覺得 ok, 因為我冇得比較(除左油醫),尋晚我又諗,醫生叫我一個月後先再覆疹,我又好想係 中途睇下 dr.ho,比較下,唔知大家點睇? or  如果真係向好既方面發展緊,可以唔使 ...
唔洗既好似我之前咁都係睇dr tam睇好既, 用藥一模一樣, 只係dr tam用藥水變成無咁痛同強, 但翻發之後大粒攪唔掂佢話要用電時, 我就試一下換dr ho, 而之後點解繼續用, 就係dr ho比較nice同肯做其他醫生無做既野, 好似一開始連肛門都即刻幫我睇, 其他有邊個會? 轉唔轉其實唔緊要, 而轉dr ho只係同大家之前去搵囡囡一樣, 藥=女, 都係用同一樣藥, 更係搵個唔寸既令你滿意, 定比錢出去重要唔好意思.

引用:
原帖由 kit169 於 2008-3-25 14:55 發表
PK LA 我以為得自己有事 點知我個fd同我講 佢中左...(我地係唔同的時期同
兄弟中左邊樣先???

...(我地係唔同的時期同
同一條女行過) 你地真係幾夠兄弟喎, 連朋友條女都可以同一時間一切用. 真係令小弟配服.

hktony 兄, 今晚放工去左睇 la, 都算好易找, 第一個 feeling 係個診所姑娘都 ok 索喎, 又陰聲細氣, 不過就瘦左 d d.......入正題,  Dr. T 都幾用心睇及肯用心聽我講病況, 前後傾左差吾多十多分鐘至出去, 佢既結論都係發炎 only, 不過 d 菌比較勁。 佢 d 藥出奇地係小......得兩款, 我之前睇果個俾成六款架, 今次只有 2 款, 另有藥水清潔及藥膏, 一星期再覆診, 希望今次 ok la~~
Anyway, 都多謝你先 la~~
引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-25 20:25 發表

唔知 abcdfai 今日睇左未呢? 情況點呢?

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-25 23:58 發表

我個朋友之前尿道炎,佢話打左支針,食左藥就一次過好返啦。

我自己去睇就覺得佢 ok 細心。仲劃埋圖解釋,都幾尷尬。哈哈!
喺得跑馬地、應該唔平喇
不過好就多多$$都俾
我唸而家都駛左20000-30000了

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-3-25 23:42 發表

唔洗既好似我之前咁都係睇dr tam睇好既, 用藥一模一樣, 只係dr tam用藥水變成無咁痛同強, 但翻發之後大粒攪唔掂佢話要用電時, 我就試一下換dr ho, 而之後點解繼續用, 就係dr ho比較nice同肯做其他醫生無做既 ...
同意
如果唔駛我弟一次去dr lau度發現有事
攪到有時行過佢幢大廈都由心度震出來
我都唔會轉dr ho
anyway 兩位都是好好好醫生、醫德都是好好的

下??? 兩、三皮野咁勁..........??
引用:
原帖由 小肥t 於 2008-3-26 00:13 發表

喺得跑馬地、應該唔平喇
不過好就多多$$都俾
我唸而家都駛左20000-30000了

hktony兄, 保重身子喎, 但你又中又西醫咁睇得吾得架??
引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-26 00:17 發表
小肥T:

我一路睇返之前既 POST ,知道你一次感冒就返反,
我今日都有D 喉嚨痛,我驚感冒呀,其實今日都已經睇左 中醫,諗住順便調理下身體,因為早兩日食得太雜啦,今日睇到你感冒果PART ,有D 擔心添,唔知你 ...

引用:
原帖由 kit169 於 2008-3-25 22:55 發表
我唸是對是錯都不是而家去講
第一樣一人預2000-3000睇私家+驗晒所有野
跟著睇下是花一樣還是仲有其他
如果是花+疱疹(都唔好講最大劑果兩樣),咁你預左你有一段頗長時間是與病、醫生、藥一齊生活.........................................

一 week 藥, 得 2 款, 一支消毒水, 一藥膏......夾埋 $650-
引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-26 00:20 發表

唔貴喔,我之前都講過 第一次冷凍$1,000 喔, 第二次就 $600

abcdjai︰ 你睇左幾多呀?

引用:
原帖由 abcdfai 於 2008-3-26 00:17 發表
下??? 兩、三皮野咁勁..........??
兩個醫生做化驗total 四次都成萬喇

引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-26 00:17 發表
小肥T:

我一路睇返之前既 POST ,知道你一次感冒就返反,
我今日都有D 喉嚨痛,我驚感冒呀,其實今日都已經睇左 中醫,諗住順便調理下身體,因為早兩日食得太雜啦,今日睇到你感冒果PART ,有D 擔心添,唔知你 ...
好番打流感針
同埋儘量keep住有運動
中藥是身體好差先食
冇咩其實冇咩需要食
個病至少都2-3年
咁食法好人都食壞

相關搜索目錄: 運動

同意同意, 當然我自己都要有效至有說服力~~~~`
引用:
原帖由 hktony 於 2008-3-26 00:22 發表

abcdfai︰

我唔想開名幫人賣廣告,真係需要我d 幫忙,又會大定交換下醫療心德既 先 pm 比佢呀。好唔好呀?

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。