推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 minghin 於 2008-4-5 11:45 發表
kurtlau2005 & 小肥t
大家都在康復中,唔好灰心,
我哋要打破某些有心人說這是不治之症
一早已經打破左啦, 你睇舊版同新版幾多兄弟失哂蹤就知啦.
唉好似依家個袋有一粒, 唔知係咪聽日去dr ho睇睇, 我就真係沒完沒了

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-6 13:42 發表
我得17歲...
之前同女朋友做完..過左4日發現JJ根部位有一推粒粒
現在約2星期了.. d粒粒感覺上冇多 變大又似冇
依然維持係果個位

後來我問她 係咪本身奶過野?  她大我4年的
我地返工識 因呢件事我地分左手 ...
Kong1688我睇你自己都知咩事啦, 如果以你所講既係真, 一定就係中左唔知咩野, 而只係睇你所描述既就應該係疣, 即係菜花, 當然要去睇左醫生先可以確定, 如果唔luck既, 應該就係疣既機會好大, 快d去睇啦.

咁你問條女點答你呀? 佢唔答就九成九啦

一般你地果d 菜花用手'連' 下= 會唔會痛?

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-7 13:32 發表
一般你地果d 菜花用手'連' 下= 會唔會痛?
唔會, 如果痛既應該係疱疹, 如果有紅點就係發炎.

依D只係比你參考既大路經驗

我既問題幸好是偶發性,不太影響病情
其實除左一開始好密之外
跟住都是1個月冇生一粒、2個月冇生一粒、然後到而家4個月零一個星期
唔好既原因都是因為有一粒睇漏左,搞左果粒後就冇再係咁翻發

=0= 我依家都係多1星期睇下再有冇變化...

即搵dr ho...
睇黎我都可能要陪咁多位大哥 打呢場杖..

ps: 新仔 多多指交

其實我都由 o 板跟到你地依家..
唔想再做cd rom

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-9 02:33 發表

呢d 野唔好怕羞啦,知道門唁又知邊個醫生好,幾大都即係睇啦。
通常一等就會多生幾粒架啦,我最初都同你一樣咁諗啦。

不過如果一早知道 有呢版,仲知道咁多野,我 今日可能都已經醫好左啦。
快d去睇!唔好拖!

祝你早日康復!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-7 23:54 發表

兄弟,恭喜晒,
祝你早日康復,有時間一樣可以大家分享下你既 經驗。
我出過好多post,你可以睇番之前既.........

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-7 15:44 發表

stanletsex 大哥︰
我想問係既 case 醫生有冇話係個別例子,或者佔百分比幾多呀?
因為我都知你前前後後都發生左好耐幾年,到於家都仲未斷尾。

仲有,我新、舊版都睇晒了,我發現有一樣野好緊要,難斷尾 ...
因為同感冒一樣, 身體弱隨時又有第二D細菌就易入黎, 如此樣推, 所以變左要戰鬥一段長時間, 醫生話好少好似我咁, 我只可以講全香港最黑

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2008-4-9 09:15 發表

兄弟你就好啦, 唔洗DOWN LA, 轉左新工未呀? 依家重有無KEEP住跑步呀

另外TONY你而家斬下眼都做左保險成年幾, OK嗎?

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2008-4-9 17:15 發表

大哥你上年6月先問我去睇dr lau....都未夠一年

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-4-9 19:28 發表

因為同感冒一樣, 身體弱隨時又有第二D細菌就易入黎, 如此樣推, 所以變左要戰鬥一段長時間, 醫生話好少好似我咁, 我只可以講全香港最黑
我都有一粒疑似,放心,有我陪你
我同你一樣真係一年冇玩過

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。