推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-4-14 13:22 發表
唉...
醫好真係唔再玩..
頂多溝返條女算
係有難度
建議搵d有益身心活動 / 俾心機工作
轉移去玩既念頭

引用:
原帖由 AAV-2 於 2008-4-14 10:04 發表

Superykk
你仲有冇出去玩過? 見鬼應該怕黑, 如有花容易感染其他輔助病毒導致復發(不只是
HPV only) Most sexual worker has the 輔助病毒, that's why doctor always told us not to play again.

ĭ ...
所以有時經過舊時玩既地方
見到d 以前既舊相好 (囡囡)
問仲咩咁耐唔上來?
我只有苦笑

引用:
原帖由 verjai 於 2008-4-14 16:41 發表
我又講下我既睇發。 中左招禁耐(一月尾做冷凍),至今以經反發兩次。 每次都係一細粒。 次次 DR 都話係尾聲。 而我既睇發就係,我以經成為帶菌者(OR 病毒), 無得救! DR 可以醫花, 身體好, 抵抗力好都可以令 ...
我之前都好似你咁擔心
但事實係﹕失眠一定大大增加翻發機會
呢樣唯有自己唸通或找醫生頃

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-14 17:20 發表
各位師兄,
小弟在八星期前在尿道口患了疣,最初三星期用藥水, 之後用冷涷, 但每周都復發, 好灰好灰!請問各位師兄有什麼意見? 另外內褲和家人衣服一起洗會否傳染家人?
1.唯有注意個人衛生
2.3個月唔好轉醫生
3.內衣褲......用專洗衣物消毒劑浸半個鐘再一齊用機is ok

多謝回答.但後期我都用了冷凍,都不斷每星期復發! 十分氣餒

引用:
原帖由 chanmu 於 2008-4-14 22:15 發表
多謝回答.但後期我都用了冷凍,都不斷每星期復發! 十分氣餒
唔掂唯有轉醫生

引用:
原帖由 AAV-2 於 2008-4-14 10:04 發表

Superykk
你仲有冇出去玩過? 見鬼應該怕黑, 如有花容易感染其他輔助病毒導致復發(不只是
HPV only) Most sexual worker has the 輔助病毒, that's why doctor always told us not to play again.

ĭ ...
呢一年半以來,到目前為止玩過兩次,都係同朋友去到大陸,谷住玩(因冇朋友知).
其實我有呢個情況之後.到而家都成兩年.真係唔想再去玩,而家連識女朋友都唔敢.費事害左人地.

同一位置叫翻發
不同位置叫新出
如果一星期翻發同一位置,就真係要問下有咩其他方法
例如打干擾素 (有兄弟話冇用,不過做咩都大把人話冇用因為自己唔做都冇事,真係睇自己)
如果新出冇計
因為是你之前惹開左,一定會發一輪

引用:
原帖由 superykk 於 2008-4-14 22:47 發表

呢一年半以來,到目前為止玩過兩次,都係同朋友去到大陸,谷住玩(因冇朋友知).
其實我有呢個情況之後.到而家都成兩年.真係唔想再去玩,而家連識女朋友都唔敢.費事害左人地.
是否肛門...有冇試過打干擾素/3m?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-14 21:33 發表
原帖由 superykk 於 2008-3-30 16:32 發表
我就係肛門有的人.而家仲未好返...成日都痕到訓唔到教

supperkk 大哥︰
肛門痕, 其實都 痔瘡痕有咩野唔同,如果真係花,除左手術, 醫生仲會問咩野藥呢? 又有咩 ...
醫生話痔瘡唔會痕.藥就都係用返一直用開的哪種

其實你是前面一年後再有,但後面一直有翻發?

內痔係會肛門痕癢的..

外痔就唔會.

上星期去了看dr. ho 佢比左d藥食,好了好多,多謝各位.

之前個醫生真係吸血鬼,話要每日打針,重要300蚊1支.
請各位小心.不要上當.

除左政府, 比千令蚊去搵DR驗。 包驗血驗尿。 好似係叫做性病化驗定係咁上下。乜都驗晒,好似除左庖陳。
其實好多病係慘痛過花。不果大部份都有得醫。花/庖陳/愛之 冇得斷尾,以HPV又比一般人相像中普遍,所以我估點解多數兄弟都係到講花。
有兄弟講女人好多HP但係無花。其實男人一樣。 HPV好多種。有的會生花,有的又唔會。會生花個的唔會引起癌症,唔會生花個的就會變成癌。 而女人因HPV以生子宮頸癌既幾會就大過男人生陰莖癌或肛門癌, 所以女人會驗,而發現自己染左HPV而又無花。男人就唔會驗呢的無花HPV.

我覺得自己就黎變成花既專家。我估其他兄弟都差唔多!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-14 23:05 發表

其實會唔會搽左太3 3m 先痕呀? 我記得我之前搽多左 3m 都會痕(袋袋位置), 不過搽少左都冇事啦。
有冇試過停用 3m 呢?
我應該一直都冇用3M的~醫生俾一隻黃黃地的藥膏我查,唔查會痕,反而查左冇咁痕.

回小肥,後面好了兩個月度又生返~
前面一年度再生返~

引用:
原帖由 hktony 於 2008-4-14 23:12 發表

係囉..我都聽聞醫生會開痔瘡膏比心搽止痕周埋收縮因冷凍帶來既 腫架喔。
咪唔係既咩?
我唔係做冷凍~我做激光.
同醫生講左我情況之後佢都開多一隻痣藥我查

引用:
原帖由 superykk 於 2008-4-15 11:03 發表

我唔係做冷凍~我做激光.
同醫生講左我情況之後佢都開多一隻痣藥我查
做激光多久, 最後出是係幾時,有冇再出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。