推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

皇室假期水療

引用:
原帖由 Doer 於 2008-2-23 09:04 發表
各位朋友,可能之前的分享讓大家誤會了,其實皇室假期是一家非常正規的場所,我相信絕對沒有其他特別服務成分的,請大家留意
皇室假期都係我主場之一,世事冇絕對,只可以話個別技師敢吾敢同你犯規,基本嚟講係豪華正規場一間,特登想搞野吾建議喺呢間搞,因為嘥錢~

Doer 兄所講既好啱,我也有一些補充:

1)皇室打正招牌做"正"骨, 大家咪想錯隔離。
2)總結經驗D技師都唔似想搵快錢果D二打六貨色呀。

所以自己想入非非無問題,但唔好過咗籠就好啦,我決定都喺眼看手勿動,以免壞咗港人既聲譽。歡迎大家俾下意見呀。

唔洗講"此地無銀三佰両"....

正骨,邪骨,去試一次就知...........

好似無人講過有special,祇係有人講過"nothing special".....

..

thanks for sharing

seems a good place

ching,果然有好錢,但我覺得唔值

昨日試o左皇室五樓spa...最入o個間泰國房...環境好夠晒靜...行出去就係泳池...技師得番一個無得揀...仲唔識白話溝通無咁投入...手勢ok不過點未到已即止...正義o既朋友...最慘就係佢o地o岩o岩無晒d薄薄o既紙底褲...得番d好q厚o既內褲...成晚焗住出闣汗真吹脹...想除又費事令人難做...本來諗住學Doer兄做兩part$498不過最後打消念頭...骨運麻麻...下次先...

c兄如有好技師提供...請pm小弟...

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-3-21 06:29 發表
昨日試o左皇室五樓spa...最入o個間泰國房...環境好夠晒靜...行出去就係泳池...技師得番一個無得揀...仲唔識白話溝通無咁投入...手勢ok不過點未到已即止...正義o既朋友...最慘就係佢o地o岩o岩無晒d薄薄o既紙底褲.. ...
早說過這是正軌場,點解唔信?

相關搜索目錄: SPA

seems attractive
support
push

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-21 13:41 發表

...不過無法啦...心態同Doer兄一樣...未試過又想嘆下o羅...至於同個技師溝通程度去度邊當然有期望過啦...但都無咩所謂同設定架...睇骨運隨緣啦...因為之前o向3樓"御式"做o左好多次個相熟技師又o岩o岩唔得閒咪上去試o下o羅...環境真係好寧靜o岩晒我...我有囡都會帶佢一齊去...不過暫時無...下次必會再去碰碰...

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-3-22 03:42 發表

...不過無法啦...心態同Doer兄一樣...未試過又想嘆下o羅...至於同個技師溝通程度去度邊當然有期望過啦...但都無咩所謂同設定洵陘妨eo向3樓"御式"做o左好多次個相熟技師又o岩o ...
呢間場其實最適合自己帶女去,我都帶過.......好多條唔同的女!

dear brother, it is very expensive wor....

皇室假期是很好的場,管理也很上軌道。
一般大堂項目及中、港、泰式按摩小費是直接簽。

引用:
原帖由 ytleetw 於 2008-4-17 00:15 發表
皇室假期是很好的場,管理也很上軌道。
一般大堂項目及中、港、泰式按摩小費是直接簽。
I just went there last week with tiger to finish off my package coupon (3,000).

As usual, I see many beauty agent in white uniform, mini-skirt, providing hand/head massage to HK men in the rest area.  Saw 2 HK men drawing a bit of water by putting their hands on girls' waist/thigh.   I think that is the max. you coudl do there..  When I have some close-up views (when my tiger is not around), those girls look good, but not as good as I think.  

What is the normal tips for foot massage and chinese massage? I hate the default circling(I notice there is an empty space for your own input) and the lowest default payment for foot was 20 while chinese is 50.  I wrote 10 for the foot and circled 50 for the chinese snce the latter was good.

Thanks for your sharing

引用:
原帖由 骨精明 於 2008-4-16 08:11 發表

帶私家女去炫耀
係架,所以一定要有返咁上下,如果唔係失禮人!
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

根據doer brother的陳述,800多已經是這么好的服務了。2k會是什么樣的光景呢??很難相信沒有邪的啊

thx Doer兄...已找到所需...

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-4-17 10:22 發表
I just went there last week with tiger to finish off my package coupon (3,000...
You should know. They expect a lot of tips!

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-21 13:41 發表

自從上次我沒應約,一閃就係幾個月…今次再見…她…手法精進好多,但佢話我覺得精進咗,只因為佢係對我特別好…

今次…真係好難忍得住唔喘氣同呻吟…

之前佢都唔係幾願我摸大脾同攬腰,今次卻主動把我的手放在她的纖腰上…

滿懷心事的她,清減了,也漂亮了,也是鮮有的不 R 我俾多啲小費…

好正軌?想越軌?以後還是要再找她、看看搞乜鬼吧…

前排太揚,人地馬上被公安巡查,d客做做下spa都被公安闖入

跟住我勸籲低調d,個場已經恢復正常

我強調呢個係正軌場,都係為大家好,想玩,玩得起,咪去囉,玩到好野,咪分享句:呢個場真係好,服務好,態度好.....咪得囉

再揚落去,咪大家都無運行囉,唉.........又唔係細路仔,究竟明唔撚明架!

風月版,分享邪骨場資料天經地義,就算公安見到都預左
在風月版將正骨場的鬼鼠資訊說得太白,咪係壞人地規矩囉

我有d後悔開呢條thread.........
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

回復 #399 Doer 的帖子

引用:
前排太揚,人地馬上被公安巡查,d客做做下spa都被公安闖入
唔係卦,咁恐怖!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。