推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-23 00:23 發表

師兄意思是:狼狗是婷婷有意造出來的假象吧!
狼狗點捨得佢唔做全套!呵呵!
我認為有狼狗就一D都唔出奇,有D有埋仔女,甚至一家大細也不出奇
不過「狼狗是婷婷有意造出來的假象吧」這一點我不明白,佢目的何在呢?

我超認同ericsaintmartin所講「狼狗點捨得佢唔做全套」這論點!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-1-23 01:51 發表
自以為“權威代言人”的言論, HAHA~~  good!!!!!

我都信有狼狗, 不過可能不是她自己養的。
我不是權威, 更不可代言, 不是100%肯定。
總之大家小心。
小心被狼狗咬?

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-23 00:41 發表

我覺得佢擺個防止沉船位,放置得幾好
非常認同。
7H3 忠實小粉絲

有邊位師兄可以pm婷婷的電話給我, 謝謝!

引用:
原帖由 283297 於 2009-1-25 15:08 發表
有邊位師兄可以pm婷婷的電話給我, 謝謝!
謝謝 newdick 兄 !

回復 380# 的帖子

Ching, pls give me phone no.thanks

引用:
原帖由 MCX 於 2009-1-26 04:51 發表
Ching, pls give me phone no.thanks
pm-ed
7H3 忠實小粉絲

Ching, pls pm me her # . Many thanks!

請師兄pm婷婷的電話給我, 謝謝!

回復 376# 的帖子

我超認同ericsaintmartin所講「狼狗點捨得佢唔做全套」這論點--super great point!!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-1-23 08:23 發表

師兄意思是:狼狗是婷婷有意造出來的假象吧!
狼狗點捨得佢唔做全套!呵呵!
esm也認同沒有狼狗這回事吧
7H3 忠實小粉絲

今天試了婷婷,首先多謝jimsi兄pm 小弟電話我好懶,唔想打咁多字,所以只係作highlight  -好熱情,一入門口即刻抱抱
- 身材真係好勁,不過有少少硬   
- dup時feel到好俾心機,但我唔係咁享受佢種dup法,感覺想好亂,比較㮔意華源文文,琪琪o個種   
-幾鬼可愛feel,gf feel   
-好鬼多booking,dup時接聽好多次電話,唔想斷下斷下o既ching要諗諗   
-應該唔會再做全套,好多人問佢,佢成日要reject人,佢好appreciate尊重佢o既人   
- RPP無乜feel,覺得呢part最好仍然係香b angelababy     
- bm落足心機o架

有無師兄可以pm埋yuki電話俾小弟呀? thx!

引用:
原帖由 dkt 於 2009-2-3 18:07 發表
今天試了婷婷,首先多謝jimsi兄pm 小弟電話我好懶,唔想打咁多字,所以只係作highlight  -好熱情,一入門口即刻抱抱
- dup時feel到好俾心機,但我唔係咁享受佢種dup法,感覺想 ...
thanks for your concise comments

引用:
- dup時feel到好俾心機,但我唔係咁享受佢種dup法,感覺想 ...
thanks report and welcome dkt bro
7H3 忠實小粉絲

回復 160# 的帖子

C Hing,

Kung Hei Fat Choi.

Please pm me the phone no. of
7H3
豆豆
Yuki
阿賢

引用:
斷下斷下真的是很無癮。  婷婷應用電話錄音來錄下booking.

引用:
原帖由 retire07 於 2009-2-4 21:53 發表

斷下斷下真的是很無癮。  婷婷應用電話錄音來錄下booking.
電話錄音?真的可行嗎?
時間不是fix死左, 每日每星期都可以好唔同。
況且唔係人人都有來電顯示, 如果咁樣搞到冇左個客就唔係咁好!
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2009-1-29 17:15 發表
我超認同ericsaintmartin所講「狼狗點捨得佢唔做全套」這論點--super great point!!

囡囡有冇狼狗對我哋做客既嚟講有何關係?我哋只係買一個服務,就算佢好似周慧敏咁樣又關我哋咩嘢事?

引用:
原帖由 retire07 於 2009-2-4 13:53 發表

無法啦,有無其他方法呢?唔通請個秘書咩?

Can ching PM me phone number of 7H3?
Thanks!!!

引用:
原帖由 MCX 於 2009-2-3 16:31 發表
C Hing,

Kung Hei Fat Choi.

Please pm me the phone no. of
7H3
豆豆
Yuki
阿賢
試哂這四個就緊係好冧正啦!

引用:
原帖由 greenmail 於 2009-2-5 00:24 發表

囡囡有冇狼狗對我哋做客既嚟講有何關係?我哋只係買一個服務,就算佢好似周慧敏咁樣又關我哋咩嘢事?
無聊討論下啫,咁激動做乜?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-2-5 16:50 發表

試哂這四個就緊係好冧正啦!
madinhj 兄, 係未應該加埋阿中醫更完美

多謝報導

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。