推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 07:20 發表

個部長係指邊位朋友?
係個女部長嗎?
是女部長,但不是相熟。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 09:07 發表

那個25仔,咁攪法,真係慘情!
以後我地要用多d密碼囉......XYZ
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 01:35 發表

小惠把口好密既,但湖南豬.....嘿嘿......就黎湖南省都有你張相!
星期六晚響走廊見到小惠準備入房門上鐘........

我︰(叫她一下,同佢打招呼)小惠!
佢無理我,直接入房........

過了唔夠半分鐘,小惠走返出房門,拎住工箱走了,可能比客彈鐘........
我︰(又叫)小惠!
小惠眼望了我一下便走了........

做乜小惠咁COOL!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 23:47 發表

星期六晚響走廊見到小惠準備入房門上鐘........

我︰(叫她一下,同佢打招呼)小惠!
佢無理我,直接入房........

過了唔夠半分鐘,小惠走返出房門,拎住工箱走了,可能比客彈鐘........
我︰(又叫)小惠! ...
佢本身識唔識師兄?
小惠應該少人彈佢鐘係嘩?d客咁吋?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:50 發表

佢本身識唔識師兄?
小惠應該少人彈佢鐘係嘩?d客咁吋?
識,不過成幾個月無搵過佢了!
琴日三點幾響走廊又見到小惠準備上鐘........

我︰小惠!乜你唔認得我咩!?
小惠︰點解唔認得啊!?你好耐無搵過我了!
我︰咁我琴日叫你你唔應我?
小惠︰因為唔想應你囉!
我︰............

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 23:55 發表

小惠︰因為唔想應你囉 ...
係咪有少少想將 她就地正法!!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-25 23:57 發表

係咪有少少想將 她就地正法!!
絕對係啦!
真係想搵間吉的沐足房拉佢入去廁所好好的懲罰佢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 23:55 發表

小惠︰因為唔想應你囉 ...
點解佢唔想應你呢?

我尋日點佢鐘,佢一見到我就問點解咁耐唔搵佢,我於是扮哂野話:「我都想搵你,你咁忙,未試過即場可以點到你的! 」....點知比佢踢爆我:「你有我電話,做乜唔打比我,你搵我,我一定推哂其他客。」「你做乜頭先見我行走秀都唔點我?入到房先叫部長推介技師?咁樣先撞到係我?」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:03 發表

點解佢唔想應你呢?

我尋日點佢鐘,佢一見到我就問點解咁耐唔搵佢,我於是扮哂野話:「我都想搵你,你咁忙,未試過即場可以點到你的! 」....點知比佢踢爆我:「你有我電話,做乜唔打比我,你搵我 ...
小惠係咪呢排心靚唔靚啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:03 發表

「你做乜頭先見我行走秀都唔點我?入到房先叫部長推介技師?咁樣先撞到係我?」
「因為你頭先企響貪錢怪之後行WALK,所以我寧願會選貪錢怪上鐘都唔選你!」

引用:

點解佢唔想應你呢?

我尋日點佢鐘,佢一見到我就問點解咁耐唔搵佢,我於是扮哂野話:「我都想搵你,你咁忙,未試過即場可以點到你的! 」....點知比佢踢爆我:「你有我電話,做乜唔打比我,你搵我 ...
厘條囡都好小氣喎,我地d咁為食的淫,又點會放棄其他豬呢

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:07 發表

「因為你頭先企響貪錢怪之後行WALK,所以我寧願會選貪錢怪上鐘都唔選你!」
因為有貪錢怪係度,所以先覺得你靚

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-26 00:07 發表

小惠係咪呢排心靚唔靚啊?
兩種情況:

1. 佢話比公司罰了二百幾呅
2. M 到

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-26 00:09 發表

因為有貪錢怪係度,所以先覺得你靚
係外面選要比多8皮野,
8皮野已經可以環遊成個CA啦!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:10 發表

兩種情況:

1. 佢話比公司罰了二百幾呅
2. M 到
3. 蘿蔔師兄有佢電話,見到佢行豬WALK都唔搵佢

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-26 00:08 發表

厘條囡都好小氣喎,我地d咁為食的淫,又點會放棄其他豬呢
唔係,佢同我講笑姐。

我跟住都有同佢講搵左湖南幫,佢話佢都知,佢見到湖南幫收小禮物,佢仲好好笑容咁問我係未貪佢地 (.)(.)大。 ....小惠之優點係唔會同你做作的,又講得鹹野。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:14 發表

唔係,佢同我講笑姐。

我跟住都有同佢講搵左湖南幫,佢話佢都知,佢見到湖南幫收小禮物,佢仲好好笑容咁問我係未貪佢地 (.)(.)大。 ....小惠之優點係唔會同你做作的,又講得鹹野。
乜湖南幫的(.)(.)大咩!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-26 00:17 發表

乜湖南幫的(.)(.)大咩!?
!XX 算係幾大架。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:19 發表

!XX 算係幾大架。  
又唔係咁覺啊!可能我只係FOCUS響佢第二度!

睇o黎o的黃牌愈來愈錫身喎......

引用:
原帖由 edward_29 於 2009-5-26 10:08 發表
睇o黎o的黃牌愈來愈錫身喎......
龍島皇牌,有四十幾個,普通牌之數量多出幾倍,如有walk-in 客人,部長都會推介他們試皇牌,說她們「比較漂亮」,皇牌不愁沒生意,所以就會較普通牌錫身,吊高黎賣。

將普通牌與皇牌比較,無可否認,在比例上皇牌妹是較普通牌漂亮,但前者之互動指數遠較後者低。我遇過幾個普通牌,在樣貌上絕不遜色於皇牌,服務態度更為遠勝。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 14:11 發表

龍島皇牌,有四十幾個,普通牌之數量多出幾倍,如有walk-in 客人,部長都會推介他們試皇牌,說她們「比較漂亮」,皇牌不愁沒生意,所以就會較普通牌錫身,吊高黎賣。

將普通牌與皇牌比較,無可否認,在比例上皇 ...
之前某個跟小弟相熟的部長曾介紹一個普通牌,上鐘也蠻多(見證過佢由下午七點鐘響一間房上鐘上到凌晨四點!)

不過小弟未試過佢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 14:11 發表

將普通牌與皇牌比較,無可否認,在比例上皇 ...
I like 普通牌.
平 (一律¥40)
靚 (many of them are 靚 but did not become 皇牌 for one reason or another)
點得到
玩得

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-27 07:39 發表

I like 普通牌.
平 (一律¥40)
靚 (many of them are 靚 but did not become 皇牌 for one reason or another)
點得到
玩得
一隻普通豬憤憤不平的對我說:「我們不能成為皇牌,只因我們不夠高。」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 21:00 發表

先給你一個龍島錦囊。

我還有很多新手錦囊,你要那一種?  
Robert 兄,我都好想要龍到新手錦囊!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。