推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回C兄...
珍珠疣係透明色一粒粒的..
大左會好似粒'榴'咁嫁...
我係大陸網睇到...

各位兄弟你地好,小弟上年(2007)8月去睇醫生,証實有菜花同泡疹,醫生開左疣定寧俾我搽,搽左3個星期後好返,之後11月番發一次,1月,3月再番發一次,咁耐以黎我都係搽第一次睇醫生俾我剩餘疣定寧,由第一次搽左3個星期先好返到最後發果次搽左3日就已經好番.到依家都未再有番發,呢排識左個女仔拍拖,同佢已經有性生活,不過佢唔鍾意我用套,其實依各位兄弟既經驗如果細佬無表面徵狀番發,唔用套去做傳染菜花同泡疹既機會大唔大?

引用:
原帖由 kenchanabc 於 2008-4-30 14:44 發表
各位兄弟你地好,小弟上年(2007)8月去睇醫生,証實有菜花同泡疹,醫生開左疣定寧俾我搽,搽左3個星期後好返,之後11月番發一次,1月,3月再番發一次,咁耐以黎我都係搽第一次睇醫生俾我剩餘疣定寧,由第一次搽左3個星期先好 ...
1.好老實一句,有兩種野真係好好醫到醫生話ok為止先
2.如果你冇用,你好大機會已經害左一個人
3.除非醫生誤診,否則打孖來是非常麻煩的,特別是疱疹
4.我聽到只有O嘴,同埋你對你條女正在「屈機」
5.3M開左口最多只可以一至兩星期

引用:
原帖由 kenchanabc 於 2008-4-30 14:44 發表
各位兄弟你地好,小弟上年(2007)8月去睇醫生,証實有菜花同泡疹,醫生開左疣定寧俾我搽,搽左3個星期後好返,之後11月番發一次,1月,3月再番發一次,咁耐以黎我都係搽第一次睇醫生俾我剩餘疣定寧,由第一次搽左3個星期先好 ...
如果你不是同大家講笑
你最好唸下點善後
如果你不是20歲唔到︴有事叫阿媽既細路既話
唔係嚇你

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-4-30 15:17 發表

1.好老實一句,有兩種野真係好好醫到醫生話ok為止先
2.如果你冇用,你好大機會已經害左一個人
3.除非醫生誤診,否則打孖來是非常麻煩的,特別是疱疹
4.我聽到只有O嘴,同埋你對你條女正在「屈機」
5. ...
小肥T兄講得岩, 而且你真定假呀兩樣一齊中咁大獲? 你今年幾大呀? 泡疹更難醫的, 你咁快全部好翻哂? 你睇咩醫生呀咁勁介紹下黎好喎, 重有正常起碼好翻一年多兩年後先唔用套安全D, 當然DR HO & DR TAM都講好翻幾個月就會無, 不過我咪好例子, 等一年多啦

真係兩樣一齊中,我今年廿到尾喇,同埋依家同佢做都有用套,係佢唔想用我先問,照各位兄弟咁講我都係用套安全d.
我真係只係睇左一次醫生,同埋佢只係俾左疣定寧我搽俾d疱疹藥我食,驗血報告係有疱疹同醫生肯定係有菜花.
不過俾d個人經驗分享俾大家,唔擔保一定得但我自己覺得係有效,就係o係再發開頭連續食幾日龜零膏.

引用:
原帖由 kenchanabc 於 2008-5-1 03:51 發表
真係兩樣一齊中,我今年廿到尾喇,同埋依家同佢做都有用套,係佢唔想用我先問,照各位兄弟咁講我都係用套安全d.
我真係只係睇左一次醫生,同埋佢只係俾左疣定寧我搽俾d疱疹藥我食,驗血報告係有疱疹同醫生 ...
1.佢唔想用套是因為佢未知你有事
   你試下佢知道你有.......即刻走夾唔抖喇........
  如果你仲將負責推在條女身上..................................................
2.我係你一係和盤托出同埋帶佢睇醫生.........最正確做法
    賤少少既..........搵個藉口飛佢喇.....至少佢有咩事你咪話未必係你經手lor.......
   仲拖住條女既..........唔想鬧你....費事俾人ban acc.......但呢度既兄弟唔會理你

3.龜苓膏.......希望你唔係講笑喇..........我唸係你既疱疹未發過出來,你淨係得花.....你以為冇痛只不過是一般皮膚病.........首先疱疹是好痛...出水泡.....要食好貴既藥先緩和到
4.基本上有晒兩種....你預你出份糧都是醫病....未出就儲埋先

冇用嫁..
用dom都會中你果2樣野..
所以你條女好大機會奶左菜仔....
疱疹如果你未發出黎既話...即係d毒未上皮膚面 呢樣可以唔怕

不過你菜仔出左wo...即係條女中既機會好大
因為聽c兄講...帶左dom都一樣奶菜

引用:
原帖由 kong1688 於 2008-5-1 19:12 發表
冇用嫁..
用dom都會中你果2樣野..
所以你條女好大機會奶左菜仔....
疱疹如果你未發出黎既話...即係d毒未上皮膚面 呢樣可以唔怕

不過你菜仔出左wo...即係條女中既機會好大
因為聽c兄講...帶左dom都一 ...
疱疹冇病徵一樣可以傳染
係睇對方免疫系統是否強

引用:
原帖由 kenchanabc 於 2008-4-30 19:51 發表
我真係只係睇左一次醫生,同埋佢只係俾左疣定寧我搽俾d疱疹藥我食,驗血報告係有疱疹同醫生 ...
首先多謝你既分享啦, 但係通常兩樣都中哂你睇一次醫生就好係好難得, 可否pm我邊個醫生我都想去試下, 同相重保險檢查一下, 等都唔差在一年啦兄弟, 為人為己免得交叉感染翻就大家樂啦.

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-2 22:32 發表
我曾經問過醫生關於花既傳染︰
醫院話︰ 菜花唔會透過精液、口水傳染,即係如果你女朋友接觸你性器官或其他冇菜花既地方,係唔會傳染既,不過你要好確定咁果個地方係冇事,咁你女朋友先可以話較安全。
如果唔係 ...
如果在既地方是有分泌物,咁d分泌既傳染性都幾高
所以生在尿口 / 肛門翻發多d

引用:
原帖由 hktony 於 2008-5-3 00:43 發表
如果在既地方是有分泌物 <---- 唔明

龜頭根部位,刺激佢有分泌物
同女人大小陰唇一樣

龜零膏清熱解毒,可能有幫助

引用:
原帖由 z888888 於 2008-4-27 20:37 發表

咁點分係唔係珍珠疣?

珍珠疣係唔係 HPV 既一種?
果日去睇dr ho, 佢話唔係hpv, 點解叫疣 只不過係學名..同埋和軟疣唔一様..其實我都唔係好明

不過都係過濾性病毒, 都係用冷凍等醫治

咁即係點呢

我尿位有粒野,,之前睇Dr.ho,,,佢掃左d細胞去驗DNA
佢個時都唔肯定粒野係咩,,都話有可能係過濾性病毒,,後來報告出了
我打去問Dr.ho,,佢話驗出黎無HPV 病毒,,又話唔會傳俾人,,叫我放心,
不過同我講,,,如果覺得外眼,,都可以用冷凍整走佢,你地咁講
我都唔知自己粒野係唔係其他病毒....

有點擔心,,,都係要上去拎返份野順便問問Dr.ho

我想問,,上去拎返份報告,,,仲要唔要俾診症費呢?

引用:
原帖由 Tony1 於 2008-5-3 13:52 發表
龜零膏清熱解毒,可能有幫助
haha、大哥你真幽默
應該崩大碗 / 坂藍根仲有效wor

相關搜索目錄: 幽默

引用:
原帖由 z888888 於 2008-5-3 20:34 發表
咁即係點呢

我尿位有粒野,,之前睇Dr.ho,,,佢掃左d細胞去驗DNA
佢個時都唔肯定粒野係咩,,都話有可能係過濾性病毒,,後來報告出了
我打去問Dr.ho,,佢話驗出黎無HPV 病毒,,又話唔會傳俾人,,叫我放心,
不過同我講 ...
打去診所攞報告應該唔駛錢
唔....整走佢喇、一了百了
試下戴套做3個月、都冇咪一天光晒lor

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-5-4 10:54 發表

打去診所攞報告應該唔駛錢
唔....整走佢喇、一了百了
試下戴套做3個月、都冇咪一天光晒lor
我打左電話去問啦,,就係Dr.HO 打返俾我,,同我講係無事.,,,佢話份報告擺係佢度

叫我得閒上去拎,,,咁我上去拎,,係咪就要俾診費?

我粒野係尿道位度有3,4年啦,,,都係咁樣,,無任何變化

Dr.Ho 都話咁多年,,應該無野,,,我係擔心會唔會係你地講個d野...

andus
這種病毒有百幾種.

andus 兄..
你果d野又係同菜仔一樣大細?

引用:
原帖由 z888888 於 2008-5-4 20:25 發表

我打左電話去問啦,,就係Dr.HO 打返俾我,,同我講係無事.,,,佢話份報告擺係佢度

叫我得閒上去拎,,,咁我上去拎,,係咪就要俾診費?

我粒野係尿道位度有3,4年啦,,,都係咁樣,,無任何變化

Dr.Ho 都話咁多年, ...
醫生話冇事都唔信
一係你睇多個醫生
如果睇完仲係擔心 例如失眠超過2星期
你應該是有心理問題,呢d要睇精神科醫生 (私家果d....)
呢樣可能仲難醫

其實我無再理佢

只係想知上去拎返份報告係咪要俾診金

好驚

我發現小第第有一粒野...吾痛...
但係我sex過一次...仲係2年前..!!
想去睇醫生..但係又吾知邊到好同冇咁貴!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。