推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

引用:
原帖由 ronno 於 2019-11-1 22:55 發表
IG有時會有
竟然去白粉台

已在白粉台出鏡!!

完全唔明點解要去白粉台!另外白粉台都幾廢下,又無近鏡,又無全身!

白粉台睇黎hea搞多,將而家tv.on.cc堆片砌埋一條過出街

完全係浪費人生,白粉台呢d都叫電視台,0收視
有最高質既新聞台唔做,有晒贊助化妝咁多資源都唔留
係要去[censored]浪費生命。

本來仲要係有線第一台花

佢全職去做kol 都無咁嬲

相關搜索目錄: 化妝

點解去西方日報…貪大埔空氣好咩

可能佢係好唔情願著肉絲呢
引用:
原帖由 jasper818 於 2019-11-4 10:19 發表
完全係浪費人生,白粉台呢d都叫電視台,0收視
有最高質既新聞台唔做,有晒贊助化妝咁多資源都唔留
係要去[censored]浪費生命。

本來仲要係有線第一台花

佢全職去做kol 都無咁嬲
有線人工高係死罪

相關搜索目錄: 化妝

9/11/2019
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

做cheap晒自己

回復 4107# 的帖子

退地都退唔好

what a waste (for her legs)!

so upset for u going to this 紅媒
點睇你都唔似藍C...
希望你只係一時之氣
如果因為錢就...

轉行又好過檔又好 希望快D走啦...

係咪白粉台唔駛守夜呀?
anyway, 做白粉台不如轉行把啦

0人氣......

17/11/2019
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 treasurer 於 2019-11-15 07:28 發表
0人氣......
佢入得白粉台,應該預左要玩單機

點解唔去viu,好掛住佢啲1080p黑絲

睇佢ig 佢又想轉工定點?

引用:
原帖由 Ryan8964 於 2019-12-14 01:40 發表
睇佢ig 佢又想轉工定點?
東網似乎執左新聞台,得番波台

引用:
原帖由 Andrew999 於 2019-12-14 01:53 發表

東網似乎執左新聞台,得番波台
陰公,搭沉船

引用:
原帖由 Ryan8964 於 2019-12-14 02:01 發表
陰公,搭沉船
Ouch! It hurts....

條路自己揀,xx唔好喊

本來做畸寶女神咪好地地

Maggie都識自己個名氣搵野撈

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。