推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

嘩,俾我發現尼個post簡直係上天對我既恩賜呀
終於搵到班志同道合都係咁鐘意睇自己條女俾人上既人
大家好呀!

引用:
原帖由 群交友 於 2009-12-3 11:16 發表 我可以同你地分享我女友喎, 有冇性趣??
性趣就梗有∼∼∼幾時先?

玩過就分享下經驗啦
引用:
原帖由 註冊用戶1999 於 2009-12-4 19:58 發表
大家好呀!

引用:
原帖由 註冊用戶1999 於 2009-12-4 19:58 發表
大家好呀!
我都係志同道合者,大家好!我都鐘意睇住老婆點比其他男人摷完又屌,我個post都有講老婆點樣比我個朋友地盤佬屌佢,睇住佢比人地條大賓州插到佢拿口拿面,冇耐就high到大聲呻吟,真係好正...........

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

各位c hing真有性福,日後有機會,好想一齊玩

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-7 15:00 發表
其實邊個男人唔想老婆比其他男人搞.好像我一樣.見到老婆比班同事老公圍住剿,見到她衣服一件一件比脫光,對奶不斷比他們搓,隻西不斷比手指插,妻會同他們濕吻,還有時主動搓住他們JJ來含,有時含住一兩條,她喜歡捉他們的頭 ...
同你一樣..只係同朋友玩..

大家都可接受咁玩,又另兩夫妻開心,無問題喎,最少你地甚麼都試過呀。

我會好開心,有個又玩得又姣既老婆  完全可以滿足晒男人既慾望 我會日日都砌完之後再俾朋友砌,等大家都開心滿足
引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-7 15:00 發表
其實邊個男人唔想老婆比其他男人搞.好像我一樣.見到老婆比班同事老公圍住剿,見到她衣服一件一件比脫光,對奶不斷比他們搓,隻西不斷比手指插,妻會同他們濕吻,還有時主動搓住他們JJ來含,有時含住一兩條,她喜歡捉他們的頭 ...

引用:
原帖由 大小小 於 2009-12-9 09:51 發表
我會好開心,有個又玩得又姣既老婆  完全可以滿足晒男人既慾望 我會日日都砌完之後再俾朋友砌,等大家都開心滿足
最緊要有得砌番人地wife
既生科拿,何生奧雲﹗

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-10 05:38 發表
妻是我同她同事(舊同學)老公的玩具,我不喜愛同他們太太玩,因他們太太生育過,隻西比較闊,對奶又下垂,又不可內射,又不幸玩後小菊花.係妻不是美女,對奶不大,對大家來講不好玩,但係妻肯玩內射.
Your previous post about the wife pic, actually I find her she has decent looking  and body shape. May be you are bore right now.

相關搜索目錄: 玩具

我都想睇女友被人砌啊!不过对象是个问题!?还有女友都不知要点才肯被人砌!拒对性方面好保守!

同好们应该开个 msn group来讨论!

玩內射我就唔得啦  睇住人地砌我老婆都無所謂,但係如果其他男人都射埋精入去就好似唔係太好
引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-10 13:38 發表
妻是我同她同事(舊同學)老公的玩具,我不喜愛同他們太太玩,因他們太太生育過,隻西比較闊,對奶又下垂,又不可內射,又不幸玩後小菊花.係妻不是美女,對奶不大,對大家來講不好玩,但係妻肯玩內射.

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 群交友 於 2009-12-5 10:28 發表

我係問 raymond98, 有冇興趣搵埋德國老闆 + raymond98本人+ raymond98班朋友一齊搞搞我女友. 我好鍾意睇住一班人搞佢.  唔好意思令大家誤會.
等你report~~

睇住老婆俾其他男人奶腳奶波, 見到佢咁享受既樣, 真係超HIGH的

回復 419# 的帖子

中出會令女人有成功感
你有冇同佢地太太單獨過

完全認同呀....
中出果陣....d 女會軟哂....

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-12-11 14:22 發表
我哋玩了很久,但妻喜歡內射,內射才有快感,帶袋冇高潮,當熱辣辣射入內的感覺,你哋男人不明白,那樣高潮,不是筆劃來形容,我哋大家友誼都很好,冇破壞對方家庭,至少他們冇去大陸玩/包二奶,他們同妻玩時 ...
帶套內射同冇帶套內射, 分別真係咁大架?

淨係知道做個時 女友講:“我哋一起來",做完就驚有bb
我一定上套,費事樂極生悲,

I want to play too

Count me in to play your wives la

回復 1# 的帖子

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。