推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 慧妍坊 〜〜〜 WaiYin Beauty Spa

各位师兄,清者自清,蚖搛释

今日去試新人,首日返工的倩兒是親切派,保守密實型令我思想變得更壞,
我叫她先幫我直接推油,美容院手勢,好正
和她十分好傾,話題不絶,壓一流,我的回憶錄又添上愉快一頁

相關搜索目錄: 美容

回復 391# 的帖子

無論是否事實,發表這種言論者非常缺德,完全不知所謂。

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-11-19 20:44 發表 各位师兄,清者自清,蚖搛释
收到啦

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-11-19 22:48 發表 今日去試新人,首日返工的倩兒是親切派,保守密實型令我思想變得更壞,我叫她先幫我直接推油,美容院手勢,好正和她十分好傾,話題不絶,壓一流,我的回憶錄又添上愉快一頁
Fanny聲稱小倩肯定是我喜歡的類型,我都會相信她所言鵅A又要擇日一會她了,減壓減壓∼∼

小倩和糖糖的 style 很不同,各有各好

主持人就別再在紅酒事件上浪費時間了,
那天我也在場,莫說是紅酒,可樂都無一罐送来啦
不如俾D心機幫我度好條Q仲好啦

相關搜索目錄: 紅酒

哈哈,都D人茪丰穻部A我们又何必跟佢地一般识。最紧要係大家开开心心

各位师兄, 今日有靓汤饮

昨日又唔煲,又miss 驉A
唔駛咁 dry

回復 411# 的帖子

哈哈,留定给你咯

今日小芬介紹鷛s人vivian, 身材都幾高,著住黑絲襪加高跟鞋,幾性感,按摩手法因為做過美容,所以係淋巴推油果種,非常舒服..喜歡柔式手法的師兄應該要試下

賽後報告

謝謝師兄推介,约定不日一試

昨日開完會上去探雲兒,本來無唸過又去按骨,點知比雲兒放飛機,女人就真係信唔過

原本齋坐儱Q法真係唔 work, 坐黿翨鵀n似中
迷暈陣咁,同fanny講幾講,飲杯水後就懵屪j
跟髐p倩入房,直情同陳年電影《倩女幽魂》
劇情一樣,唔知佢黚u身係咪 姥姥

小倩依然密實,我在神志混亂之下跟本無法攻破
重重關卡,一輪過招後已經天光(夠鐘),我下次
還是帶個道士朋友一齊上去會比較安全

出來時見到個高佻(約1.7m+)斯文女女和我打招呼,
我以為自己已經到了極樂,無問佢芳名,
好耐無見過高妹師傅,好此道者又多個選擇

我會徹兵一會再部署戰略,下次會再攻其不避
I'll be back!

雪兒做唔做part 2?

引用:
原帖由 zinedine 於 2013-12-1 22:49 發表
雪兒做唔做part 2?
師兄已經找過她按是嗎?

以我所知是没有,由於靚女又後生,
找她按骨的裙下之臣十分之多,
可參考此貼第13頁中的討論

謝globalwarming兄回覆. 我未找過過雪兒, 但見咁多位師兄都話係靚女所以想一試.

我其實係想搵D唔做part 2既靚女按下吹下水

今日起云儿可以返一蘇P期,有新同事susan加入

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-12-9 11:29 發表 今日起云儿可以返一蘇P期,有新同事susan加入
云儿愈來愈似妳

佢係我孖生姐妹来鵅A同我咁係似了

Where is 宛君 these days?

天寒地冻最适合饮酒打,快穧P班靓女e祝了

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-12-18 14:45 發表 天寒地冻最适合饮酒打,快穧P班靓女e祝了
食火鍋∼按按摩

哈哈重享受,人生一大R事

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。