推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 fei66 於 2007-7-4 03:04 發表
c hing 好野 wor ! 去過甘多地方...我最遠去ca....thx !
CA社友喎 咁就要多D上o黎交流下啦

Par 3,  if you can log on in La Sa, please give us a brief note. Tell us your present situation now.

How is the relation with Ah Ching ?

師兄...快D出野喇(報告)呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

好贴...顶顶顶.....

好贴...顶顶顶.....

X體為重,小心身體健康!保重保重

恭喜新張大吉,貨如輪轉

看不的到啊DDDDDDDDDD

thanks par, wait for your report!
support u

gd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

睇唔到D相呀~~~~唉~~~

顶顶顶顶顶顶顶 顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶
顶顶顶顶顶顶顶 顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶
   顶顶        顶
   顶顶       顶 
   顶顶     顶 
   顶顶   顶顶顶顶顶顶顶顶顶
   顶顶   顶   顶顶  顶
   顶顶   顶  顶顶   顶
   顶顶   顶 顶顶顶   顶
   顶顶   顶 顶  顶  顶
   顶顶   顶顶    顶 顶
   顶顶   顶      顶顶
   顶顶  顶        顶
顶顶  顶          顶
顶顶顶  顶            顶顶

去到第六版先搵得番
我係車神

回復 #413 colorbhk 的帖子

我都唔知能否幫他頂到Par 3 回來。但答應了,便死頂吧!

引用:
原帖由 par3 於 2007-3-27 17:58 發表
不過因為前兩日應承o左去捧佢場,冇計
如果囡囡腮骨唔係咁突,簡直係美人一個,睇台上o既佢,真係超晒班
好豬扒= =

不過多謝分享

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-7-26 17:45 發表
我都唔知能否幫他頂到Par 3 回來。但答應了,便死頂吧!
三哥,你人在哪方

唔好比哂D時間坡妹,

有時間就上o黎報平安先得o架

如果唔係就要頂到你國慶後先得

心急!心急!

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-31 05:56 發表

三哥,你人在哪方

唔好比哂D時間坡妹,

三哥貨架一于彈返上去

果然犀利...大江南北都有料

落撚咗後座

(page 6 後面)
我係車神

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-7-31 13:56 發表

三哥,你人在哪方

唔好比哂D時間坡妹,

好消息!

3 哥下星期從"拉殺"回來喇!下星期可以一起巡廠了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-13 11:53 發表

好消息!3 哥下星期從"拉殺"回來喇!下星期可以一起巡廠了!
"七少"師兄, 五六日去巡廠, 下星期又去, 你都幾精力旺盛喎 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

thx bros for keeping this topic alive, since i am in a hurry and can't type chinese for the moment, just stopping by to say hi.

7 siu, is it 18th or 19th?
i want to see the dj...
keke
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-8-15 14:31 發表
thx bros for keeping this topic alive, since i am in a hurry and can't type chinese for the moment, just stopping by to say hi.

7 siu, is it 18th or 19th?
i want to see the dj...
keke
Hi Bro PAR3,

Long time no see. Good to C U again.

bro come on, 你好呀,我今次短暫返o黎一陣又要再上去啦,應該要十月先返.

七月尾送走咗阿靜,返珠海見咗兩日.唔想沒完沒了地拖下去,都算係同佢散咗,但唔知佢做唔做得到,冬冬事件之後我堅守最後一道防線始終冇俾香港電話佢,所以唔知呢兩日佢有冇打我電話,其實總括o黎講佢都算有情有義,但佢有條死罪(懷疑瘟仔)我真係冇心機去證實係真定假,所以上個月尾係有少少忍痛叫佢走,但小弟經歷過呢兩個月嘅同居生活之後發現自己係可以做一個好老公嘅,以前我真係有懷疑自己堅唔堅持倒唔出去玩,證實咗係得嘅,但阿靜走咗之後,八月開始喺拉薩主力試新場,因為唔熟架步唔敢放肆暫時唔影住,全部一開始都只係一探虛實,小弟依家好想睇睇samsung miniket VP-X300L嘅真身,因為個外置攝錄鏡頭真係幾攪嘢,唔知條線有幾長同埋可唔可以令囡囡覺得佢係一個hand free或者點樣可以收埋佢呢

尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。