推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 23:44 發表

訂房和藥水會吾會困難d,其他都辦得呱,以我地集團的食力,起碼養到幾隻喇
對普通豬來說,都真係幾難,就算強如皇牌豬!XX同埋!X*,訂房數都係得13間(還欠7間先到TARGET)

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-10 23:45 發表

CALL鍾同訂房點分法? 有咩分別...
call 鐘是客人進場前就要留牌技師,可以打比技師 or 打去前台。

訂房與留牌可以分開的。

例如你打比部長,叫佢訂房,然後你再打比囡囡,叫佢留牌,個訂房 quota 就歸部長,call 鐘就屬于囡囡的。你打比囡囡,叫佢又訂房又留牌,咁兩樣都歸囡囡。

好多時,你打唔到比相熟,佢在上鐘或者冇開機,你就要焗住打比部長幫你點相熟,咁訂房 quota 就歸部長。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:58 發表

call 鐘是客人進場前就要留牌技師,可以打比技師 or 打去前台。

訂房與留牌可以分開的。

例如你打比部長,叫佢訂房,然後你再打比囡囡,叫佢留牌,個訂房 quota 就歸部長,call 鐘就屬于囡囡的。你打比囡囡 ...
基本上小弟次次都就咁WALK IN,唔會搵部長或技師訂房!(咁耐以來只係試過幫!XX訂過兩次房)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 23:58 發表

訂房與留牌可以分開的。

例如你打比部長,叫佢訂房,然後你再打比囡囡,叫佢留牌,個訂房 quota 就歸部長,call 鐘就屬于囡囡的。你打比囡囡 ...
乜有d咁煩既規距
我又未試過搵唔到囡囡喎...搵親唔係上緊鍾都會聽
專登唔聽即係唔想上我鍾啦 好鍾未試過

引用:

訂房與留牌可以分開的。

聽說島上好似係得殺手之王先至完成到訂房的任務!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:24 發表

聽說島上好似係得殺手之王先至完成到訂房的任務!
無理由架, 15個應該唔難bor?
反而殺手之王d訂房可能仲小過5朵花喎,
殺手之王果d 1黎就半日, 應該好小訂房至係

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:19 發表

基本上小弟次次都就咁WALK IN,唔會搵部長或技師訂房!(咁耐以來只係試過幫!XX訂過兩次房)
你次次 walk in ?咁冇理由會即場可以點到 5 朵花呢 d 紅牌架?

我就次次打比部長訂房的。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-11 00:28 發表

無理由架, 15個應該唔難bor?
反而殺手之王d訂房可能仲小過5朵花喎,
殺手之王果d 1黎就半日, 應該好小訂房至係
連5朵花之中最TOP那兩個都MEET唔到,可想而知...........
殺手之王雖然一黎就半日,但係好可能一黎就一個訂房!
聽說佢係剛剛MEET到20個訂房任務就算數,唔再繼續訂落去!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 00:31 發表

你次次 walk in ?咁冇理由會即場可以點到 5 朵花呢 d 紅牌架?

我就次次打比部長訂房的。
通常點唔到架!咪叫班部長留牌等佢地落鐘啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:33 發表

連5朵花之中最TOP那兩個都MEET唔到,可想而知...........
殺手之王雖然一黎就半日,但係好可能一黎就一個訂房!
聽說佢係剛剛MEET到20個訂房任務就算數,唔再繼續訂落去!
一個訂房任務完成唔到,罰¥10,皇牌妹小惠(能說流利白話的靚女皇牌豬)同我講佢上兩個月一個訂房都做唔到,罰左¥300,真陰公!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 00:37 發表

一個訂房任務完成唔到,罰¥10,皇牌妹小惠(能說流利白話的靚女皇牌豬)同我講佢上兩個月一個訂房都做唔到,罰左¥300,真陰公!  
師兄要不要幫小惠完成任務啊!?
BTW,我只搵過佢一次..........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 21:45 發表

我估佢今晚在 ca 過夜。

Bonego 師兄今日在龍賭,我叫他在看豬 walk 的時候,留意 !XX 身邊有沒好似竹淫師兄的物體,不如等 Bonego 師兄回來匯報好過啦。  
我看見一個跟 @x( 好似ge 女女, 但係唔知幾號, 佢隔離果個我都唔肯定係咪ching, 所以無上前 相認

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-11 00:40 發表

我看見一個跟 @x( 好似ge 女女, 但係唔知幾號, 佢隔離果個我都唔肯定係咪ching, 所以無上前 相認
師兄響邊度見到疑似@X(的物體啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:44 發表

師兄響邊度見到疑似@X(的物體啊?
係今日 豬 show

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:39 發表

師兄要不要幫小惠完成任務啊!?
BTW,我只搵過佢一次..........
小惠唔係最靚既皇牌,但都係靚女,我最鐘意搵佢,佢 r 雀是不遺餘力的,係成抽拎出來 r 的,唔係好多皇牌豬做得到。最難得佢又有小量互動,多過 Jolin。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 00:48 發表

小惠唔係最靚既皇牌,但都係靚女,我最鐘意搵佢,佢 r 雀是不遺餘力的,係成抽拎出來 r 的,唔係好多皇牌豬做得到。最難得佢又有小量互動,多過 Jolin。  
JOLIN基本上係完全無互動的!
若講互動,那個!X^ (唔係5花) 會比小惠更高!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:50 發表

JOLIN基本上係完全無互動的!
若講互動,那個!X^ (唔係5花) 會比小惠更高!
果個都係殺手榜上殺手之一。
靚女嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 00:37 發表

蘿蔔師兄
囡囡有時都為了這些指標而煩惱,完成唔到就扣錢!!!
咁完全完成哂係咪鐘數最高的頭5名有$分架,thx so much

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 01:22 發表

蘿蔔師兄
囡囡有時都為了這些指標而煩惱,完成唔到就扣錢!!!
咁完全完成哂係咪鐘數最高的頭5名有$分架,thx so much
名列前茅的囡囡,會有獎金或者按所完成之鐘數收取較高的提成。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 01:32 發表

名列前茅的囡囡,會有獎金或者按所完成之鐘數收取較高的提成。
小弟無記錯的話,頭六名獎金係咁樣分的︰
第一名有千五、第二名八百、第三名六百、第四名五百、第五名三百、第六名就二百。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 00:34 發表

通常點唔到架!咪叫班部長留牌等佢地落鐘啦!
你在房內等她們落鐘?
如果她們加鐘,你咪要..........等...寂寞到夜深......
有機會等二、三個鐘,唔會比人趕你走架咩?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 07:37 發表

你在房內等她們落鐘?
如果她們加鐘,你咪要..........等...寂寞到夜深......
有機會等二、三個鐘,唔會比人趕你走架咩?
如果係咁,咁那天就「歡樂今宵再會」,搵過另一個算了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 07:43 發表

如果係咁,咁那天就「歡樂今宵再會」,搵過另一個算了!
我既問題係.....
部長容許你在房內等 ?阻住做生意。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 07:45 發表

我既問題係.....
部長容許你在房內等 ?阻住做生意。
那時就會先搵個囡囡上鐘攝下時間先嘛!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 07:31 發表

小弟無記錯的話,頭六名獎金係咁樣分的︰
第一名有千五、第二名八百、第三名六百、第四名五百、第五名三百、第六名就二百。
!x@頭號殺手同我講加加埋埋d小費過萬人仔,成萬45港幣,係咪有勁!好搵過我多多聲....!xx同我講新水只有頭號殺手的一半而己
原來一直都攪錯,原來我上2次找的是竹人師兄的相好!xx,唔係!x*,我誤會左,原來我都未見過!x*,我都想見下佢咩樣貎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。