推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 沙巴海岸

I saw Miko, ah 細, ah 靜, Coco, Dan Dan, Boe, 可兒, Lily last week while bobo was on leave, not sure if there is any changes this week.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-4-13 14:38 發表
I saw Miko, ah 細, ah 靜, Coco, Dan Dan, Boe, 可兒, Lily last week while bobo was on leave, not sure if there is any changes this week.
Boe has gone to YLK this week for sure

ic, thanks.........

師兄 揾晚到此探班, 雪兒還在嗎???

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-12 07:11 發表 師兄 揾晚到此探班, 雪兒還在嗎???
可兒 同 Lily 都幾得喎

相關搜索目錄: SPA

Any booking services provided if I prefer to try 可兒  同 Lily?

好耐冇去,就上去搵下阿細,原來走咗,另外識個D, 唔係放假就做緊。老板娘輪牌,來了個Mandy, 樣唔錯,二十中至尾(唔識睇),開背有D力;我話背腰疲,用咗差唔多六十分鐘按,力度準繩度都不俗,有心機!希望沙巴留得住佢,值得再搵,冇r tips.

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-5-18 16:46 發表 好耐冇去,就上去搵下阿細,原來走咗,另外識個D, 唔係放假就做緊。老板娘輪牌,來了個Mandy, 樣唔錯,二十中至尾(唔識睇),開背有D力;我話背腰疲,用咗差唔多六十分鐘按,力度準繩度都不俗,有心機! ...
你唔知阿細去咗HLW咩?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-18 18:07 發表 你唔知阿細去咗HLW咩?
aero c-hing, 請問阿細係 HLW 叫 mud 名

引用:
原帖由 itplay 於 2011-5-18 22:45 發表 aero c-hing, 請問阿細係 HLW 叫 mud 名
她是HLW的主持人

引用:
原帖由 itplay 於 2011-5-18 22:45 發表 aero c-hing, 請問阿細係 HLW 叫 mud 名
她又叫小五月

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-18 22:54 發表 她是HLW的主持人
請問HLW是乜名,where? Thank you!

真係唔知佢走咗,我好少去沙巴,仲通常冇電mark.
請問HLW在哪?

Already PM. Please check.

I want to know what is HLW, please PM me too.

引用:
原帖由 k1210 於 2011-5-23 11:53 發表
I want to know what is HLW, please PM me too.
C-hing, this thread is about 沙巴

oh no. 細 left

引用:
原帖由 arsenal_fans 於 2011-5-23 14:36 發表
oh no. 細 left
舊嘅唔走, 新嘅唔嚟

有兩個新的,KK & YY, 隔離過來的嗎?

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2011-5-23 18:06 發表 有兩個新的,KK & YY, 隔離過來的嗎?
你咁快就試到佢地

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-23 18:34 發表 你咁快就試到佢地
剛剛試完KY雙飛
我都會絕對尊重佢哋自己嘅決定

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-23 10:34 發表

你咁快就試到佢地
Both names sound familiar. Do you mean they came from YLK?

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-5-23 23:12 發表 Both names sound familiar. Do you mean they came from YLK?
Yes they both come from YLK

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-23 23:29 發表

Yes they both come from YLK
Cool........Then must try try

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-23 21:14 發表
剛剛試完KY雙飛
我都會絕對尊重佢哋自己嘅決定
Can you give us some hints why they left? Thanks !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。