推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

重返有線電視新聞財經女記者-王沛淇

7/4/2012 樓盤傳真
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

點解有線財經女記者 - 王沛淇好似無見好耐?

點解有線財經女記者 - 王沛淇好似失縱了, 有沒有人知佢去咗邊?

知唔知去咗邊呀?

引用:
原帖由 櫻木花道 於 2012-6-8 09:28 發表
知唔知去鷖銣r?
聽講話去鰽盛B

相關搜索目錄: 結婚

國際財經視野 王沛淇

12/11/2012 (一)
之前o係有線,而家又過埋去王Sir度

舊post:
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=171289
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=430206
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

肥左

王SIR咁大年紀頂唔頂得順呀

都唔知姖點諗.明知亞視成日拖記者糧都仲要走去做

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2012-11-13 18:55 發表
都唔知姖點諗.明知亞視成日拖記者糧都仲要走去做
呢個節目係黃SIR製作再賣比亞廂架

..王沛淇既表現 真係勝任有餘..

13/11/2012 (二)

王Sir成日有新女,just like Charlie's angels,厲害!

囉開D 部電腦啦唔該! 6, 4 開!
推去台邊就得啦!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2012-11-14 13:46 發表
推去台邊就得啦!
等待奇蹟出現.. 雖然冇咩可能!!

冇見一排,,個樣又好似真係唔同左喎

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2012-11-14 13:46 發表
推去台邊就得啦!
枱邊?咁啲主持人坐側邊呀?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-11-14 16:47 發表
^邊?咁囓D持人坐側邊呀?
佢意思係擺開部電腦,,可以睇野睇清潔D丫

相關搜索目錄: 電腦 清潔

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-11-14 16:55 發表
佢意思係擺開部電腦,,可以睇野睇清潔D丫
我明佢意思。我只係想知如果要想睇晒成個人,咁張枱同部手提電腦可以擺邊?

相關搜索目錄: 電腦 清潔 手提電腦

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-11-14 17:05 發表
我明佢意思。我只係想知如果要想睇晒成個人,咁張^同部手提電腦可以擺邊?
佢部電腦擺黎做樣架JA,,你估真係有用咩,,反而阻住我地睇野

相關搜索目錄: 電腦 手提電腦

引用:
原帖由 0000000 於 2012-11-14 06:45 發表
13/11/2012 (二)
但係尋晚Doris啲頭髮比前晚短咗啲喎。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-11-14 16:47 發表
枱邊?咁啲主持人坐側邊呀?
同圖既右手邊既杯, 掉掉位

2隻杯放中間, 2邊放電腦, 已經正好多啦!

有得見番Doris  我已經好開心
你地唔好要求咁多 哈哈...

鬖魚u日日做live,做呢d節目當然駕輕就熟,講開又講,部電腦移開d當然好,但最難得係Doris同Michelle都唔會吝嗇自己,反而Sandy就成日遮遮掩掩......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。