推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

She seems not as busy as two months ago but stil need to book a few hours before you go.

引用:
原帖由 cityhunter2008 於 2009-3-4 23:36 發表
點解呢排無哂7h3既報告
低調啲唔好咩
反正都唔憂
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2009-3-5 13:51 發表
She seems not as busy as two months ago but stil need to book a few hours before you go.
經濟差,我都去少左。

引用:
原帖由 8-() 於 2009-3-5 17:03 發表

少左新鮮感,又經濟差,我都去少左。
係度問電話鮋 ching 都少左
好多都自力更生上去抄啦
7H3 忠實小粉絲

Dear Jimsi could you kindly pm me the phone number of 7H3?  THANKS

回復 455# 的帖子

CHing 我都要. 謝謝!

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-3-5 17:37 發表

好多都自力更生上去抄啦
即刻有人問!

引用:
原帖由 8-() 於 2009-3-5 09:03 發表

少左新鮮感,又經濟差,我都去少左。
係度問電話 ching 都少左
好同意,出嚟玩,自己既經濟,同新鮮感係好重要!
著住四骨絲襪造愛, 極盡官能刺激享受!

引用:
原w帖由 8-() 於 2009-3-6 08:28 發表

即刻有人問!
normal
7H3 忠實小粉絲

經濟差,以後都會玩少d,亦會少d上黎,又廢事講多錯多
保住工作要緊!各 ching 保重

引用:
原帖由 8-() 於 2009-3-6 23:37 發表
經濟差,以後都會玩少d,亦會少d上黎,又廢事講多錯多h:" />h:" />h:" />
保住工作要緊!各 ching 保重
咁嘅時勢我都係還原基本步
無周圍試骨
所以呢排我都收晒嗲

上黎傾偈唔使咁凝重嘅
就算有時語氣過左火
呢度d師兄大家都心照係無惡意嘅
(最唔鍾意o係4台傾得兩句
就有d友出黎扮晒大佬話你係寫手亂咁屌人)
好開心係見到你同jimsi師兄冰釋前嫌
大家平心靜氣咁傾偈咪幾好!

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-3-6 23:54 發表

上黎傾偈唔使咁凝重嘅
就算有時語氣過左火
就有d友出黎扮晒大佬話你係寫手亂咁屌人)
最開心係見到你同jimsi師兄冰釋前嫌
大 ...
couldnt agree more..
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-3-6 23:54 發表

咁嘅時勢我都係還原基本步
無周圍試骨
所以呢排我都收晒嗲

上黎傾偈唔使咁凝重嘅
就算有時語氣過左火
就有d友出黎扮晒大佬話 ...
好同意ching講法,四台太激烈
都系呢個台溫和d,起碼吾會比人當寫手

同意..

我以前都係四台果邊多
但係一唔o岩聽就俾人話係寫手吹水
搞到我都無心機再出Report...

講時講, 我試過 香B 豆豆
佢真係唔錯, 我既骨齡比較年輕
唔知佢果D係真定假骨, 不過按完真係幾舒服
而且佢本身個人亦好Friendly好有禮貌

但係見個個巴打都對 華豐7H3咁多好評
小弟又真係未試過
唔知有無熱心Bro 可以俾個預約電話我
試完等我Report同大家分享吓 (希望呢度唔好開口埋口俾人話係寫手啦 )

各位ching 7h3星期日開唔開工架 同埋佢開幾點
想直接殺上去

引用:
原帖由 andy998 於 2009-3-14 23:04 發表
各位ching 7h3星期日開唔開工架 同埋佢開幾點
想直接殺上去
唔識打上去問咩?
7H3 忠實小粉絲

引用:
原帖由 jimsi 於 2009-3-14 23:48 發表

唔識打上去問咩?
冇電話 ching幫到手嗎

引用:
原帖由 andy998 於 2009-3-15 01:00 發表

冇電話 ching幫到手嗎
check pm
7H3 忠實小粉絲

Can any ching pm me 7H3 contact number please?

回復 468# 的帖子

ching可以pm我婷婷電話

7H3

Me too, please pm me!!!
shorthair

引用:
原帖由 kootong 於 2009-3-17 11:01 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=6396665&ptid=223046][/url]
ching可以pm我婷婷電話
引用:
原帖由 Shorthair 於 2009-3-17 16:25 發表
Me too, please pm me!!!
check pm.
7H3 忠實小粉絲

jimsi 兄,
可否pm婷婷電話給我?
thanks

7H3

onceuwinuwin

Try 6839$$@)
shorthair

回復 474# 的帖子

Delete you tel/. please!!!Wrong number???
shorthair

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。