推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 柴灣成屋村

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-16 00:08 發表
幾時帶我行番轉
好!我隨時可提供路線,你帶同肥妹仔單獨去便是

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-17 17:30 發表

千萬不要搭上那紅番,他早已負數出局。

B哥有所不知矣!

鑑於印第安帝國國情不同,加上杜酋長乃一族之君,要起着中央領導人示範作用,三妻四妾,乃印國故有習俗禮儀,淫在江湖,身不由己,事非得已,可以理解!

反而我担心B哥你已倒退至95分,要多加努力,跟我學習,從速洗底!

小弟亦曾因疑似感情缺失,打柴飛花至100分,後更觸及95分下限,經釋囚更生轉介,以飛行棋遊戲形式,三落三上,兼一年不重犯,重拾一柴一花,即101*,望兄引以為鑑!
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 mtpen 於 2012-1-16 09:09 發表

不如上廣州吖!  
最緊要係一路行一路要擔住支地球牌香煙..............

不扮高深,只求認真......

引用:
原帖由 大隻西 於 17-1-2012 17:30 發表

以前60年代,柴灣是出名的紅番區,小弟也不敢進入,B哥早已打遍此地,全日都是他話事

引用:
原帖由 大隻西 於 17-1-2012 17:34 發表

好!我隨時可提供路線,你帶同肥妹仔單獨去便是
帶肥妹仔去減肥?

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 mtpen 於 17-1-2012 21:28 發表

B哥有所不知矣!

鑑於印第安帝國國情不同,加上杜酋長乃一族之君,要起着中央領導人示範作用,三妻四妾,乃印國故有習俗禮儀,淫在江湖,身不由己,事非得已,可以理解!h:" />

反而 ...
酋長乃一族之君,三妻四妾乃正常性活動,為何說是淫在江湖?實乃精忠報國矣 ,至於亞B你已倒退至95分,已無葯可救啦

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-18 00:57 發表

...為何說是淫在江湖?實乃精忠報國矣  
咁仲大鑊,族人知你勁,揾你老襯去打種咋,做死你呀,蘿記哥!
筆懵懂  字敦厚  不以人廢言  不為世俗而避諱  當非董狐  惟學董筆  時扮小丑以娛人娛己  偶亦撰嘻笑怒駡怪論以玩世

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-18 00:33 發表

..B哥早已打遍此地,全日都是他話事
犀飛利,冇使分幾點後呀?

引用:
原帖由 理魯竇 於 2012-1-18 00:05 發表

最緊要係一路行一路要擔住支地球牌香煙........
唔多明!

红双囍得唔得?

引用:
原帖由 mtpen 於 2012-1-18 07:49 發表

唔多明!

红双囍得唔得?

唔得,因為那些年,歌仔係咁唱......

X流流,食地球
戇XX,行路上廣州

不扮高深,只求認真......

引用:
原帖由 理魯竇 於 2012-1-18 12:09 發表

唔得,因為那些年,歌仔係咁唱......

X流流,食地球
戇XX,行路上廣州

引用:
原帖由 mtpen 於 18-1-2012 07:42 發表

咁仲大鑊,族人知你勁,揾你老襯去打種咋,做死你呀,蘿記哥!  
咪當為国捐軀,有國旗蓋添

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-18 12:42 發表

虎骨木瓜旗呀?

引用:
原帖由 mtpen 於 18-1-2012 13:36 發表

虎骨木瓜旗呀?  
虎骨南瓜旗好一点

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-18 17:23 發表

虎骨南瓜旗好一点
温馨提示,杜酋長你搞錯晒喇!

我幫你查問過大峽谷紅族人民葬儀特首辦,佢話捐嘢唔係事必噙國旗,都要睇捐乜㗎!

酋長你咁嘅行為唔係捐「軀」呀,只係捐「X」咋,同捐「血」冇乜分別,佢叫我提醒老兄你咪嘥彈藥呀!

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-17 17:30 發表

我係老飛
有理無理
想入非非

B哥籮記
乃君子哩
扭耳最忌

叔伯兄弟
左右手事
勿與我似
切記切記      

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2012-1-18 23:19 發表

叔伯兄弟  左右手事  勿與我似  切記切記      
多謝壹哥之忠言逆耳!

惟深恐各積犯當兄耳邊風而已!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-18 12:42 發表

最新消息,杜酋長你冚旗有望矣!

我不值大峽谷中央冷待老兄熱心公益一事,幾經週旋,更將此寃案提升到州與州內交層面,後經州來州去,卒之通頂,更經內症部審核,老兄之捐嘢行為,定性為「精終報國」,與頭岳岳嗰位先烈岳飛大叔,同列國家級花背民族英雄!

剛巧「賓夕番未亞」州有政協位候補,因先前有一酋長司職打種,因捐嘢過度殉職,經阿筆我會同少數民族生殖科主官極力引薦,老兄將會用差額選舉勝出當選為賓州政協,從始生榮死哀,得享冚旗殊榮,但先旨聲明,乃賓州州旗,即猫骨青瓜旗而已,埋年結喇,都叫做有嘢冚吖,係冇?

至於日後可否upgrade至星條花旗一事,就要觀兄如何了得矣,正所謂人在做、天在看嘛!

杜酋長,努力!加油!紅族人民大翻身有望了!  

引用:
原帖由 mtpen 於 19-1-2012 15:26 發表

最新消息,杜酋長你冚旗有望矣!

我不值大峽谷中央冷待老兄熱心公益一事,幾經週旋,更將此寃案提升到州與州內交層面,後經州來州去,卒之通頂,更經內症部審核,老兄之捐嘢 ...
Mr Pen,你又唔聽亞一話, 因住佢老兄同你提早開年 要你冚旗

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-20 00:10 發表

Mr Pen,你又唔聽亞一話, 因住佢老兄同你提早開年 要你冚旗
冇喇,改過自新喇!

我係担心B哥咋!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2012-1-18 00:57 發表
酋長乃一族之君,三妻四妾乃正常性活動,為何說是淫在江湖?實乃精忠報國矣 ,至於亞B你已倒退至95分,已無葯可救啦  
因為我跟得你多,跟你去撲蝶

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2012-1-18 23:19 發表

我係老飛
有理無理
想入非非

B哥籮記
乃君子哩
扭耳最忌

叔伯兄弟
左右手事
勿與我似
切記切記      
終於講真話囉!!自已人

引用:
原帖由 mtpen 於 2012-1-20 07:40 發表

冇喇,改過自新喇!

我係担心B哥咋!

上次去夜場唔夠cash,焗住碌卡,現正咩簿守行為三十天,不能夜出

引用:
原帖由 大隻西 於 2012-1-20 17:36 發表

上次去夜場唔夠cash,焗住碌卡,現正咩簿守行為三十天,不能夜出
B哥講緊上次係20年前 ,  有無被左手扭耳仔 ?  定係自扭 ?   現在咩簿守行為係為乜事 ?

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2012-1-20 22:58 發表

B哥講緊上次係20年前 ,  有無被左手扭耳仔 ?  定係自扭 ?   現在咩簿守行為係為乜事 ?  

壹哥你有所不知矣!  

B哥佢話禁足夜出啫,冇話到唔日出噃!

佢老哥乃老雀玩家,呢30日係自設休魚期,以保持新鮮感!

其實B哥佢轉移陣地,呢排鍾意Happy Hour多啲,事關嗰度多咗好多妹妹仔,呢班新血出嚟撈,皆因聖誕新年洗大咗,出嚟Part Time兼吓職咋,佢哋入夜要交人扮乖乖女,費事俾阿媽通緝!

B哥真識埞!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。