推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位師兄姐, 小弟都係好驚, 今日一整日神不守舍
放工始終上左睇15/f
因為空"昌"期未夠
因為發病期太快, 醫生猶疑,
但我信佢判斷話係椰菜花,
於是做埋冷凍, 冷凍果陣好似見個粒肉瘤無左
但返到屋企再睇番, 粒野好似大左, 點算??
請問咁多位師兄呢個現象係咪好正常
仲有我問醫生d衣物駛唔駛特別處理, 佢又話唔駛
我好驚因為同衣機洗, 會傳到俾家人

見個鬼怕黑, 以後唔會再出去玩, 依家響度同咁多位師兄奮鬥!!!!

horusthedeath:
你好快d del 左你個post個醫生名.
不係會比版主ban a/c.

冷凍完係會腫左起水泡.

但要小心, 假如個水泡穿左d水流落第二d位.
係有可能野到第二d位都有.
我個日問過15/F醫生.
佢話用砂布包住, 不好比個泡d水流到周圍係.
我自己有生唇倉, 唇倉一穿左,
入面d水流到邊d唇倉生到邊...
所以d水泡要小心處理.

我沖涼有用熱水浸下d底褲.
其實d菌掂到d洗衣粉應該會死.
所以不洗咁緊張.
中左招, 真係不敢再去玩.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-10 22:13 發表
horusthedeath:
你好快d del 左你個post個醫生名.
不係會比版主ban a/c.

冷凍完係會腫左起水泡.
但要小心, 假如個水泡穿左d水流落第二d位.
係有可能野到第二d位都有.
我個日問過15/F醫生.
佢話用砂布包住,  ...
多謝巴打提醒
咁都放心d,
我終於鼓起最大勇氣同屋企人講
個感覺好痛苦

引用:
原帖由 horusthedeath 於 2008-7-10 22:33 發表

多謝巴打提醒
咁都放心d,
我終於鼓起最大勇氣同屋企人講
個感覺好痛苦
你敢同屋企人講?

我一定不講.

講出來又無人幫到我.
仲要比人鬧, 好麻煩.

各位巴打, 救命,
我五月十号有過一次性行為, 六月四號到就發覺睾丸好痛, 就入左急症室, 住左一晚醫院
驗左血同驗左尿, 醫生話血無細菌, 就比左兩星期抗生素我, 食完兩星期後, 一直無好過,
就再次去急症室, 醫生話要等七月尾個驗尿報吿先知咩事, 就好求其比左D止痛藥我.

救命, 各位巴打, 我想問驗血係唔係驗唔到淋病, 非淋?
係唔係去睇專科好D?
我會唔會不育咖?
成個幾月, D發炎都未好,
now, 係成個下體發炎, 尿道, 前列線,
救命, 會唔會有AIDS?

引用:
原帖由 性病 於 2008-7-11 00:40 發表
各位巴打, 救命,
我五月十号有過一次性行為, 六月四號到就發覺睾丸好痛, 就入左急症室, 住左一晚醫院
驗左血同驗左尿, 醫生話血無細菌, 就比左兩星期抗生素我, 食完兩星期後, 一直無好過,
就再次去急症室,  ...
性病兄:
好心你改個好d既名...
好不"老禮"...
想check真d, 去私家啦.
不過全套check要$2000以上(未計診金).

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-11 01:11 發表

性病兄:
好心你改個好d既名...
好不"老禮"...
想check真d, 去私家啦.
不過全套check要$2000以上(未計診金).
2000驗D乜?
政府話驗尿要四至六星期,
可能我都死左喇,
有無人有15/f電話?
PM我

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-10 23:54 發表

你敢同屋企人講?

我一定不講.
講出來又無人幫到我.
仲要比人鬧, 好麻煩.
比人鬧下先會醒, 我覺得
起碼講左出黎舒服d, 唔駛形住形住
雖則真係好難受
不過依家咁要擔心呢七十幾日...唉...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-11 00:43 發表

你幾大呀! 結左婚?
WHY 講呢?
好後生, 廿三歲,未結
講左起碼個心舒服d, 因為唔講屈住屈住好辛苦
可能我心智仲未成熟啦, 唔識處理呢d問題

各位手足......昨日上左15/F檢察...好彩鼻入面個D唔係....醫生話唔好咁敏感...個D只係毛囊...

順便驗埋HIV同梅毒,依原體.....緊張時刻又到了...係我重新振作的一個關口....

係到順便呼籲...醫病重貴過去玩....請三思!!!!!!

PS:請想各位有驗過依原體既師兄...你地係咪淨係留小便樣本?????
      因為醫生話留精會檢察得好D.....但我只留小便....因為....

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-11 01:26 發表

了解你好急想知, 不過大家都要守版規。
你去呢度CHECK下啦。
http://forum.timway.com/f/thread-189057-1-1.html
唔該晒tony

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-10 17:46 發表
其實我不煙不酒, 但係15/f醫生就叫我戒蛋, 牛, 海鮮~~~好似好難戒...

另外咁多位新入來的師兄師姐, 去政府睇除左錢既問題, 佢地十分之粗魯, d姑娘又好似俾面色你睇, d醫生又好似唔想答你野, 講真你本身有呢個病或 ...
唔會喎, 灣x果間90%的醫生的態度都好好, 有問必答. 女人姑娘只是做登記, 所有輔導檢查治療都係男醫生或護士.

Day 19, 尋晚自己落手解決左, 真係忍得好辛苦成2個星期, 唉.. 我依家返工果度一日去兩次洗手間度用火酒嘖下下面, 一係殺下d表皮病毒(如有), 一係谷埋d未發既椰仔出尼, 返到屋企條底褲丟入洗衣機前再嘖幾野係褲浪, 我今天終於明白為什麼酒精叫火酒, 你自己嘖下就知, 其他皮膚地方只係覺得涼浸浸, 嘖果度就火燒一樣, 因為皮薄血管神經多, 亦係因為呢個原因, 你先有剌激感覺, 同咁易比病毒入侵..

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-11 14:11 發表
Day 19, 尋晚自己落手解決左, 真係忍得好辛苦成2個星期, 唉.. 我依家返工果度一日去兩次洗手間度用火酒嘖下下面, 一係殺下d表皮病毒(如有), 一係谷埋d未發既椰仔出尼, 返到屋企條底褲丟入洗衣機前再嘖幾野係褲浪, 我 ...
點解要自行解決????

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-10 13:53 發表

很同情你, 我有過你的情況, 不過當時我都未知道可能中左, 更加未知道呢隻野的問題及後果(天真+好傻+無知!).. 幸運地我bb是開刀生的, 如果唔係我家陣都唔知點好, 因為bb 一定要送去檢查了..! 我唔打算再生, 會用 ...
咁即係你太太都知?

引用:
原帖由 性病 於 2008-7-11 01:22 發表

2000驗D乜?
政府話驗尿要四至六星期,
可能我都死左喇,
有無人有15/f電話?
PM我
我睇15/F之前個醫生寫紙比我去化驗所驗.
驗左愛滋, 梅毒, 淋病, 包疹...
用左$2000.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-11 20:30 發表

我睇15/F之前個醫生寫紙比我去化驗所驗.
驗左愛滋, 梅毒, 淋病, 包疹...
用左$2000.
係咪即驗即報告?

引用:
原帖由 horusthedeath 於 2008-7-11 09:27 發表

好後生, 廿三歲,未結
講左起碼個心舒服d, 因為唔講屈住屈住好辛苦
可能我心智仲未成熟啦, 唔識處理呢d問題
你第日你一定後悔...
講左屋企人都會對你改觀...
第日你有咩行差踏錯...
屋企又摷返出來講...

引用:
原帖由 horusthedeath 於 2008-7-11 20:33 發表

係咪即驗即報告?
no...
等幾日
我記得1 week內.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-11 20:35 發表

你第日你一定後悔...
講左屋企人都會對你改觀...
第日你有咩行差踏錯...
屋企又摷返出來講...  
唉...都會...不過冇得後悔...我要對得住自己, 對得住家人, 發左誓以後唔會再出去玩

引用:
原帖由 horusthedeath 於 2008-7-11 20:55 發表

唉...都會...不過冇得後悔...我要對得住自己, 對得住家人, 發左誓以後唔會再出去玩
對對...我也要為我將來著想....以後都唔會去個D地方...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。