推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-13 13:09 發表

我係外呀, 不過醫生話係有機會係入面, so 我覺得如果生係入面真係check唔到~
我下星期會覆診到時再問問佢點檢查
CandyChun
小心處理呀.多D檢查.
唔好俾佢野開去呀.
俾佢生係入面就大件事咯.
女性比男性更痛苦架...祝你好運

其實大家對中招呢個問題唔好咁灰啦.
基本上喺醫得好嘅.只係時間問題.
有D人快.有D人慢姐.用一個平常心對待佢.
唔好太緊張..(當然最初時真係想死咁濟)
洗錢睇私家專科就要嘅..日常要處理好衛生有幫助.
放心啦...一定會醫好架.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-11 20:35 發表

你第日你一定後悔...
講左屋企人都會對你改觀...
第日你有咩行差踏錯...
屋企又摷返出來講...  
有左案底, 真係萬劫不復...呢隻疣就係上天要標籤人類性濫的工具, 你用時間去改一定可以洗底, 改唔到跟死你, 點解唔先花D時間先呢? 你23才有大把時間, 身體唔會太差, 又冇老婆想甩佢都唔係太難! 為自己留一D時間, 留一D私隱都不為過, 唔好咁快認衰仔就當為自己一啖氣迫自已快D戰勝佢.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-12 00:50 發表
今日去左check
又過一關
而家7個半月了
希望個個都有好開始
KEEP IT WELL!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-12 04:59 發表

chiyau2008兄好多謝你既保貴意見, 那想問一下你係有左疣先有細路定有左之後有? 咁你之後你太太有無被感染? 另外係幾時既事呢架?
BB出左來幾月才發現JJ 冠果4粒, 有左差不多一個月了, 根尾一粒好奈了, 有一年, 有D硬好似結焦上下硬, 老婆剛年檢子宮脛及HPV冇感染.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-13 13:09 發表

我係外呀, 不過醫生話係有機會係入面, so 我覺得如果生係入面真係check唔到~
我下星期會覆診到時再問問佢點檢查
如發病一定CHECK到(3至8個月內的潛伏期), 用內窺鏡可以看到的, 你可以去家計會做佢地會CHECK HPV的.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-11 22:25 發表
各位師兄師姐~~~

雖然有d離提~~~不過都想講俾大家知~~~
我出年2月結婚喇~~~~hehe~~~
太好了~ 祝你身體一路健康!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-13 19:47 發表

我也是.....身心也疲倦......聽日重要聽報告.......心情沉重中....希望無事....
如果有一直有用安全套, 唔使太擔心, 放輕D心情啦... 我有個朋友玩完番尼, 話開頭做果分零鐘冇帶套, 同人傾傾下愈來愈驚, 去左驗血CHECK 愛滋, 睇住佢天天被折磨, 成個人變晒.. 連D女同事最後都知道重安慰埋佢, 最後出左報告冇事佢向街大喊了一聲發洩出尼... 3個幾月的懲罰已經足夠了吧..!?  任何事發生左一定冇得變, 一定要諗下一步點做, 驚係幫唔到咩手..

引用:
原帖由 snghk 於 2008-7-11 19:48 發表

咁即係你太太都知?
唔知, 不過要快d攪好d病徵先唔係行埋比佢問死梗, 可以用套做因為已經做左人, 要佢年檢check住子宮脛...>> 順便check hpv, 暫時係咁既策略, 如果最後都係要爆大獲, 就話佢大肚時自己性衝動出過去發洩中左. 應該係一個唔錯的原諒藉口, 唉男人真係有苦自己知.

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-7-11 22:25 發表
各位師兄師姐~~~

雖然有d離提~~~不過都想講俾大家知~~~
我出年2月結婚喇~~~~hehe~~~
恭喜...我諗離少少題唔緊要掛,反而我覺得有o的開心事沖喜下都好。

順便講講近況啦...太耐無黎,或者ching唔記得我出咩野事。我5月17日去玩過,一個星期後發左淋病出黎,食左大半個月藥,一直都唔覺有翻發。基本上我係o係度等8月17日去驗血。

我就無乜點戒口,好在我本來唔食煙,亦好少飲酒,所以所謂戒酒對我黎講係無乜難度。

出左事,除左黎呢度,只係向一個以前同我成日一齊出黎玩的朋友講過。除此之外,就再無講過俾其他人知喇,標籤係一個問題,第二就係呢o的野,我覺得上黎呢度呻下,互相支持已經好夠。親人朋友知道,就算係出於善意的關心,好多時都會o係唔適當o既時間黎問候,有時自己本來心情唔錯,俾佢地提一提,又即刻down返。

到而家只係差唔多兩個月,好難講我將來心癮會唔會再起。不過到目前為止,中過招後,其實都下意識覺得出黎做的女仔會帶住好多菌,好自然就唔會對「玩」有咩野興趣。真係頂唔順,自己搞掂。

最後倒數,離8月17日還有34天。奧運倒數對我無意思,呢個倒數最緊要。

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-14 11:08 發表

有左案底, 真係萬劫不復...呢隻疣就係上天要標籤人類性濫的工具, 你用時間去改一定可以洗底, 改唔到跟死你, 點解唔先花D時間先呢? 你23才有大把時間, 身體唔會太差, 又冇老婆想甩佢都唔係太難! 為自己留一D時間, ...
多謝巴打鼓勵,
認左衰仔, 同屋企人始終有條刺,
不過屋企人好開通, 好關心我
我一定要趁後生洗底
仲要擔心埋呢七十幾日

我解脫啦終於........報告完全無野..上天比了機會我重新做人.....好開心

目前只要全力一撃打抵椰仔就可以了.....願各師兄姐和我早日康復

PS:呢三個月真係好難過....我會記住......

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-14 22:40 發表
我解脫啦終於........報告完全無野..上天比了機會我重新做人.....好開心

目前只要全力一撃打抵椰仔就可以了.....願各師兄姐和我早日康復

PS:呢三個月真係好難過....我會記住......
戰線中有呢d消息真係好鼓舞, 等你好消息!

有無師兄可以分享下用左3M有咩反應?

我就紅左.
我發覺不係就咁o即出黎茶完就算.
要茶到d皮吸收o西(茶到睇不到白色).
咁第二朝起身先不會紅得咁犀利,
同不會咁易損.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-14 12:19 發表

唔知, 不過要快d攪好d病徵先唔係行埋比佢問死梗, 可以用套做因為已經做左人, 要佢年檢check住子宮脛...>> 順便check hpv, 暫時係咁既策略, 如果最後都係要爆大獲, 就話佢大肚時自己性衝動出過去發洩中左. 應該係 ...
chiyau:
有苦真係自己知...
而且不敢比人知...
好辛苦...
真係生不如死...

引用:
原帖由 minghin 於 2008-7-13 12:54 發表

小肥t
目前都一切正常..己經有10月無事了.
保持目前所做嘅處理方法.ok嘅..
不過大脾(那)呢就要更加小心處理.
天熱汗多.怕D癬翻發就影响D疣也翻發就大件事啦.
恭喜哂啦應該無事既, 咁你而家幾耐覆一次眕?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-14 17:08 發表

chiyau:
有苦真係自己知...
而且不敢比人知...
好辛苦...
真係生不如死...
係得依個版post個個都一定試過依種經瀝

今朝起身沖涼洗左d 3M.
上午去toilet見到舊位好似有一粒...
放工返屋企沖完涼又好似無左...
唉...
救命呀...

係幻覺定點...?
就癲啦...

唔.......你當冇先
如果2星期覆診一次應該冇問題
有都冇法

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-16 00:00 發表
唔.......你當冇先
如果2星期覆診一次應該冇問題
有都冇法
小肥兄:
你就好啦, 望見家鄉.
好返結婚就可以有新生活.

我都希望我可能睇錯.
lee幾日好忙.
無計, 要等醫生放完假先睇.

15/ Doctor will be on holiday from 18 (Friday) to 28 Sunday,

Brothe make your own arrnangement if you want to see hime

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-15 21:06 發表
今朝起身沖涼洗左d 3M.
上午去toilet見到舊位好似有一粒...
放工返屋企沖完涼又好似無左...
唉...
救命呀...
係幻覺定點...?
就癲啦...h:" />
冇改錯名, 真係好似植物咁, 有少少水淋下又生番晒, 一定要連根拔起, 3m 可以做到類似灌d咸水落泥土, 成棵樹都會死.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-16 00:31 發表

小肥兄:
你就好啦, 望見家鄉.
好返結婚就可以有新生活.

我都希望我可能睇錯.
lee幾日好忙.
無計, 要等醫生放完假先睇.
你休息多d啦, 身體好好重要

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。