推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-16 00:31 發表

小肥兄:
你就好啦, 望見家鄉.
好返結婚就可以有新生活.

我都希望我可能睇錯.
lee幾日好忙.
無計, 要等醫生放完假先睇.
千祈唔好咁講
一日未夠1年零3個月-2年
都是大家一樣

相關搜索目錄: 結婚

各位巴打,細佬之前玩過一次,不過有帶袋吹同做~但係就有濕吻,到衣家爲止個dede未生任何嘢,dede也沒有流“鼻涕”不過最近覺得背脊好痕,自己覺得賴左野,唔知道各位有冇試過咁病例,祝大家身體健康!

Knur:

I don't understand why you knew those doctor names.
Yet you are asking their info in your first post.
Please read the rules and conditions in this forum:
http://forum.timway.com/f/thread-162004-1-1.html

Also advise you remove both doctor names within 24 hours in your post.
Otherwise, your account will be suspend.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-15 01:53 發表

恭喜哂啦應該無事既, 咁你而家幾耐覆一次眕?
我就無定期覆診嘅...一般自我檢查無事就ok啦.
發覺有粒粒才去15/F.前面就超過一年.
後面就10個月無事.家鄉在望~

引用:
原帖由 minghin 於 2008-7-16 18:30 發表

師兄戰了很久呢....知道太約還有幾耐完了嗎????

引用:
原帖由 minghin 於 2008-7-16 18:30 發表

我都有13個月冇返發,所以成年冇去覆診囉...一般自我檢查無事就算啦.
諗住到發覺有粒粒時才去15/F.希望真係返到家鄉囉.
各位兄弟齊齊繼續努力必定可以返到家鄉

Day 25, 今日甩皮, jj 脛冠的甩了不少, d藥水都幾勁, 希望保持住, 對上一次唔知係咪等多左兩日先去查藥, 又見佢地生番尖晒左. 有d驚, 今日睇情況好左好多, 但看清楚d仍然是一片紅紅地, 哎希望佢快d死. 聽日要去政府社科見醫生, 應該有報告出. 又聽下佢講咩... 我用放大鏡去睇過d死皮係有d死左既疣組織係入面, 給大家參考下.

10x

50x

其實以你地既case黎講, d粒粒係咪多數都係偏白或者比較淺色(肉色?粉紅色?)
因為你知其實成個器官都好多毛囊同油脂粒, 有時都唔知d粒粒究竟不嬲都存在定係突然間嚮度....

引用:
原帖由 mochilo 於 2008-7-17 02:57 發表

我都有13個月冇返發,所以成年冇去覆診囉...一般自我檢查無事就算啦.
諗住到發覺有粒粒時才去15/F.希望真係返到家鄉囉.
各位兄弟齊齊繼續努力必定可以返到家鄉
MINSHIN, MOCHILO & 小肥T兄請問你地3個有無去過海灘游水?

各位好呀....
唉, 一個月前 (16/6) 膽粗粗第一次走去學人叫雞, 仲好天真好傻咁以前戴個名廠套就冇事...
點知隔天走去睇d網先知套都唔一定防到性病...
基本上個時d陰毛已經痕痕, 懷疑係滴蟲, 之後剪短d毛就冇左事,
但一直提心跳膽, 日日望住條J做人, 始終我對個妓女ge衛生冇晒信心...
好彩係將近5星期, 都冇咩大異樣, 亦冇怪野流出,
但真係好驚AIDS同菜花,
而家仲有兩個月空窗先可以驗AIDS, 諗住做政府or d機構ge快速, 邊個好d? 又怕俾人點相...
但聞說菜花ge潛伏期可以有8個月...點捱ar! 請問各位大概幾時左右病發??

好後悔!!好後悔!!好後悔!!
如果早d知道d性病野打死都唔會去試, 貼$俾我都唔會去!!
最衰又唔可以同朋友, 家人講, 所以希望黎呢度同大家傾下, 唔係我會痴線...

而家, 只好希望0.07mm救我小命, 俾我重新做人!!

引用:
原帖由 denivy 於 2008-7-18 14:33 發表
各位好呀....
唉, 一個月前 (16/6) 膽粗粗第一次走去學人叫雞, 仲好天真好傻咁以前戴個名廠套就冇事...
點知隔天走去睇d網先知套都唔一定防到性病...
基本上個時d陰毛已經痕痕, 懷疑係滴蟲, 之後剪短d毛就冇左 ...
denivy 你有帶套係唔需要擔心梅毒aids的, 果d要體液交流先可以傳染, 滴蟲可以自己檢查到,也可以完全醫好, 疣同\疹係皮膚性病, 用套都100%幫唔到防護. 疣大部分人起3個月左右病發, 你可以試下用有香味的bb油查下面及令其充血興奮狀態後, 之後保持下面油潤一兩個小時, 我個人經驗覺得因為病毒受到香味刺激及濕潤的環境下會谷到d疣好快咁生出尼, 小心唔好弄損疑似疣的地方!

之前見到好似有.
lee 3日又好似見不到有.
lee排太辛苦.
日日9:00am~5:30pm天台曬太陽.
全身包o西, 收工衫褲同底褲m濕o西.
收工都累到爆...
我真係怕大獲咁番發...

[quote]原帖由 stanleysex 於 2008-7-18 00:24 發表

MINSHIN, MOCHILO & 小肥T兄請問你地3個有無去過海灘游水? [/quote

無~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-18 00:24 發表

MINSHIN, MOCHILO & 小肥T兄請問你地3個有無去過海灘游水?
冇.......................

點解要問有冇游水呀?!

引用:
原帖由 minghin 於 2008-7-18 20:43 發表
[quote]原帖由 stanleysex 於 2008-7-18 00:24 發表

MINSHIN, MOCHILO & 小肥T兄請問你地3個有無去過海灘游水? [/quote

無~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我一定唔會游水
特別是泳池
好易惹到白蝕
當然海灘游水應該是對身體好的
因為脾罅唔會因摩擦而損...增加翻發機會
又可以做運動......游得3-4個月肚腩一定冇

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-19 00:19 發表

我一定唔會游水
特別是泳池
好易惹到白蝕
當然海灘游水應該是對身體好的
因為脾罅唔會因摩擦而損...增加翻發機會
又可以做運動......游得3-4個月肚腩一定冇
我都想減肚腩...
不過我不識游....
只識浮...

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-17 17:14 發表
Day 25, 今日甩皮, jj 脛冠的甩了不少, d藥水都幾勁, 希望保持住, 對上一次唔知係咪等多左兩日先去查藥, 又見佢地生番尖晒左. 有d驚, 今日睇情況好左好多, 但看清楚d仍然是一片紅紅地, 哎希望佢快d死. 聽日要去政府社 ...
chiyau:
你d藥水係"水羊酸"?

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-18 17:09 發表

denivy 你有帶套係唔需要擔心梅毒aids的, 果d要體液交流先可以傳染, 滴蟲可以自己檢查到,也可以完全醫好, 疣同\疹係皮膚性病, 用套都100%幫唔到防護. 疣大部分人起3個月左右病發, 你可以試下用有香味的bb油查下 ...
唔該ar
唉, 都唔駛點谷d疣出黎lu,
就捱埋呢兩個月la, 當係對自己ge懲罰...

引用:
原帖由 nowhereman 於 2008-7-17 17:52 發表
其實以你地既case黎講, d粒粒係咪多數都係偏白或者比較淺色(肉色?粉紅色?)
因為你知其實成個器官都好多毛囊同油脂粒, 有時都唔知d粒粒究竟不嬲都存在定係突然間嚮度....
唔知有冇邊位師巳可以解答小弟問題呢?萬分感謝!

Hi all

long long time no chat la!  hope everyone is doing fine!!

各位巴打,
我五月十日去左大陸玩, 初期都無發覺什麼病症, 到左六月四日,發覺睾丸痛, 甘就去左急症室, 住左一晚, 驗左血話無菌, 等七月尾驗尿報告, 就比左Levofloxacin 尼隻薬二星期我.
過左十日, 即六月十六日, 無乜好轉, 就去左睇旺角中心9樓L先生, 講左病歷,佢都話無事,比左Ofloxacin尼隻藥一星期我.
我照祝指示食左三星期, 停藥.
到左七月十五, 真是痛到忍唔住, 去左睇15/f, 15/f醫生話係淋病, 幫我驗尿驗淋同非淋, 真係可憐, 變左慢性, 有排醫.
仲要等到八月十日驗愛滋同梅毒,
又怕有HPV, 真是生不如死,
天啊, 如果比我過到八月十日個關,我真的以後都唔去玩,
好後悔, 以後都唔敢.

政府信唔過, 千祈無睇政府, 而家我蛋蛋好似細左好多, 都唔知會唔會不育.

引用:
原帖由 PrintPro 於 2008-7-20 21:07 發表
long long time no chat la!  hope everyone is doing fine!!
大哥好想見你
最近好嘛?

唉, 今天去左睇咇尿科(醫生話我精索静脈曲張), 究竟我是什麼病?
15/f 要下星期先開, 等緊驗尿報告. 好苦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。