推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[疑難] 141.161.168. 現在不能進入????

被抄了...

氣死人了說...本來明天要去香港的

引用:
原帖由 01410 於 2007-6-15 00:26 發表
7.1 前後小心d洗太太地! 去澳門好d!
我都係咁話會洗地
但在另一個討論區咁講即畀人話唔關事
但我唔同意,因為往年都試過

春歸秣陵樹,
人老建康城。
感月吟風多少事,
如今老去無成,
誰憐憔悴更雕零,
試燈無意思,
踏雪沒心情。
沒心情!

我們這個FORRUM會不會出問題?
希望沒事,平平安安渡過7.1。

回復 #21 GoldbergAC 的帖子

Hi Hi ^^....

引用:
原帖由 Xavior 於 2007-6-15 12:31 發表
What??

quote from 4台

Quote 慶祝香港回歸十週年!
本網站進行系統昇級,休息片刻,直至另行通知。
多謝各位成年人仕長期支持本網站!unquote

引用:
原帖由 Xavior 於 2007-6-15 12:31 發表
你認得我呢~~~~

但係我傾開果班唔見曬

好似無左忽肉咁

係啦, 冇得上樓玩唔緊要, 冇左班志同道合既friend先係問題

希望 7.1 風聲過後可以開翻.

引用:
原帖由 GoldbergAC 於 2007-6-15 13:51 發表

你認得我呢~~~~

但係我傾開果班唔見曬

好似無左忽肉咁
I am here ..... 金堡兄

引用:
原帖由 0.03 於 2007-6-15 21:18 發表

I am here ..... 金堡兄
嘩~~~~~~

靈衫兄都響度~~~~~

回復 #1 littliepiglunar 的帖子

引用:
原帖由 browneyes 於 2007-6-15 01:21 發表

反正呢排都冇野好食...  
但睇怕呢劑都有排抖...
browneyes兄響果邊係咪用"友理友理"做頭像果位????

如果係我就記得你啦~

見到的話PM我~

唉! 點搵返失散既巴打呢?

Hello 九記 兄 ..... 收 pm

the rich get richer and the poor get poorer. the rich also go for prostitutes but the joints they frequently go dont get hammer. places like emperor are only getting more exciting everynight. the couple hundred to one thousands price range market is being hammered over and over until now, dead. what kind of govt policy is that? the govt and the powerful are only creating more problems. one day, there will be more sex criminals than before coz the policy is unjust!

引用:
原帖由 0.03 於 2007-6-15 23:51 發表
Hello 九記 兄 ..... 收 pm
好感激

sigh...really need to eat ourselves...or go to Macau instead

消 息 稱 , 今 年 3 月 警 方 派 出 多 名 警 花 , 假 扮 一 樓 一 的 鳳 姐  底 蒐 證 , 首 先 透 過 報 章 廣 告 向 設 有 鳳 樓 的 舊 式 樓 宇 入 手 ,  底 警 花 其 後 成 功 分 別 向 多 個 賣 淫 集 團 的 成 員 租 下 「  房 」 , 其 間 , 懷 疑 與 集 團 有 聯 繫 經 營 色 情 網 站 的 人 士 主 動 與  底 警 花 接 觸 , 並 游 說 替 她 們 刊 登 營 業 廣 告 。
底 女 警 在 掌 握 罪 證 後 , 立 即 通 知 上 司 , 前 日 開 始 採 取 連 串 搜 捕 行 動 , 搜 查 港 九 及 新 界 共 22 個 地 方 , 拘 捕 16 名 年 齡 由 22 至 61 歲 男 女 。

引用:
原帖由 littliepiglunar 於 2007-6-14 18:07 發表
除了161SEX 乜事??
睇開而家無得睇,
真好惨慘惨!!!
香港無這些疏導渠道,
重有乜自由可言..
香港D差人需要乜野遊戲規則寫出來
比人跟囉,但不應該冚哂!!!

引用:
原帖由 noname 於 2007-6-16 09:20 發表
消 息 稱 , 今 年 3 月 警 方 派 出 多 名 警 花 , 假 扮 一 樓 一 的 鳳 姐  底 蒐 證 , 首 先 透 過 報 章 廣 告 向 設 有 鳳 樓 的 舊 式 樓 宇 入 手 ,  底 警 花 其 後 成 功 分 別 向 多 個 賣 淫 集 團 ...
有冇人上過邊d新女似madam?
應該多數是陀地...........

引用:
原帖由 Mr.JerJer 於 2007-6-16 18:05 發表

有冇人上過邊d新女似madam?
應該多數是陀地...........

富士有兩件陀地都好樣吋下,一開門就好似唔想做咁,會唔會係madam呢?

引用:
原帖由 bigdonkey 於 2007-6-17 00:38 發表

富士有兩件陀地都好樣吋下,一開門就好似唔想做咁,會唔會係madam呢?
咁你有冇上過?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

今天係父親節, 祝各位父親都妻賢子孝, 性福滿載!!           

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。