推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大型正骨場我搞咗位技師三次~

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-6-23 15:55 發表
大型正骨場我搞咗位技師三次~

我吾想影響間場同位女女,所以我吾會講係邊間。

大型正骨場一間,我當時按緊正骨,見位女女幾可愛,手多多摸佢,開頭左閃右避,慢慢又吾多閃避,我見咁就緊係得寸進尺啦, ...
你講我咪信羅

大型正骨場?

我就唔多信喇!

大場o的房左右牆同房門都有窗,
有經常有服務員o係走廊行來行去,
仲要o係間房三個鐘(45分鐘x3=215分鐘)做三次?
盡管師兄你有潘安之貌、如簧之舌,
我諗個技師都唔會為o左你o既得寸進尺而自毀前途囉!......

飄泊流浪一孤客,狂歌走馬遍天涯;
笑看浮生逐水談,與人無愛亦無嗔。

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-6-23 15:55 發表
大型正骨場我搞咗位技師三次~ 我吾想影響間場同位女女,所以我吾會講係邊間。
大型正骨場一間,我當時按緊正骨,見位女女幾可愛,手多多摸佢,開頭左閃右避,慢慢又吾多閃避,我見咁就緊係得寸進尺啦, ...
天使之施師兄, 是一型正骨場比簽 200 小費, 我諗個場只可算是中場囉!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 zcjc 於 24/6/2007 10:25 PM 發表
好少可以咁樣,正骨場工衣,環境一般都設計成不易開大
若無記錯,"在水一方"o既&(號中式房可以......
可惜呢個場無一個我睇得上眼o既技師呢......
呢間房有乜咁特別?你o地自己去睇睇啦!
飄泊流浪一孤客,狂歌走馬遍天涯;
笑看浮生逐水談,與人無愛亦無嗔。

引用:
原帖由 lgrlw007 於 2007-6-23 16:33 發表
在那家啊,能否告之.........
Sorry 答應咗女女吾講得。

引用:
原帖由 Fastener 於 2007-6-23 17:14 發表
手多多就有野食,真係"正"骨場嗎?
打真軍就真係要小心!
多謝 Brother 提醒,成個星期細佬都無病無痛,當日咀位女女小妹妹都冇臭味,應該冇性病,有冇AIDS就吾知,不過吾做都做咗,出得嚟玩、預咗要還!

引用:
原帖由 Charlie+K 於 2007-6-23 19:35 發表
There has many windows in 正骨場, and most 服務員 will looking inside the massage room around 20mins,why can you ML in the room?
我做咗三次,每次都吾過十分鐘,可能因為打真軍關系比較快,所以冇畀服務員發現。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2007-6-23 20:12 發表
A public show in the sauna!!!!
冇人知所以吾算公開表演~

引用:
原帖由 regor881 於 2007-6-23 21:25 發表
3次起頭 ?? 咁勁..????
我自己都吾信,不過當日真係起三次、插三次、出三次,我冇食藥!

引用:
原帖由 devils 於 2007-6-24 02:57 發表
Don't blow water! pure suna how can let you to make love ar? 3 times! dreaming 3 times ha ma!
我吹水就扑街死。

引用:
原帖由 Cyberman 於 2007-6-24 05:47 發表
Hard to believe ?
世事無奇不有,信則有、不信則無,我冇作野!

引用:
原帖由 91254431 於 2007-6-24 17:22 發表
don't day dream? how come you can ml in normal sn? they are open and see-through window. many witness watch you ml?
間房幾格攝,可以偷偷搞到。

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-24 21:19 發表
係正骨場抽水, 我就信, 要開大..就機會不大..
難以相信......
我明白確係幾難令人相信,不過我講嘅係事實,我作大我扑街死!

引用:
原帖由 zcjc 於 2007-6-24 22:25 發表
好少可以咁樣,正骨場工衣,環境一般都設計成不易開大
位女女工衣係套裝,著長褲保守型,不過要除有幾難呀!

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-6-25 01:26 發表

大家都係講下,唔駛咁認真;
發到個誓咁毒,開口中點算?
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 流浪客 於 2007-6-25 00:40 發表
大型正骨場?

我就唔多信喇!

大場o的房左右牆同房門都有窗,
有經常有服務員o係走廊行來行去,
仲要o係間房三個鐘(45分鐘x3=215分鐘)做三次?
盡管師兄你有潘安之貌、如簧之舌,
我諗個技師 ...
世事無絕對,我吾係想話我有幾利害,正骨場我都可以開大,我只係分享我嘅經歷,吾信吾緊要,吾好話我吹水,我吹水我扑街死!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-6-25 00:44 發表

天使之施師兄, 是一型正骨場比簽 200 小費, 我諗個場只可算是中場囉!
個場按超過三個鐘簽小費冇上限,我冇當位女女係雞,我吾簽咁多!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-6-25 01:32 發表

大家都係講下,唔駛咁認真;
發到個誓咁毒,開口中點算?
我吾想各位 Brother 以為我作野,有就有、冇就冇,我冇講大話!

支持一下了,谢谢发图,此图不错的。
本帖最近評分記錄
  • ComeOn 體力 -16 惡意灌水 2007-6-25 15:08
  • ComeOn 威望 -16 惡意灌水 2007-6-25 15:08
  • anakin 體力 -20 惡意灌水 2007-6-25 02:17
  • anakin 威望 -16 惡意灌水 2007-6-25 02:17

引用:
原帖由 e700 於 2007-6-25 02:11 發表
支持一下了,谢谢发图,此图不错的。
擺明灌水,邊有人貼過圖呀?
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

(平均每次$66.66元仲要係極品貨)大老同細老好開心

This is incredible. Thanks brother.

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-6-25 01:26 發表

師兄, 何必咁勞氣, 我只是話正骨場開大有難度, 不是話完全沒可能.
你又何需發毒誓, 咁嚴重呢.

引用:
原帖由 太空貓 於 2007-6-25 10:54 發表

師兄, 何必咁勞氣, 我只是話正骨場開大有難度, 不是話完全沒可能.
你又何需發毒誓, 咁嚴重呢.
扑嘢姐, 唔洗玩到咁毒呀
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-25 11:16 發表

扑嘢姐, 唔洗玩到咁毒呀
ColorBhk 師兄, 打真軍噃!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。